Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

TOTAL manglende kundeservice

Har købt en pose Icelandic Nature, hvor jeg fandt et stykke sort plastik (hundepose?) som lå nede i posens indhold. Gik selvfølgelig ned i butikken og forelagde problemet med billeddokumentation, men blev mødt af en meget afvisende medarbejder, som blot konstaterede at det ligende da en hundepose, og hesten selvfølgelig kunne spise resten af posens indhold !! og herefter blev der ikke taget yderligere tiltag fra hendes side og viste at der ikke var mere at gøre her, jeg kunne blot gå ud af butikken for sidste gang, for der er heldigvis andre forhandlere af hestefoder.

9 april 2026

Lukkede ned før tid

Ville glæde min datter så torsdag efter arbejde kørte vi til Hørsholm for at købe en hut. Vi ankom 17.28 og vidste godt de lukkede kl 17.30. Da vi kom frem fortalte manden som stod i butikken at der var lukket og kasse apparatet var lukket ned . Han forklarede det med at man jo skulle kunne havde færdigt til kl 17.30. Vi fortalte at vi godt vidste hvad vi skulle have og det ville tage 1 min , da der var intet at gøre for hun havde han lukket ned.
Magen til ringe service har jeg længe oplevet. Klokken var jo ikke 17.30 - vær venlig at overholde det I skriver omkring jeres lukketider. Og hvor er servicen , fleksibilitet henne. Det er jo præcis derfor man fravælger sådan en sted som jer fra og handler på nettet . Kære indehaver - det er en ommer ….

12 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Imødekommenheden, tilliden og en usædvanlig god kundeservice. Tak for det.

I forbindelse med køb af 90 kg parakitfrø torsdag 27.11. Jeg spørger om de er på tilbud, har læst, at de sælger varerne med 20% i forbindelse med Black Friday.
Ekspedienten og jeg misforstår hinanden, hun kigger på et opslag og svarer, at det gælder ikke fuglefrø.
I morges opdager jeg, at det gør de, dog kun i dag 28.11, som er den dag, at frøene er nedsat.
Jeg ringer lidt ærgerlig og forundret til dem. De svarer meget venligt, at jeg er velkommen til at komme og få differencen tilbage på grund af misforståelsen

28 november 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Til at stole på, gode hasselnødder

Bestilte 1 kg. valnødder og et kg. Hasselnødder. Leveringen ankom fint, hasselnødderne er lækre, men desværre er valnødderne meget kedelige. De er vist beregnet til dyrefoder, men savnede valnødder efter julen, de var ikke til at få i butikkerne, så derfor bestilte jeg her.

7 juni 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Dejligt sted

Dejligt sted, flotte omgivelser, hjælpsom personale, meget lækker mad. Minus er det meget billige toiletpapir, de kedelige madpakker, man får med, hvis man skal ud af huset, og så sover jeg og mange af mine kollegaer dårligt på værelserne. Om det er sengen eller indeklimaet ved jeg ikke.

23 maj 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Spørgsmål ?

Er det normalt at pengene bliver trukket i det samme øjeblik orderen løber ind selvom varen først kommer en uge efter ?

8 april 2025

Skønt sted

Kan kun give Brogaarden mine varmeste anbefalinger. Stor fleksibilitet, imødekommende personale, lækker mad, professionelle faciliteter og dejlige værelser

Suverænt sted

Ifm. bookinger og udfærdigelse af kontrakter, en suveræn oplevelse.

Har været gæst mange gange. Alt fungerer under ophold - indkvartering, personale og service under ophold. Flotte omgivelser og god indretning. Både som kursusvirksomhed og for de handicappede borgere.
Løsningsorienteret og venligt personale; både i reception og tjenere.
Varmeste anbefalinger.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Hyggeligt

Hyggeligt kursuscenter. Ældre, men fine værelser. Dejlig udsigt og gode forhold. Fine faciliteter, god mad og service.
👍

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Alle de edderkoppespind…..

