Als particulier online bestelling geplaatst. Kon het de volgende dag ophalen. Stond keurig op n pallet klaar. Werd netjes naar de auto gereden om in te laden. Onderweg viel n zakje wiggen eraf, all... Se mer
Had online een bestelling geplaatst om op te halen (Alkmaar). Toen ik deze kwam halen bleek de bestelling nog niet klaar te staan. Maar onder genot van kopje koffie erop kunnen wachten. Niet alles bl... Se mer
Prima Service ondanks dat Bouwmaat er als bedrijf rare afspraken op na houd voor afhalen. Alles op voorraad maar dan moet je een dag wachten voordat je het op kunt halen. Collega's op de vestiging zij... Se mer
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Ivoorstraat 19, 1812 RE, Alkmaar, Nederländerna
- 072 541 1820
Ber kunder att lämna omdömen
Werd snel geholpen maar online bestellen ging niet soepel
Werd snel geholpen en instructies waren duidelijk, maar moest een heel account aanmaken op hun site, wat niet werkte, contact opnemen met de klantenservice (ondanks dat ik in de winkel was), 20 minuten daarmee gechat voordat ze voor mij een account hadden aangemaakt. Dan snel besteld en betaald, kreeg het 5 minuten later mee. Heel vriendelijk personeel die de situatie begreep en mij uit de nood wilden helpen. Bedankt!
Svar kan ha AI-innehållLäs mer

Svar från Bouwmaat - Alkmaar
Online aangegeven tov werkelijke…
Online aangegeven tov werkelijke winkelvoorraad klopt niet.
Stond 2 stuks waren er 0.

Svar från Bouwmaat - Alkmaar
Het is super gemakkelijk bestellen.
Een zeer gebruiksvriendelijke website, goed te navigeren en vervolgens te bestellen.
Perfect.

Svar från Bouwmaat - Alkmaar
Top servivce en best kwaliteiten
Top servivce en best kwaliteit producten! Met concurrenten prijzen!

Svar från Bouwmaat - Alkmaar
Bestellen,betalen en de volgende dag…
Bestellen,betalen en de volgende dag halen,en het stond klaar.
En even wat hulp om naar de auto te brengen.

Makkelijk bestellen.
Makkelijk bestellen.
Goede service bij ophalen op locatie van de store.

Svar från Bouwmaat - Alkmaar
Bestellen en levering gingen bijna…
Bestellen en levering gingen bijna vanzelf. Een toegezegd bericht vooraf aan de levering is niet ontvangen. Het bestelde werd geleverd op een pallet van 2,20x120. Statiegeld € 30,- Zelf terug bezorgen is geen optie. Afhalen door het bedrijf kost geld. Voor mij en anderen particulieren, zonder bestelwagen, zijn de gekochte artikelen €2,50 per stuk duurder.

Svar från Bouwmaat - Alkmaar
Ik kon snel klant worden en bestellen…
Ik kon snel klant worden en bestellen bij Bouwmaat. De bestelde artikelen liggen altijd klaar en zijn van goede kwaliteit

Erg behulpzaam
Erg behulpzaam en oplossingen gezocht voor pin storing super geholpen

Svar från Bouwmaat - Alkmaar
Voor grote maar ook kleine bestellingen
Ook goede service als je alleen maar 15 metselstenen komt halen ipv een hele pallet

Uitgebreid assortiment
Uitgebreid assortiment. Makkelijk bestellen. Vriendelijk personeel.