Een heel verzorgde website met duidelijke uitleg en adviezen. Mijn gekozen kniebrace was supersnel geleverd maar helaas was hij te groot en dat had ik via de mail in het weekend laten weten. Ik had na... Se mer
Det här tycker kunderna
Geweldige service brace was te klein en kosteloos enkel andere gestuurd gekregen om te kijken of wel goed zaten Echt fantastisch dat maak je toch niet vaak mee Braces ook van goede kwaliteit... Se mer
Företaget har svarat
Overzichtelijke website, duidelijke uitleg. Mogelijkheid om een soort vragenlijst in te vullen waarna een advies voor een bepaalde zool naar voren komt. Na het plaatsen van de bestelling word je goe... Se mer
Företaget har svarat
Op zoek gegaan naar inlegzolen om naast of evt ter vervanging van de orthopedische zooltjes te gebruiken. De informatie op de website heeft me overgehaald om voor Bracefox te gaan. Tot nu toe is het v... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Bracefox.nl is opgericht in 2020 en is een webshop die zijn eigen merk neerzet voor fysiotherapie en fitness. Het merk is opgericht door 2 sportvrienden die genoeg hebben van de ontransparante markt en vooral van het té veel moeten betalen. Wij wéten wat we verkopen. Ons assortiment bestaat uit producten die voor van alles te gebruiken zijn: van van preventie tot revalidatie. Denk aan o.a. kniebraces tot aan houding correctors. Missie en visie Bij Bracefox vind je sportartikelen tegen een scherpe prijs. Rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd aan Bracefox zonder tussenpersonen. Zo schakelen we snel, hebben we invloed op onze eigen productie én streven we naar de beste kwaliteitsverhouding.
Kontaktuppgifter
Lipsstraat 50F , 5151 RP , Drunen, Nederländerna
- 0657654055
- klantenservice@bracefox.nl
- bracefox.nl
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Goede zolen geleverd die de pijn…
Goede zolen geleverd die de pijn inderdaad verhelpen.

Svar från Bracefox
Ik beveel dit product aan
Ik ben niet zo van de reviews schrijven, maar misschien kan ik er anderen mee helpen.
Diverse zolen geprobeerd tegen mijn hielspoor. Enige tijd geleden de Bracefox® Medische Inlegzolen ‘ErgoSole’ | 2024 Edition gekocht en uitgeprobeerd.
Deze werkte voor mij nog het beste. Wel even wennen aan de hoge voetboog. Maar dit lijkt wel de hak te ontlasten en voelt een beetje zoals een oefening met een tennisbal onder je voet. (wel in mindere mate dan) Na enige tijd lopen ze eigenlijk best fijn.
Vorige week 2 paar extra bijbesteld met Black Friday (2e paar gratis)
Ik ga niet zeggen dat ik gelijk van mijn hielspoor af ben, maar het ontlast zeker de pijn voor een groot deel met wandelen.
Hopelijk dat ik er snel vanaf ben, ik ben nu al 4 maanden aan het sukkelen en van alles aan het uitproberen. Dit lijkt weer een stapje voorwaarts.
Oftewel, ik beveel dit product aan. (al zal dit natuurlijk ook persoonsafhankelijk zijn.)

snelle en correcte afhandeling
pakketje is snel verzonden en zonder problemen gearriveerd

Top product
Top product. Ik draag de zolen nu al 1 maand en de pijn is voor 90% weg. Ik kan nu terug wandelen met mijn vrouw.

Een Bracefox® Kniebrace 'ErgoKnee 3'
Een Bracefox® Kniebrace 'ErgoKnee 3' - 2 besteld. Deze werd snel en goed geleverd. De 1e keer dat ik hem gebruikte schoot er bij de klittenband een stiksel los. Helaas na een mail richting klantenservices niets meer vernomen. Ze hadden mijn mail helaas over het hoofd gezien en er wordt een nieuwe brace naar mij toegestuurd.

Snel geleverd
Snel geleverd, erg fijne zooltjes. De grote werken beter, de hakjes ietsje minder goed, maar ik kan wel weer mijn nette schoenen aan. Aanvulling; gisteren van 13.00 tot 02.00 uur op de nette schoenen gelopen met de hakjes en ze doen (voor mij) niet echt onder voor de grotere zooltjes. Super!

Svar från Bracefox
product voldoet niet aan verwachting
Ging niets mis product voldoet helemaal niet aan de verwachting

Svar från Bracefox
Snelle levering en kwaliteit waarvoor…
Snelle levering en kwaliteit waarvoor het moet dienen.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.