Supergoede service! De photobooth werd meteen netjes op de juiste plaats geïnstalleerd en alles verliep heel vlot. De kwaliteit van de foto's is echt supermooi en de photobooth zelf zag er ook g... Se mer
Det här tycker kunderna
Twee maal per jaar huren we een fotobooth, volgens mij zegt dat genoeg. Vriendelijke hulp waar nodig. Goede hulp bij calamiteiten, en prima service bij brengen en ophalen. En als kers op de taart de l... Se mer
Het reserveren van de photobooth voor onze bruiloft ging erg makkelijk, we konden zelf de tijden kiezen wanneer die werd geleverd en we hebben ons eigen fotokaartje kunnen ontwerpen. Dit gaf een leuke... Se mer
We hadden deze gehuurd voor ons verhalenfestival. De levering en ophaling verliep soepel. Het maken van de foto's ging heel goed en waren van goede kwaliteit. Iedereen vond ook dat het heel snel k... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Photobooth huren voor bruiloft, feest en evenement. Bij Boothville huur je een photobooth voor een scherpe all-in prijs. De huurprijs is altijd inclusief bezorgen, ophalen, onbeperkt afdrukken, gepersonaliseerde fotostrip en uitstekende klantenservice.
Kontaktuppgifter
Oostbaan 1125, 2841 ML, Moordrecht, Nederländerna
- 088 112 56 65
- info@boothville.nl
- boothville.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Het was een groot succes op me…
Het was een groot succes op me verjaardag en het was echt de moeite waard. Wil je echt iets leuks dan zou ik echt dit aanraden
Volgende x weer!
Super leuk voor in de herinneringsboeken. Bij ons kwamen er het laatste uur geen fotostrips meer uit, dit is super goed en netjes opgelost! 🎉
Supersnelle service en uitstekende Photobooth-ervaring
Last minute een Photobooth geregeld. Ging allemaal super goed. Komen op tijd en zijn duidelijk in de communicatie. Hele heldere uitleg ter plaatse. Top!
Leuke attractie op de bruiloft
Goede service, photobooth werkte goed met leuke mand accessoires, en ook de lichtletters waren top.
Top!!!!!!!
Een aanrader!
Voor het eerst een photobooth besteld, maar wat een goede service! De communicatie is zeer goed, medewerkers zijn op tijd en vriendelijk, het aansluiten loopt prima en het apparaat werkt naar wens. Kortom; een echte aanrader.
Mooie kwaliteit en duidelijke, snelle, vriendelijke dienstverlening. Super goed
Super goed. Werkte netjes en overzichtelijk. Mooie kwaliteit en duidelijke, snelle, vriendelijke dienstverlening.
Erg fijne samenwerking
Erg fijne samenwerking. Komen altijd op tijd en sturen je snel een offerte op.
Goede service!
De PhotoBooth was top! Alle afspraken over brengen en ophalen werden goed nagekomen dat was erg fijn. We kregen goede uitleg over de booth en was eenvoudig in gebruik. Echte aanrader!
Photobooth op elk feestje…
Erg leuk om (weer) een photobooth op ons feest te hebben. Eenvoudig (online) afspraken met ze maken, online design van de fotostrip. Levering (en ophalen) op tijd. Goede foto's en afdrukken, ook alles digitaal nageleverd. Dus het feestje is vastgelegd!!
Goed afgeleverd
Goed afgeleverd, op tijd! Mooi apparaat, doet wat hij moet doen. Mooie foto's en netjes volgens afspraak. Ik ga dit zeker nog eens doen
Prima bezorgdienst en goede kwaliteit!
Ik leg graag momenten vast maar op je…
Ik leg graag momenten vast maar op je eigen feestje met je mobiel foto’s gaan maken terwijl je amper tijd hebt om met iedereen te kletsen? Nee, geen goed idee.
Een Photobooth daarentegen, TOP idee!!!
Het werd een feestje zoals ik in gedachte had, drankjes in de hand ipv een mobieltje en iedereen gezellig met elkaar kletsen en foto’s maken. Zelfs de paar kinderen die er waren, ervaarden de avond als heeeel gezellig en de volwassenen hadden geen kind aan ze!
Er zijn zoveel bedrijven dat je door de bomen het Photoboothbos niet meer ziet, dus bij deze laat ik je weten dat ik dat ook had maar super blij ben dat ik voor Boothville heb gekozen dus zoek niet verder zou ik zeggen.
Snel geregeld, fijne communicatie, vriendelijke bezorgers, goede foto’s, QR code om ze direct in je mobiel te hebben of om door te sturen. Ik heb echt nergens een punt van kritiek en weet zeker dat als ik volgende keer weer wat te vieren heb, die Photobooth er zeker weer komt te staan en dat ik hem weer bij Boothville zal huren!!!
Mooi op tijd geleverd en snel…
Mooi op tijd geleverd en snel opgehaald. Binnen een dag alles digitaal binnen en photobooth deed het super.
Zeer geslaagde aanvulling van onze dag!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.