Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter Omdömen 206

3,8

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi har nu tilberedt mos med karl johansvampe samt høns i svampesauce. Begge retter så bestemt ikke tiltalende ud. Man kan ikke sige det er uspiseligt, for det smager ikke af noget som helst. Me... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hold nu op for nogle lækre simreretter. Vi har smagt og serveret Boeuf Bourguignon, Poulet Aux Morilles, Osso Buco, Coq au vin, Chili con carne, Bolognese samt Chili sin carne, både til gæster og os... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Modtager varen ret hurtigt (3-4 dage efter best.). Bestiller kun vegan mad. Er rimelig tilfreds med smagen, men ville ønske der var lidt mere alsidig krydderier i. Jeg bliver ikke mæt af en portion a... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fine produkter. Autentiske italienske smage. Serveringsforslag, stort set alle med forslag om reven parmasan! Så kunne det jo være fedt med et stykke parmasan. Jeg bestiller hos jer, fordi jeg e... Se mer

Företagsinformation

1. Matlådeleverantör
  2. Livsmedelstillverkare
  3. Matvaruleverans
  4. Matleverans
  5. Online-matbeställning

Informationen kommer från olika externa källor

Hos Bonzo får du skøn simremad leveret lige til døren. Vores udvalg dækker både veganere og kødelskere og består af sunde færdigretter, der er lige til at tilberede - og så er de selvfølgelig fri for konservering og tilsætningsstoffer. Den skønne mad fås helt ned til under 20 kr. per kuvert og er så nem at tilberede, at selv de små kan være med. Det er mad, der smager lige som tante lavede den - bare uden besværet og altid med fokus på sundhed. Se de spændende udvalg på https://bonzo.dk/shop og bestil i dag.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtigt, nemt og god smag

Dejlige retter med god smag og ikke så fede. Gode at have i spisekammeret, hurtige at lave i en snæver vending.

24 februari 2023

Svar från Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter

Kære Lis, Det er rigtigt gode pointer du fremhæver i din anmeldelse.
1. Smager godt og ikke for fed
2. Godt at have i spisekammeret - så har man altid noget godt mad i huset
3. Hurtigt at tilberede
Alle 3 punkter er helt centrale for Bonzo.
Tak for den anmeldelse
Hilsen jørn

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Blev simpelthen nød til at bestille en…

Blev simpelthen nød til at bestille en ny omgang. Retterne har lang holdbarhedstid så jeg behøver ikke at spise det hele på 1 uge. Mega lækker mad

2 maj 2023

Svar från Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter

Kære Christina, Du er så velkommen til at bestille - det glæder mig. Og din pointe med at vores mad har en lang holdbarhed uden brug af konserveringsmidler eller E numre er vigtig, så indgår man madspild og kan spise Bonzo når man har lyst og det passer.
God dag, Hilsen Jørn

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Levering er hurtig og helt perfekt

Levering er hurtig og helt perfekt

Jeg kan stadig ikke få opskrifterne til at passe ift. den mængde vand I foreslår. Det sejler, også selvom jeg tager lidt mindre vand og lader det koge lidt længere.

7 maj 2023

Svar från Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter

Hej Winni, Det er One Pot produkterne du har det vanskeligt ved forstår jeg. Hvis du går ind på vores webshop har vi en vejledning til hvordan man sikre One Pot bliver rigtig god. Du skal sørge for at væsken reduceres - kan være du benytter et meget tæt låg - tag låget af og se til at væsken reduceres til en skøn sauce som klæber sig til pastaen / risen. God dag

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Så fik vi fyldt lageret med Bonzovarer…

Så fik vi fyldt lageret med Bonzovarer - igen! Uundværligt som supplement til rester eller som hele måltider i en snæver vending.

