Dokumentation af rådgivning og databehandling hos Bonnor Advokater
Overskrift: Dokumentation af rådgivning og databehandling hos Bonnor Advokater
Denne anmeldelse baseres på skriftlig korrespondance fra advokat Christian F. Jensen (H) og efterfølgende myndighedsvurderinger.
1. Betinget sletning af følsomme personoplysninger:
I mail dateret 5. juli 2025 har Christian F. Jensen skriftligt oplyst, at han agter at opbevare mine psykiatriske speciallægeerklæringer i op til 10 år. Han angiver i samme korrespondance, at denne periode kan afkortes, såfremt jeg sender en skriftlig bekræftelse på, at jeg "frafalder ethvert evt. krav", jeg måtte have mod ham. Sagen vedrørende denne kobling mellem dataopbevaring og afståelse af klageret er indgivet til Datatilsynet.
2. Faglig rådgivning vs. myndighedsvurdering:
Advokaten har faktureret 8.750 kr. inkl. moms for 3,5 timers arbejde. Hans skriftlige rådgivning omfattede bl.a. udtalelsen: "Psykologers arbejde består ofte i at manipulere", samt vurderingen af, at en terapeut "legitimt (som led i arbejdet) kan 'udnytte' en bestående tilstand".
Denne faglige rådgivning er sidenhen blevet modbestridt af Forbrugerklagenævnets sagkyndige (marts 2026), som i en officiel udtalelse fastslår, at det pågældende terapiforløb var i strid med god skik, skabte skadelig afhængighed og omfattede vildledende markedsføring.
3. Salær og gennemsigtighed:
Det endelige salær på 8.750 kr. blev opkrævet efter et indledende mundtligt estimat på ca. 2 timer. På trods af fakturering for 3,5 timers arbejde, er den ønskede forligsforhandling med modparten aldrig blevet iværksat af advokaten.
Samtlige ovenstående citater og hændelser er dokumenteret via mailkorrespondance og officielle akter fra Nævnenes Hus.