Når man ikke engang har fjernet alle de mange edderkoppespind så føltes det ikke rent.! Jeg gik ind i spind da jeg åbnede døren og i badet hænger to edderkopper. Tror man tager det der højskole stemning lidt for bogstaveligt!

13 juni 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ekstrem dårlig betjening i butikken i…

Ekstrem dårlig betjening i butikken i Lynge samt i Hørsholm. Ville ikke tage defekte varer tilbage og anklagede os for selv at have beskadiget varen. Sjældent har jeg som kunde følt mig så dårligt tilpas. Da vi efterfølgende ringede høfligt til bestyren blev der både vrænget stemme og smækket røret på. Vi fik først varen leveret tilbage efter et vanvittigt forløb. Vi er målløse og anbefaler at man ALDRIG handler her.

6 mars 2024

Konference med indlæggelse

Indkvartering føltes allermest som at være blevet indlagt på et hospitalsværelse med noget der mindede mest om sygehussenge, hvilket fjernede enhver behagelig følelse af at opholde sig på værelset. Oveni var sengen så ubehagelig og hård at ligge i, at en spånplade havde været mere behagelig. Hovedpuden var ikke en tøddel bedre, at jeg pakkede og forlod stedet midt om natten.
Skulle man have fat i en receptionist, måtte jagten gå ind for at finde vedkommende, for i receptionen var denne sjældent at finde.
Maden var okay. Ikke noget at skrive hjem om. Som fødevareintollerant var udvalget i morgen- og frokostbuffet også ganske overskuelig, for der var ikke meget at vælge mellem.

13 januari 2024

Service med HJERTET 👏

Service med HJERTET 👏

Lækker lækker og lækker mad !!
Flotte omgivelser !!
Fedt designet af alle boliger og bygninger selvom det var mørke farver !!
Personalet i reception gjorde det endnu mere sjovere at være der, dejlig imødekommende, smilende og situationsbeviste personale :)
Man følte sig velkommen og blev imødekom på sit niveau :)
Taak til jer i receptionen ;)
Mega flot bygge og mega søde overtjener Dorthe og Hedi :)
Mega fedt at blive taget godt imod fra vi kom til frokost til vi skulle aflevere nøgler..
Blev så positiv overrasket at blive imødekom af et personale der på en eller anden måde kunne aflæse og forstå en uden man behøver st forklar og blive dømt..
I er bare fantastiske alle sammen!!!!!! 👏👏👏

8 november 2023

Fantastisk mad

Fantastisk mad. Hurtig service. Venlig og rar betjening. Og trods vi var 7 personer der bestilte både pasta, pizza, steaks og fiskeanretning kom al maden på samme tid og det smagte dejligt. Vi kan varmt anbefale Brogaarden.

15 april 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig en dejlig oplevelse.

Har netop været på brogaarden for anden gang og som altid har det været en sand fornøjelse!
Maden er super lækker, omgivelserne er skønne, der rent og pænt, en hyggelig atmosfære og personalet er meget søde, smilende og enormt servicemindet.
De får de varmeste anbefalinger herfra.

28 april 2022

Sublim oplevelse

Jeg har netop været på kursus i weekenden på Brogaarden og jeg har ét ord der opsummerer det, og det er: Kvalitet!

Hvert eneste måltid er en gastronomisk oplevelse med både stor smag og variation.

Belliggenhed er et syn for guder hvor der både er plads til ro og leg.

Derudover møder de ansatte deres gæster med smil og professionalisme.

Jeg får helt lyst til at tage til Vestfyn igen :)

26 april 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan på det varmeste anbefale…

Jeg kan på det varmeste anbefale Brogaarden som konferencearrangør. Jeg har haft fornøjelse i at modtage den bedste service, dejlige lokaler og et totalt skønt personale. Alt fungerede og der taget varm hånd om både mig som arrangør og alle vores gæster.

9 april 2022
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.