30 april 2023

Svar från Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter

Kære Lene, Tusind tak for din top relevante anmeldelse - at Bonzo's produkter også er gode til at forlænge resterne for dagen før! Og det er super lækkert og reducerer madspildet.
Mange hilsner Jørn Senger

Svar från Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter

Kære Birgitte, TAK for din anmeldelse - at vores mad smager som var det hjemmelavet har sin grund - idet det er hjemmelavet - blot i meget store gryder. Vi laver mande fra grunden af som vi gør hjemme i køkkenet - vi laver blot større portioner og hæler det på glas så det kan holde sig - uden konserveringsmidler.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

God kundeservice, mindre god mad

God kundeservice, maden var ikke super. Kødet i retterne var til den ulækre side.

28 mars 2023

Svar från Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter

Hej Michala, Tak for dine rosende ord om vores kundeservice, men jeg er ked af du syntes vores kødretter ikke er gode. Men som sagt før, smag og behag er vanskelig at diskuterer da det er meget subjektivt. Men vi har rigtig mange grønne retter og pastaretter som jeg så vil foreslå i stedet for.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Måltidskasse - gerne med en reminder

Bestilte måltidskasse. Glemte hvornår den kom igen - min fejl.

Da retterne er præcis det samme igen, så havde det været rart med en påmindelse inden, om at det var nu man skulle nå at ændre på pakkens indhold.

Jeg får nu igen præcis samme indhold, det ville være rart hvis der automatisk kom nye retter med.

Ved godt jeg selv kunne have ændret, men jeg huskede det ikke en god service havde været at minde om det.

- edit-

Jeg fik en besked fra Bonzo, det var info om at pakken blev sendt nu. Det gav ikke mulighed for at ændre noget.

Det er den veganske pakke jeg har bestilt

28 mars 2023

Svar från Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter

Kære Lsh, Tak for din anmeldelse. Vi sender altid en påmindelse ud før vi sender en måltidskasse. Jeg forstår du ikke modtager den. Det kan skyldes en fejl i din mailadresse. Det skal vi lige have checket.
At måltidskassen er den samme hver gang skyldes at du har bestilt den således. Men prøv en af vores anden måltidskasse som skifter hver anden uge - det fremgår nu meget tydeliger på vores hjemmeside hvilke som skifter, idet du er ikke den første som har misforstået dette. Så vores kommunikation er blevet meget bedre. Lad mig høre fra dig på vores mail@bonzo.dk så finder vi en løsning.

Smagte virkelig godt

Smagte virkelig godt. Synes ikke det var helt nemt at gennemskue hvordan måltiderne (pastapakke sammen med glas med sovs) skulle laves, men fandt ud af det til sidst..

27 mars 2023

Svar från Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter

Kære Henriette, Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for du syntes om vores mad. Vi bestræber os på at gøre tilberedningen så enkelt som muligt - men jeg skal lige se ind i hvordan vi forklarer det bedre. Tak for hintet.

God mad

Har spist derfra mange gange, super lækker mad og god kundeservice. Kan kun anbefale 🤌

26 mars 2023

Svar från Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter

TUSIND TAK Christian for din bedømmelse, som jeg er meget glad for. Dejligt du syntes vores mad er super lækkert - kan kun anbefales...BUM..Tak for det.
Hilsen Jørn

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg synes at bonzo er et genialt…

Jeg synes at bonzo er et genialt produkt har bare været lidt uheldigt jeg vil til enhver tid forsætte med at bruge jeres produkter hvis jeg skulle sætte tal på min tilfredshed på 1/10 så bliver det en ren 10 tal mvh alan

13 mars 2023

Svar från Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter

Kære Alan Pedersen, Tusinde tak for din fine TOP anmeldelse. Den er jeg meget glad for.
Venlig hilsen Jørn Senger

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fin madkvalitet og velfungerende logistik, men...

Som ny kunde var jeg rigtig godt tilfreds med Bonzos madkvalitet og punktlighed.
Min eneste anke er at måltidsmulighederne på hjemmesiden er mangfoldige og lidt forvirrende med forskellige betegnelser på måltider, som til til forveksling ligner hiannden. Feks. er der 2 måltidskasser rettet mod Keto-kunder, hvor det kan være vanskeligt at se forskel bortset fra prisen.
Lidt mere struktur og logik ville være ønskeligt.

