Ringde och frågade om eller när marken…
Ringde och frågade om eller när marken skulle bebyggas runt vår gamla tomt och hus byggt på 50-talet. Fick till svar "Finns inga planer på något sådant överhuvudtaget" - 3 månader senare satt skyltarna uppe och 20 nya villor byggdes under ca 1.5 års tid. Fick även ett brev där det stod "bygget kan ej överklagas". Helt otroligt dåligt. Vi blir nu tvungna att sälja huset pga att vi köpte det för 10 år sen för att få bo ifred i lugn och ro ute på landet. Helt plötsligt är vi mitt i ett villaområde med skrikande ungdomar, spädbarn, snorungar, epatraktorer och mopeder som står och gasar i timatal och "hemmasnickrare" som håller på från morgon till kväll. Moderna villor med uppåtriktade fasadstrålkastare som lyser upp hela övervåningen i vårt hus hela nätterna! Man blir så fruktansvärt förbannad! Visst, taxeringsvärdet fördubblades vilket är nice inför försäljningen, men vi hade inte planerat att flytta. Nu står vi här helt utan rättigheter och har blivit tvingade av Borås kommun att flytta. Fruktansvärt dåligt. Varför sa inte kommunen något i god tid i förväg? Dessutom frågade vi i samma veva om kommunalt vatten /avlopp och det var självklart för dyrt, skulle kostat flera miljoner att dra in det på tomten, några månader senare byggs ett helt bostadsområde med villor och kommunalt vatten/avlopp precis intill vår tomt EFTER att vi redan köpt och installerat ett nytt enskilt avlopp för 250K SOM BORÅS KOMMUN TVINGAT OSS TILL PGA ATT DET BEFINTLIGA VAR FÖR GAMMALT! Man blir så förbannad så man vill gråta.. SÅ FRUKTANSVÄRT DÅLIGT! Längtar efter att lämna denna skitkommun.