Brakeparts SE Omdömen 12

TrustScore 2 av 5

2,0

1. Bildelar

Informationen kommer från olika externa källor

Din leverantör av reservdelar och tillbehör till bil, släp och husvagn upp till 3500kg totalvikt. Vi leverera original kvalitet till rätt nettopris.

2,0

Dålig

TrustScore 2 av 5

Oseriösa

Har fått ett mail med att de mottagit ordern men inget mer. På hemsidan stod det att varan skickas om 2 till 5 dagar, nu har fet gått en månad.
Jag har försökt nå dom via mail ett par gånger samt även genom chatten på hemsidan men jag får inget svar.

Ingen firma jag kan rekommendera att handla ifrån.

11 mars 2025

Totalt oseriösa

Totalt oseriösa. Stämmer inte med leverans. Har inte fått något som utlovat. Har mailat och bett dem ta bort order. Inga svar överhuvudtaget. Håll er borta.

1 mars 2025

VARNING!
Håll er undan från detta företag! Har väntat i 3 månader på leverans. Uppdatering av leveransdag har skett flera gånger. Det senaste leveransdatumet är 22 septempber, dvs leverans skulle ha skett för 1 månad sedan. Svarar inte på mail eller telefon.

20 oktober 2023

VARNING!

Fem veckor sen beställning och fortfarande inga varor. Svarar inte på maiĺ. VARNING!

14 september 2023
Logotyp för Brakeparts SE

Svar från Brakeparts SE

Vi ar helt eniga vi skall ha mer an tarningskast 1 under perioden som varit.

Mailen skall man få svar på omgående, vi beklagar det som varit. Fick du ingen orderbekreftelse heller med utsändings datum? Är den för lång så snälla avboka ordern.

Men ett stort TACK!!
Vi vill innerligt tacka alla våra många fasta och nya kunder för förståelse av våra utmaningar under vår flytt och IT uppdateringar under hösten/vintern som minst sagt bjudit på utmaningar och inte gått som vi planerade. Vi har helt klart under denna tid inte klarat av att leva upp till våra högt ställda krav och några kunder har drabbats negativt. Under våren har våra ändringar och uppdateringar äntligen börjat fungera som planerat. Några punkter till information.
* Vi bekräftar alltid våra ordrar med sändningsdatum utifrån den information vi har. Det är fortsatt på endel special specialprodukter, Aspöck och reservdelar till äldre (1970-tidigt 80-tals släp) långa leveranstider och eftersläpningar efter pandemin. Men vi uppdaterar alltid orderbekräftelsen så fort vi får information om något skulle ändra sig. Så snälla avbeställ orden om inte utsändnings datumet inte lever upp till era förväntningar antingen genom att svara på orderbekräftelse mailen så vi slipper irritation.
*Vi erhåller aldrig förskottsbetalning eller liknande, alla betalningar hanteras av Svea Finans för er säkerhet! Vi får aldrig betalning innan ordern är utsänd!
*Vi skall vara i kapp och svarat alla men det kan vara mail vi inte erhållit eller missat under perioden, så är det någon som saknar svar, sänd det om igentack!

Som ett liten kompensation anvænd rabatt koden : nystart i kassan før rabatt på våra redan låga priser.

Varning! Varning! Varning!!!

Varning! Detta företag är antingen oseriösa eller har totalt havererat.
De tar emot pengar men skickar varken orderbekräftelse eller svarar på mejl eller telefon.

31 augusti 2023
Logotyp för Brakeparts SE

Svar från Brakeparts SE

Vi ar helt eniga vi skall ha mer an tarningskast 1 under perioden som varit.

MEN VI TAR ALLDIG EMOT PENGAR UTAN VARAN ÄR LEVERERAD, SVEA FINANS SKÖTER VÅRA KUND INBETALNINGAR, OCH BETALAR UT NÄR VARAN ÄR LEVERERAD. Som kund kan ni alltid vända er till Svea finans om det skulle vara något.

Totalt havererat kan man nog säga, mail och order bekräftelse skall vara prioterat men har inte fungerat här.

Men ett stort TACK!!

Över lag nöjd

Över lag nöjd. De försökte så gott de kunde att hjälpa mig att ta reda på vart mitt paket tog vägen, vilket visade sig vara Bring som strulade till det.

Bra priser.

9 november 2020

Tar flera dagar innan dom svarar på…

Tar flera dagar innan dom svarar på mail !
Strul med leveransen ! Gått 18 dagar sen jag gjorde beställning har inte sett röken av den än !! Det hela slutade med att en från Skåne fick mitt paket som fick skicka det vidare till Gävle ! Fick vänta en månad ca på mitt paket . Företaget drog av 99kr efter påtryckning från mig ..

3 oktober 2019
Visa omdömen på alla språk. (12 omdömen)