13 mars 2023

Svar från Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter

Hej Michael, Tak for dit råd - som vi har fulgt. Når du er inde igen på vores side vil du se det.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lækre produkter og lynhurtig levering

Lækre produkter og lynhurtig levering. Det bliver ikke sidste gang, jeg handler hos Bonzo og kan varmt anbefale andre at gøre det samme.

28 februari 2023

Kære Rikke,
Tusinde tak for din anmeldelse. Glad for at høre du også anbefaler Bonzo.
TAK
Rigtig god dag

Velsmagende og nemt

Hurtig service, forsvarlig indpakning.
Super nem og meget velsmagende retter jeg har modtaget der lever fuldt op til forventningerne .

Neget nemt at varme på få minutter og smager sundt og frisk .

Virkelig en god oplevelse der varmt kan anbefales og især hvis du ønsker god kvalitets mad der er langtidsholdbar.

Jeg er virkelig begejstret over , smag, udseende og over hvor let det er.
Skal helt sikkert altid have noget stående i mine køkkenskabe så jeg altid har gode og lækre forsyninger herhjemme.

Tak for god og sund mad.

21 mars 2023

Kære Majken,
Dejligt du vil dele dine synspunkter og erfaring med Bonzo. Det er nøjagtigt det Bonzo er - nem sund mad som smager godt. Tusinde tak for at bekræfte det Majken.
Rigtig god dag

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har modtaget vores første kasse fra Bonzo med lækre Keto-simreretter

Vi har modtaget vores første kasse fra Bonzo, og vi glædede os meget til at smage måltiderne - og sikke en smagseksplosion. Det smages tydeligt, at der er tale om simreretter, der har fået en masse kærlighed med i købet.
Vi er sikre på, at vi kommer til at bestille meget mere fra Bonzo - det er hurtigt, nemt og superlækkert.
Tak for mad.
Mange hilsner fra Randi :o)

26 februari 2023

Svar från Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter

Kære Randi, Tusinde tak for din anmeldelse som understreger det som Bonzo konstant arbejder på - At skabe sunde velsmagende måltider som kan tilberedes hurtigt. Og en særlig tak for begrebet SMAGSEKSPLOTION som er den skønneste betegnelse for et velsmagende måltid.
Venlig hilsen

Lækkert og nemt !

Lækkert og nemt !
Vi har prøvet Forrådskassen, og er meget tilfredse..
Det er nemt på en travl hverdag og så smager det super lækkert.

9 februari 2023

Kære Mark Tappert,
TAK for din anmeldelse Mark, som understreger lige det Bonzo gerne vil være kendt for - nem hurtig mad som smager super lækkert.
Bonzo er sund, lækker mad som er nemt at tilberede på kort tid.
Mange hilsner

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Lidt vildledende hjemmeside men god kundeservice

Jeres hjemmeside er ikke helt nem. I har de glas med simremad i og kalder dem et helt måltid. Derfor bestiller jeg måltider på hjemmeside. Og får så sendt ikke bare glas men også pasta/ris. Det var ikke meningen. Så er jeres kundeservice til gengæld flot. Fået refunderet det for meget betalte. Og fået forklaret hvordan man bestiller UDEN at få pasta/ris med. Så kan jeg bestille og kun få glas.

9 februari 2023

Kære Tara Gregers,
Tak for din anmeldelse som vi vil tage til os men hensyn til brugervenlighed.
Der er mulighed for dels at bestille
Et måltid som typisk består af en ret på glas og noget tilbehør - pasta, ris, Couscous eller andet.
Man kan også bestille enkelte produkter under "bland selv" hvor man frit kan vælge og sammensætte det bestilling man ønsker.
Og man kan bestille måltidskasser som er sammensat af os.
Men vi ser en gang til på brugervenligheden
God dag
Hilsen jørn Senger

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.