DET ER SVINDEL KAN IKKE VÆRRE DET…
DET ER SVINDEL KAN IKKE VÆRRE DET BEKENDT
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
DET ER SVINDEL KAN IKKE VÆRRE DET BEKENDT
Har bestilt toiletbørste den 3/12-23.
Penge trukket 3/12-23
Har intet modtaget endnu. De skriver varen er leveret. Det er i hvertfald ikke hos mig !!!!
Nu melder sporings link pludselig at butikken ikke er tilgængelig.
Kæmpe svindel butik med varer fra Kina.
Ville ønske jeg havde kigget på Trustpilot før jeg bestilte.
Fup firma!!!
Har returneret min pakke og har aldrig set skyggen af mine penge. Så ingen varer og ingen penge… hold jer væk!! Det fup fup fup!!!
Et firma som ikke fortjener en stjerne, der burde være mulighed for at give minus, et gennemført svindel firma med adresse i en eller anden lejlighed i Hong Konk lad være med at hoppe på at købe varer hos dem, det er svindel og humbug firma.
Hej Breez
Jeg kan ikke forstå at i stadig på internettet (Facebook) viser video af et lille mini kamera hvor der er 50% rabat i dag når det IKKE er det kamera at i leverer
Jeg har tidligere bestilt dette mini kamera men det kamera jeg modtog ca. 14 dage efter ordredato er betydelig større end det i viser i jeres reklamer
Dette kalder jeg for bevist vildledning og meget dårlig forretnings moral
Jeg kan ikke forstå at man vil være sig selv bekendt
ELENDIG KUNDESERVICE med standardsvar på ENGELSK, hvor jeg ikke bliver klogere på NOGET af det, jeg spørger om. Tydeligvis oversat fra Google. Afsenderen er et fragtfirma i Hong Kong, og næste gang køber jeg produkter tilsvarende på Wish, da det 110% sikkert er dét, de selv gør - og lader som om, de er et dansk firma der garanterer kvalitet. HOLD JER VÆK FRA DETTE FIRMA! Min pakke er leveret til et Dao Pick-Up Point, men jeg kan ikke få at vide, HVOR det er. Jeg bor i Aarhus C, og det kan være tusind steder. Det ender formentlig med, at den sendes retur, og jeg er efterhånden også ligeglad, da jeg kan regne ud, at det er noget skrammel.
Firmaet lovede hurtig levering, men har stadig ikke set min vare til trods for, at pengene er trukket.
Og de svarer ikke på henvendelser på mail.
Der handler jeg aldrig igen.
Varen (toiletbørste) kom ca 14 efter bestillingen fra Kina. Og af meget dårlig kvalitet.
Hvad du bestiller er ikke hvad du får. Jeg bestilte spillende banjo skeletter. De spiller overhovedet ikke de lyser kun.
🔴 ! SVINDLER FIRMA ! 🔴
Køb ikke herfra !!!
Sælger kopier - Ikke det de viser.
Nægter at give pengene retur.
Det jeg så på billedet svarede ikke til det jeg modtog. Jeg modtog en billig kopi..!
De prøvede at spise mig af med, at tage 15% af prisen, efter jeg klagede over deres svindel, men nægter at give mig mine penge retur. Efter jeg har insisteret på at få mine penge retur, har de ikke ville svare mig.
Jeg har i øvrigt sendt dem billeder af det produkt jeg bestilte, vs. det jeg modtog...
Jeg lovede dem dårlige anmeldelser, hvis ikke de ville give mig mine penge retur, når de nu har svindlet mig, så det får de.
Snyd og bedrageri!!!!
Lad være med at købe noget her!!!!
Scam!! Varen stemmer ikke med beskrivelse. Umulig å returnere og få
Penger tilbage
Utroligt så udspekulerede disse Kina virksomheder snyder og bedrager! På deres egen hjemmeside breez.København står der sjovt nok 5 grønne stjerner, men den side er ikke at finde på trustpilot - bedragere!
Fup og svindel!
Videoen i reklamen har intet til fældes med det produkt de sender ud 🤨
Never got the goods, but the money is gone. Stay far away from these thieves!!
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.