Ik heb gisteren een bril aangeschaft en vandaag binnen gekregen. Buitengewone kwaliteit en je krijgt er zelfs één gratis bij. Krijg alleen maar complimenten.
Det här tycker kunderna
Mijn tip: bestel niet bij Brilsz, echt een vreselijk bedrijf. 2 brillen retour gestuurd, op eigen kosten, wegens een missend onderdeel, kreeg alleen 1 bril weer vergoed, de 2e zou gedragen zijn, werd... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
De eglantier 331, 7329DK, Apeldoorn, Nederländerna
- info@brilsz.nl
- brilsz.nl
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Gisteren besteld, vandaag thuis gekregen
Pas op met het bestellen van meerdere brillen
Ik heb 2 brillen besteld en ik heb twee de zelfde brillen ontvangen terwijl ik verschillende brillen heb besteld ik vind dit heel jammer ik had wel meer verwacht.

Svar från Brilsz
Eindelijk eens een fijne ervaring!
Goede betaalbare brillen en geweldige service!!! Normaal ben ik altijd een beetje sceptisch om bij dit soort webwinkels te shoppen, maar voor deze prijs was het het proberen waard. 2 brillen besteld met de 1+1 actie die de volgende dag al geleverd zouden worden. Die afspraak werd netjes nagekomen, ware het niet dat mijn pakketje zwaar gehavend en leeggeroofd uit de brievenbus hing. Na contact te hebben opgenomen en foto’s te hebben uitgewisseld werd er meteen een nieuw pakketje opgestuurd. Deze was ook de volgende dag al binnen en gelukkig in goede staat. Ik heb nu 2 prima stevige zonnebrillen voor een mooie prijs. Deze site is echt een aanrader voor iemand die niet de hoofdprijs wil betalen, maar wel een modieuze bril wil.
Tof product
Heel blij met mijn zonnebril! Droeg ’m laatst op een festival en kreeg direct leuke reacties. De verzending was lekker vlot en de bril voelt stevig en van goede kwaliteit. Zeker een aanrader!
Brillen kwamen snel binnen
Brillen kwamen snel binnen. Had ze de volgende ochtend al binnen en gelukkig scheen de zon die dag. Top service en top kwaliteit.
Leuke actie
Leuke actie! De zonnebrillen zijn snel geleverd en top kwaliteit voor deze prijs.
Mensen bestel hier niet
Mensen bestel hier niet. Ze lijken oplichtingspraktijken te hanteren.

Svar från Brilsz
Brilsz heeft een geweldige collectie…
Brilsz heeft een geweldige collectie brillen tegen betaalbare prijzen. Ik had mijn bril binnen twee dagen in huis en hij zat meteen perfect. De glazen zijn van topkwaliteit en het montuur voelt stevig aan. Echt een aanrader voor iedereen die een stijlvolle en betaalbare bril zoekt!
Gescammed door deze aliexpress webshop
Het is onacceptabel dat mijn retour op "on hold" is gezet vanwege mijn manier van communiceren. Dit staat volledig los van uw wettelijke verplichting om een retourbedrag tijdig terug te betalen. Ik heb het product correct geretourneerd en verwacht dat u zich houdt aan de wettelijke termijnen voor terugbetaling.
Daarnaast ervaar ik uw dreiging met juridische stappen en het opstellen van een dossier voor reviewsites als een vorm van intimidatie. De verwerking van een retour mag niet afhankelijk zijn van hoe iemand communiceert, en dit komt op mij over als bewuste tegenwerking.
Indien ik mijn geld niet binnen de wettelijke termijn ontvang, zal ik genoodzaakt zijn verdere stappen te ondernemen, waaronder een melding bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM) en andere relevante instanties.
Ik verzoek u dan ook dringend om mijn retour correct en op tijd te verwerken, zoals wettelijk verplicht is. Indien dit niet gebeurt binnen de gestelde termijn, zal dit gevolgen hebben.

Svar från Brilsz
Nooit ontvangen jullie pakketten die…
Nooit ontvangen jullie pakketten die retour gestuurd zijn. Echt een ramp en onprofessioneel bedrijf. Gelukkig heb ik het bewijs goed bewaard.
Denk 10 keren na voordat jij een aankoop doet bij dit bedrijf.
Super snelle en klantvriendelijke service
Mijn zoon heeft 2 brillen besteld die binnen 2 dagen binnen waren. Goede, mooie, stevige brillen. Echter was er 1 beschadigd. Na die dag een mail te hebben gestuurd, direct antwoord ontvangen en een nieuwe bril opgestuurd gekregen.
De beschadigde bril hoefde niet terug gestuurd te worden.
Snelle en zeer klantvriendelijke service.
Bedankt Brilsz!
superman delivery
de levering was zonder grap super snel. Hier jongens verdiende 5 sterren!
Geen reactie als je wil retourneren
Ik had 2 brillen besteld en 2 kettingen. De brillen zijn super. Maar de kettingen zijn te klein. Nu zou ik ze graag willen terugsturen maar tot op heden geen reactie helaas.

Svar från Brilsz
Ik heb 2 dagen geleden 2 brillen…
Ik heb 2 dagen geleden 2 brillen besteld en heb ze nu net binnengekregen. Ze zien er echt top uit. Ze zaten in een klein doosje in een goedkoop plastic zakje maar ja, wat verwacht voor dat geld. Kan niet anders zeggen dat ze top uitzien en snel geleverd zijn.

Svar från Brilsz
Fijne en vlotte service ervaren
Fijne en vlotte service ervaren. Nog niet ontvangen maar voelt al vertrouwd en netjes met foto's qua updates vh proces. Keep up the amazing work.
Snelle levering en leuke brillen
De levering was super snel en de brillen zijn erg leuk.
Model Manquant super kwaliteit
Voor mijn vriend kocht ik afgelopen kerst een bril van een bekende influencer, en afgelopen donderdag heb ik voor het eerst bij Brilsz besteld. Tot mijn verbazing is de kwaliteit precies hetzelfde, maar dan tien keer goedkoper, en vrijdag werd de bril netjes bezorgd. Ik ben echt verrast dat de kwaliteit zo goed is; ik kan deze brillen echt aanraden.
Zojuist mijn 4e bestelling ontvangen en…
Zojuist mijn 4e bestelling ontvangen en wederom top kwaliteit. Dikke pluim voor deze toppers!
Slechte service
Slechte service, mijn vriend heeft meerdere brillen besteld om te kijken welke goed zou staan. Nu hebben we de brillen retour gestuurd en de actie was 1 + 1 gratis en nu moeten we gewoon voor 2 brillen betalen. We hebben hierover gemaild en krijgen geen antwoord.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.