Boothville Omdömen

1 503
TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Supergoede service! De photobooth werd meteen netjes op de juiste plaats geïnstalleerd en alles verliep heel vlot. De kwaliteit van de foto's is echt supermooi en de photobooth zelf zag er ook g... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Twee maal per jaar huren we een fotobooth, volgens mij zegt dat genoeg. Vriendelijke hulp waar nodig. Goede hulp bij calamiteiten, en prima service bij brengen en ophalen. En als kers op de taart de l... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het reserveren van de photobooth voor onze bruiloft ging erg makkelijk, we konden zelf de tijden kiezen wanneer die werd geleverd en we hebben ons eigen fotokaartje kunnen ontwerpen. Dit gaf een leuke... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We hadden deze gehuurd voor ons verhalenfestival. De levering en ophaling verliep soepel. Het maken van de foto's ging heel goed en waren van goede kwaliteit. Iedereen vond ook dat het heel snel k... Se mer

Företagsinformation

1. Företagsunderhållning

Skrivet av företaget

Photobooth huren voor bruiloft, feest en evenement. Bij Boothville huur je een photobooth voor een scherpe all-in prijs. De huurprijs is altijd inclusief bezorgen, ophalen, onbeperkt afdrukken, gepersonaliseerde fotostrip en uitstekende klantenservice.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 503)

269 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Duidelijke communicatie, aanrader!

Duidelijke communicatie

Alles werd duidelijk aangegeven hoe laat het werd afgegeven en opgehaald. Daarnaast hebben ze een mooi ontwerp gemaakt van de fotostrip op basis van onze bruiloft uitnodiging. Zeker een aanrader voor je bruiloft als je een fotobooth wilt huren zonder zorgen!

7 november 2025

Birthday party

de photobooth was een reuzen succes op de party. Groot en klein hebben ontzetten veel lol gehad bij het maken van de foto's. De bediening is makkelijk en we hebben helemaal geen problemen gehad.

Het enige verbeterpuntje wat ik kan bedenken is dat om de foto's nog een rand zit die maakt dat de fotootjes relatief klein zijn. Toen ik dit tegen de installateur zei, vertelde hij me, dat ik dat bij het maken van mijn grafisch voorstel telefonisch met Boothville had kunnen veranderen. Ik denk dat het beter zou zijn, als de foto's altijd zo groot mogelijk op de strip verschijnen, en er standaard geen rand omheen zit.

17 november 2025

25 jarig huwelijksfeest

Voor ons feest kwam ik via google bij Boothville.
Het reserveren van de booth ging soepel, het maken van de strips ging prima alleen mistte ik na de definitieve reservering een bevestigingsmail met daarin de aangegeven tijden voor leveren en ophalen. Maar na een belletje (prima bereikbaar) werd dat ook weer opgelost. De plaatsing ging perfect net als het ophalen, kreeg netjes zoals afgesproken een belletje dat ze er bijna waren. Het gebruik van de booth maakte ons feest compleet en we genieten nog na van alle digitale fotos's!
Wil je een fotobooth huren, doe het via Boothville; topservice voor een topprijs!

14 november 2025

Super leuk op je feest

Ontzettend leuk om een fotobooth the huren op je feest. Bij ons was het echt een groot succes. Alles wordt geregeld van installatie en ophalen tot het nasturen van alle foto’s!! Ik zou het zeker nog een keer doen bij Boothville!

17 november 2025

Service

Service, uitleg, kwaliteit, communicatie, vriendelijkheid personeel, bereikbaarheid

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel veel plezier en mooie momenten vast…

Heel veel plezier en mooie momenten vast
kunnen leggen deze avond.
Geweldige uitvinding en iedereen ging los voor een mooie foto.
Boothville geweldig bedrijf en meedenkend en helpend, blij dat Google hier uit kwam.
We zochten op fotobooth …
Niets is hun te veel en helpen waar kan ook de afstemming van halen brengen is geweldig
Volgende keer weer hier

25 oktober 2025
Omdöme utan inbjudan

FANTASTISCH!

Erg prettige communicatie met Boothville! Reserveren ging erg makkelijk. Ontwerp van de fotostrip was makkelijk te doen. Keertje gebeld en werd keurig geholpen. Avond voor levering netjes een tijd en de naam van de bezorger doorgegeven. Op locatie alles goed gegaan! Bij ophalen hetzelfde, netjes vooraf doorgekregen en de beste man was onwijs aardig en heeft zelfs nog even staan wachten omdat de kids nog foto's aan het maken waren.
Twee dagen later netjes alle gemaakte foto's digitaal ontvangen en voor een zacht prijsje ook alle fotostrips nog een keer nabesteld!
Alle gasten en zeker de kinderen hebben ontzettend genoten van de Photobooth! Ik raad Boothville zeker aan!!

27 oktober 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service, perfect op tijd geleverd en opgehaald zoals afgesproken
Mijn gasten hebben enorm genoten van de fotobooth

Fantastisch

Fantastisch! Weinig gedoe met opzetten en ophalen én geweldige foto's. De eerst volgende werkdag alle foto's digitaal gemaild gekregen. Was weer even heerlijk nagenieten.
Top aanvulling op n top feestje

Dikke aanrader

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Snelle levering. Apparaat makkelijk te bedienen. Alleen tijdsbestek van 4 uur voor levering en ophalen is moeilijk haalbaar. 2 uur is beter.

27 oktober 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Helaas storing maar fijn meegedacht

Na een half uur stopte het apparaat met uitprinten. We hebben gebeld met de klantenservice en zij gaven aan dat het apparaat ws te warm was geworden. Het voelde niet warm. Ze stuurden instructie filmpjes maar het werd niet opgelost. Gelukkig konden we wel foto's blijven nemen en deze digitaal opslaan. Een aantal dagen later werden wij netjes gebeld om tot een regeling te komen. We kregen alle foto's netjes alsnog uitgeprint opgestuurd en korting op de prijs. Fijn!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.