Brahmanmenor Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Eind april heb ik deelgenomen aan de Pranic Essence Retreat en ik kan oprecht zeggen dat dit een van de meest bijzondere ervaringen is die ik heb gehad. Niet alleen tijdens de retraite zelf,... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ik doe de pranic online. Op zich ging dit in het begin goed. Ik kon de cursus goed volgen. Maar mijn lichaam ging klachten krijgen die te erg waren om door te gaan. Ik kon in de cursus niet vinden wat... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben op het pad van Pranic Living - de Menor-Methode sinds juli 2025. Het is een hobbelige weg met ups en downs waarbij je geleidelijk steeds minder gaat eten en drinken en meer vertrouwen op prana... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Brahman Menor en Azuria geven simpelweg een overvloed aan liefde en zachtheid. En dat gegoten in een super krachtige methode. Ze staan met beide voeten rotsvast en nuchter op de grond. Daar... Se mer

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

26 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het is een beetje een apart idee

Het is een beetje een apart idee nog. Dat het lichaam zou kunnen overleven zonder voedsel inname. Dat je daar naartoe kan groeien. Dat het lichaam het zelf kan, het energie beheer, cultivatie of voeding op een andere manier. Heb je er innerlijk een yes bij. Dan zou je kunnen instappen bij Menor en Azuria. In Nederland zeker met retreates en begelijding, zeer goed. Mvg huib

25 november 2025

Hi Huib,

Dank je wel voor je fijne review. We zijn blij je steeds weer te mogen ontmoeten op onze verschillende evenementen en zijn dankbaar om jouw pad te mogen volgen en wat het jou tot nu toe gebracht heeft. Dank je wel voor je steun.

Brahmann Menor

Geweldig

Het weekend zelf was al magisch. Nu een jaar verder is er zoveel veranderd dat je hele persoon eindelijk wordt wie het echt is en je door, het eten te proberen loslaten, eigenlijk meer jezelf gaat onderzoeken. Wat je anders door eten zou verdoezelen, komt nu duidelijker naar boven. Ze helpen je met raad, tips en uitleg. Samen met de andere leden vormen we echt een geheel!

23 november 2025

Hi Jolien,

Dank je wel voor je review over het Pranic Activatie Weekend. Je verwoordt heel mooi een belangrijk stuk van wat de training na de Pranic Transformatie inhoudt.

Het gaat er niet om dat je per se moet stoppen met eten en drinken. De training is o.a. een bewustwordingsproces over hoe jij met het leven omgaat. Door stil te staan bij wat je eet, waarom je eet en op welke momenten, leer je jezelf beter kennen. Of je daarna verder gaat op je pranic pad of niet: je krijgt helder welke rol eten speelt in hoe je met uitdagingen omgaat, en dat geeft ruimte om daar – als je dat wilt – op een andere manier mee om te gaan.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Liefdevol, zachtheid en krachtig tegelijk

Ze staan met beide voeten rotsvast en nuchter op de grond. Daarmee nemen ze een bijzondere plek in.

Hun eindeloze toewijding om de wereld elke keer een stukje mooier raakt me diep.

Er is bovendien volledig respect voor ieders proces. Of je bijna fluitend een jaar zonder fysiek voeding en drinken leeft, of juist met kleine stapjes loskomt van eten. Je kunt altijd steunende, zachte en liefdevolle woorden verwachten.

Dank jullie wel 🫶🫶🫶🫶
Spread the love!

15 november 2025

Hi Alexander,

Dank je wel voor je mooie en liefdevolle review! We zijn heel blij dat we jou mogen ondersteunen en volgen op je pranic pad en we zijn heel dankbaar voor je enthousiasme en onvermoeibare support aan ons.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ervaring met de retreat bij Brahman Menor

Het is inmiddels twee jaar geleden dat ik de retreat bij Brahman Menor heb gevolgd, en ik wil graag mijn ervaring delen.

Ik leerde Menor voor het eerst kennen op tv, waarin hij vertelde over Pranic Living: een manier van leven waarbij je dichter bij de Bron zou komen te staan en de “magie van het leven” zou ervaren. Omdat ik destijds al geïnteresseerd was in spiritualiteit, sprak dit mij erg aan.

