Bouwmaat - Roosendaal Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Hogerwerf 8-10, 4704 RV Roosendaal, NL

Een aantal keren bouwmaterialen besteld bij Bouwmaat. Prijzen zijn oké, verder een fijne partij om mee te werken. Levering op de bouwplaats gaat goed. De bestelling wordt zeer goed ingepakt. Afhalen i... Se mer

Na drie dagen order nog steeds in behandeling terwijl alles op locatie op voorraad is. Ik had gehoopt de andere dag alles af te kunnen halen nog niets gehoord jammer. Herstel: je krijgt geen bericht... Se mer

Pakket beschadigd aangekomen. Voor de rest wel moeite ingestoken om via de deur in de tuin te zetten. Misschien een idee een pompwagen mee te geven aan de chauffeur, want die moet alle palletten met d... Se mer

1. Byggmaterial
  2. Byggvaruhus
  3. Byggnadsmaterial
  4. Leverantör av byggnadsmaterial
  5. Järnhandel
  6. Verktygsbutik

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

• Hogerwerf 8-10, 4704 RV, Roosendaal, Nederländerna

• 0165 584 800

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

765 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Netje geleverd

Chauffeur kwam op tijd, en leverde het af op de aangewezen plek. Aardige en behulpzaam.

12 februari 2025

Super 💪

Top service

Professioneel en fijn personeel die je graag helpen in de breedste zin.
Graag tot de volgende.

12 februari 2025

Svar från Bouwmaat - Roosendaal

Leuk om te horen, bedankt! 🙋‍♂️

Kom er al jaren

Kom er al jaren, je word er altijd goed geholpen. Denken goed mee, zijn oplossing gericht.

Fijn bedrijf om zaken mee te doen

4 februari 2025

Super 💪

Snelle oplossing.

In de eerste instantie was er een verkeerde maat gipsplaten geleverd. Dit werd heel snel opgelost . Zelf na een fout door de vervoerder is Ankie meteen aan de slag gegaan en binnen een uur werd een gepaste oplossing geboden(5 sterren voor de klantenservice).
De volgende dag werden de juiste platen geleverd. Deze keer wel de juiste maar, maar van de 20 platen waren er 11 zichtbaar beschadigd. Dit probleem is na 6 dagen nog niet opgelost.

16 januari 2025

Svar från Bouwmaat - Roosendaal

Goedemorgen! Bedankt voor je review. Ik heb mijn collega in de vestiging gesproken en zij gaan vandaag weer contact met je opnemen om af te spreken wanneer de onbeschadigde platen geleverd worden.

Gewoon goed.

Volgens afspraak is de geplaatste bestelling keurig netjes klaargezet op een pallet. Dankjewel Bouwmaat! Ook de afhandeling bij de kassa plus het ophalen van de materialen verliep lekker vlotjes.

27 november 2024

Super goede service

Super goede service! Wij wonen best moeilijk vind baar en over een flink zandpad. Maar ze deden nergens moeilijk over ook de chauffeur belde netjes van te voren om de weg even te vragen. Super vriendelijk!

4 november 2024

Goed om te horen! Graag tot ziens 😄

Prettige ervaring

Voor ‘t eerst naar Bouwmaat (ben ‘particulier’). Eergisteren online mn bestelling gedaan, vanmorgen opgehaald. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Complete bestelling met de vorkheftruck naar mn aanhangwagen gereden. Ben er heel blij mee.

1 november 2024

Dat is mooie service! Graag tot een volgende keer. 👍

De levering was in de eerste instantie…

De levering was in de eerste instantie niet compleet terwijl dat wel op de bon stond. De dame van de vestiging heeft het echter snel opgepakt en een dag later is alsnog alles goed geleverd. Bedankt voor de service.

28 oktober 2024

Svar från Bouwmaat - Roosendaal

Top te horen! 😃 Altijd prettig als er snel wordt geschakeld zelfs na een foutje.

Perfecte aankoop

Perfecte aankoop, goede prijs en uitstekende service. Er was een fout in de verzending, maar die is perfect opgelost

15 oktober 2024

Super service

Super service. Er was iets mis gegaan met mijn bestelling maar er werd een beter alternatief meegegeven.

5 oktober 2024

Zoals het hoort! Tot de volgende keer! 😃👍👷‍♂️