Service is perfect! Dit is de eerste keer dat ik vloeibare chlorofyl bestel. Ik merk de resultaten nu al. Ik ben erg blij dat ik bij dit bedrijf heb besteld. Ze werken snel en hebben een uitstekende... Se mer
Det här tycker kunderna
Ik kwam toevallig Bono tegen om suplementen te bestellen bij onze leverancier en zag toen het verschil in prijs . Na wat reviewers gelezen te hebben heb ik dus bij Bono mijn bestelling gedaan. De... Se mer
The products are exactly as ordered, well packaged, shipped on time but unfortunately DHL is terrible at deliveries. I was home on the day of the delivery, but they decided to leave my package with th... Se mer
Företagsinformation
- Butik med vitaminer och tillskott
- Skönhetsartiklar
- Butik med hårprodukter
- Hälsa- och skönhetsbutik
- Försäljare av kryddväxter
- Ekologiskt apotek
Skrivet av företaget
BONO is jouw webshop voor voedingssupplementen. ✓ Vandaag besteld, morgen in huis. ✓ Gratis verzending vanaf €35. ✓ Gratis product bij elke bestelling. ✓ Achteraf betalen met Klarna.
Kontaktuppgifter
Westeinde, 1511 MA, Oostzaan, Nederländerna
- bono.nl
Har besvarat 83 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Redelijk goede webshop
Ik heb een aantal keer producten besteld bij Bono wanneer de prijs beter was dan bij andere webshops.
Ik stel het op prijs dat ik soms echt geld kan sparen.
Wat me minder bevalt is dat de belofte op de website van "morgen bezorgd" net zo vaak wel als niet zo uitwerkt. Wat mij betreft mogen ze iets conservatiever zijn met het doen van die belofte, zodat de klant niet teleurgesteld is.
Goedkoopste voor mij op dit moment
Goedkoopste voor mij op dit moment, korting en gratis verzending.
Ubiquinol 100mg en hyaluronic acid 100mg besteld snel geleverd en een betere prijs dan Iherb nu.
Snelle verzending en prima producten!
Snelle verzending en prima producten!
Ik kwam toevallig Bono tegen om…
Na wat reviewers gelezen te hebben heb ik dus bij Bono mijn bestelling gedaan.
De volgende dag kwam mijn bestelling thuis afgeleverd.
Bestel de volgende keer weer bij Bono !
Zeer snelle bezorging en keurig verpakt.
Zeer snelle bezorging en keurig verpakt.
Snelle levering en eerlijk
Bestelling komt snel binnen
Bestelling komt snel binnen, ook vaak goede kortingen op de producten. Top!
Wat een fijne website
Wat een fijne website.
Ontzettend veel keuze en duidelijk met de omschrijving wat het product is.
De volgende dag al gebruik kunnen maken van het product.
Highly Recommend! :-)
The BONO (bono.nl) website is user-friendly, easy to navigate, and offers a great selection of products at competitive prices. The ordering process is easy, with speedy shipping and well-packaged products that arrive securely. An informative tracking system and quick delivery make the process even better.
Always good prices
Always good prices, fast delivery and a free product if you spend over a certain amount. Good selection too!
Super
Had mijn bestelling de volgende dag in huis. En de producten zien er goed uit.Kan niet in 2 dagen dat t zn werk doet , want dat moet dus nog blijken.Maar heb er goede vertrouwen in!
High quality products at good prices and quickly delivered
I've been purchasing my kids' paediatrician-recommended probiotics and vitamins from Bono for a couple of years now. I love how comprehensive their catalogue of quality products is. Shipping is quick and seamless, so even if we ran out of a specific product, we know we can reorder it and receive it within just a day or two. Plus, the discounts that Bono offers on bulk purchases always come handy!
Zeer snelle levering+
Zeer snelle levering! Goede keuze aan afleverpunten. Eenvoudig en prettig in gebruik.
Top goede prijs kwaliteit verhouding
Top goede prijs kwaliteit verhouding. Goede site
Zeer tevreden over de producten en…
Zeer tevreden over de producten en snelle levering
Top aanbod
De prijs van het artikel met de daarbij zeer snelle levering, maakt het een erg aantrekkelijke aankoop !
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.