Aangezien het een behoorlijke investering is, heb ik eerst onderzocht of het echt bij mij paste: Ik bezocht een open dag en ontmoette daar mensen die al met Pranic Living bezig waren. Mijn indruk was positief, en uiteindelijk besloot ik mij in te schrijven voor de retreat.

De retreat zelf heb ik als zwaar ervaren. Meerdere dagen achter elkaar droogvasten was voor mij (als lichtgewicht) geen pretje. Anderen in mijn groep hadden een positievere ervaring.

Na de retreat begon de training: het geleidelijk afbouwen van eten en drinken. Dit proces zou, afhankelijk van de persoon, tussen de drie maanden en een jaar kunnen duren. Als het binnen twee jaar nog niet gelukt was, dan — in de woorden van Menor — “hebben wij het niet goed gedaan”, waarbij hij doelde op zichzelf en zijn team.

Het afbouwen van eten vond ik bijzonder moeilijk. Een gebrek aan energie, slapheid en sombere gevoelens kwamen regelmatig voor. Na twee jaar is het mij dan ook niet gelukt om Pranic Living te bereiken, ondanks dat dit wel de belofte was. Dat vind ik teleurstellend.

Of dit aan mij lag of aan het programma, kan ik niet met zekerheid zeggen. Wel weet ik van anderen dat het slagingspercentage zeker geen 100% is, wat niet geholpen wordt door de zeer rommelige en soms onduidelijke tekst in de nabegeleiding. Daarnaast laat Menor de communicatie volledig over aan zijn partner, Azuria, waardoor zijn eigen betrokkenheid tijdens dit traject beperkt en merkbaar afwezig is.

Wat het mij wel heeft gebracht, is meer bewustwording rondom voeding. Ik eet tegenwoordig gezonder en ben vegetarisch geworden.

Ik geloof dat de intenties van Menor oprecht zijn, maar zijn programma heeft voor mij niet het beloofde resultaat opgeleverd. Al met al was het voor mij helaas geen positieve ervaring.

11 november 2025

Hi Emily,

Dank je wel voor je eerlijke en goed doordachte review. Ondanks dat je ons 2 sterren hebt gegeven en aangeeft teleurgesteld te zijn, waarderen we je openheid en de manier waarop je jouw review hebt vormgegeven, enorm.

Met betrekking tot de punten die je noemt:

De training/nabegeleiding is de afgelopen twee jaar verder ontwikkeld en verfijnd. We hebben het format anders opgebouwd, waardoor het nu overzichtelijker, praktischer en prettiger leesbaar is. Het succespercentage van deelnemers die hun eetverslaving weten te doorbreken, is hierdoor aanzienlijk gestegen.

We weten dat het loslaten van eten één van de grootste uitdagingen is die je als mens kunt tegenkomen. Daarom hebben we onze ondersteuning ook uitgebreid. Iedereen die meedoet aan het Pranic Activatie Weekend of de Pranic Essence Retreat kan zo lang lid blijven van de supportgroep als nodig is, om stap voor stap verder te groeien in het proces.

De punten die jij in je review benoemt, hebben we gedurende de afgelopen 2 jaar al opgepakt en omgezet in concrete verbeteringen. Zowel onze training als de begeleiding zijn in de afgelopen twee jaar uitgegroeid tot een goed afgestemd geheel waarin deelnemers zich gesteund kunnen voelen, ook na afloop van het evenement.

De begeleiding wordt bewust door Azuria gedaan, omdat dat haar natuurlijke kracht is. Ze is geduldig, empathisch en heeft veel ervaring in het ondersteunen van mensen in dit transformatieproces. Mijn eigen kracht ligt vooral in het geven van de evenementen zelf. Zo vullen we elkaar binnen het team mooi aan, ieder vanuit zijn of haar eigen kwaliteit.

We hopen dat je, ondanks je eerdere ervaring, de training een nieuwe kans wilt geven—bijvoorbeeld door weer lid te worden (of te blijven) van de Facebook-supportgroep en de vernieuwde training te bekijken. Je zult merken dat er veel veranderd is sinds jouw deelname. Mocht je de inloggegevens niet meer hebben, stuur dan gerust een mail naar info@brahmanmenor.com.

Nogmaals dank voor je openheid en de tijd die je nam om je ervaring te delen.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.