Kan kun på det kraftigeste anbefale BreatheBetter.dk varerne kom hurtigt. Og i pakken lå et fint håndskrevet brev. Sikken en service. Nu håber jeg at denne anmeldelse for lov og blive for firmaet fo... Se mer
Företaget har svarat
Altid fantastik service og hjælp! Jeg har lige modtaget min første bestilling fra BreatheBetter.dk, og jeg er meget tilfreds. Forsendelsen blev sendt hurtigt, og jeg modtog den fineste pakke me... Se mer
Företaget har svarat
Bestilte torsdag og modtog lørdag. Ordren kom ikke kun med det bestilte produkt men også en lille julehilsen og vejledninger til hvordan man kunne optimere sin søvn. Så hvis man vil have produkter til... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har haft en god oplevelse med forsendelsen , varen kom fint til tiden, var pakket omhyggeligt ind og vedlagt et lille personligt brev 😁 SUPER tilfreds med det TAK !!!!!!!! MEN selve var... Se mer
Skrivet av företaget
Drakenvej 6, 7470, Karup J, Danmark
Hurtig levering og god priser. Plus så fik jeg en super sød note fra Charlotte!
God hjemmeside. Lige hvad jeg manglede. Hurtig levering. Og endda et lille håndskrevet brev fra afsenderen. Smuk webbutik.
SUPER tilfreds med det TAK !!!!!!!!
MEN selve varen levede desværre ikke op til mine forventninger.
Jeg købte en pakke Næse-udvidere"
- "få mere luft i næsen" de kostede 140 kr + 45 i fragt
Der stod skrevet så meget GODT om jeres næse-udvidere på jeres hjemmeside
MEN......det lykkedes ALDRIG at få dem til at sidde, de falder konstant ud, de er hårde og er lavet af stiv plastik, de gør ondt i næsen ...og jeg endte med at få mindre søvn af dem.....end mere søvn, som lovet HULK herfra !!!!!!!! ☹️
Hurtig og god oplevelse. Jeg fik pakken hurtigt efter køb og der god kommunikation hele vejen. Det er hjemmeside, jeg vil købe fra igen.
Jeg synes ringen blev lidt træls fordi den blev ved at komme up. Sån at stangen til at samlen den med går up.

Svar från BreatheBetter.dk
Indehaveren , Charlotte, giver god vejledning og hurtige svar og forsendelser.
Et godt sted at handle.
Mvh
Anders

Svar från BreatheBetter.dk
Nem bestilling og meget hurtig levering. Sammen med en personlig besked, så var det topklasse

Svar från BreatheBetter.dk
Fantastisk oplevelse. Hurtig levering. God service og svar på spørgsmål. Rigtig fin vejledning i produktet og stort udvalg i shoppen.

Godt Produkt og god service
Jeg er meget tilfreds med mit køb af Mund-tape.
Stor anbefaling herfra.

Svar från BreatheBetter.dk
Fik aldrig en bestillingsbekræfelse på mail, så jeg var i tvivl om jeg havde købt mit produkt. Så endte med at bestille igen, dagen efter. Hvor jeg så på 3. dagen fik en SMS, med mine to pakker var på vej.

Svar från BreatheBetter.dk
Super service. Hurtig levering. Og et fint udvalg af remedier som hjælper til bedre vejrtrækning og nattesøvn. Jeg vil helt sikkert handle ved Breathe Better igen.

Svar från BreatheBetter.dk
Altid fantastik service og hjælp!
Jeg har lige modtaget min første bestilling fra BreatheBetter.dk, og jeg er meget tilfreds. Forsendelsen blev sendt hurtigt, og jeg modtog den fineste pakke med en personlig hilsen, og der er ingen tvivl om, at der sidder en ildsjæl som afsender. De ting (flyers med forskellig info), der var vedlagt i pakken har desuden været enormt relevant for lige netop min familie.
Jeg har i flere sammenhænge været i kontakt med Charlotte, som er kvinden bag, og hun er altid så sød og rar til at hjælpe, guide eller lytte.
BreatheBetter.dk har min store anbefaling ❤️

Svar från BreatheBetter.dk
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.