Super oplevelse
Super service! Modtog en vare som var gået i stykker under fragt, hvor jeg straks fik tilsendt en ny. Varen lever 100% op til forventningen i kvalitet og udseende.
Det eneste minus var den lidt dyre fragt på 55DKK til pakkeshop.
Fantastisk sted
Jeg var en smule skeptisk efter at have læst nogle af anmeldelserne, men jeg endte med at blive positivt overrasket. Servicen var i top, og sælgeren var både hjælpsom og imødekommende.
Min ordre ankom desværre beskadiget, men det blev håndteret utroligt professionelt – jeg fik sendt en ny pakke allerede samme dag, og den ankom hurtigt og i perfekt stand. Det er sjældent, man oplever så god kundeservice, og jeg føler mig virkelig tryg ved at handle her igen.
Butikken annullerer min ordre, men trækker pengene alligevel
Super super god service
Super super god service, jeg kan varmt anbefale Boliglover. Fik en vare som havde fået en revne i glasset og jeg fik straks sendt en ny, som nu er modtaget intakt.
Og udover den gode service lever varen 100% op til forventningen i kvalitet og udseende, tusind tak Diana:-)
Mvh. Susanne
Fik vendt en reklamation til en yderst…
Fik vendt en reklamation til en yderst fantastisk oplevelse . Hurtig på aftrækkeren og vupti en ovenud særdeles tilfreds kunde.
Er ikke et øjeblik i tvivl om jeg kigger ind igen👌Flot service. Tak Diana
Ingen ordrebekræftelse eller service. Uprofessionelt
Når man bestiller en ordre får man ingen ordrebekræftelse. Så man er egentlig ikke sikker på om man overhoved får sine varer, fordi man ingen dokumentation har fra virksomheden. Rimelig uprofessionelt.
Jeg har desuden prøvet at ringe 3 gange i deres “kundeservice” tid, og lagt mit nummer men intet svar tilbage. Der er ingen service, når man ikke engang kan komme i kontakt med firmaet. Uprofessionel dårlig webshop.
Hvis man ikke kan udvise god service både i butik og på webshop, burde man ikke have begge ting.
Super fin webshop hurtig levering og…
Super fin webshop hurtig levering og rigtig god service
ALDRIG ALDRIG KØB NOGET HOS BOLIGLOVER.
ALDRIG ALDRIG KØB NOGET HOS BOLIGLOVER.
Jeg bestiller en lampe over nettet.
Den virker ikke og har nu i en uge prøvet at komme i kontakt med jer.
Der er ingen reaktionen. Jeg indtaler flere beskeder. Men høre intet.
Værste firma.
Det tog lang tid før jeg fik en bekræftelse på købet over mail. Og ikke på noget tidspunkt modtager jeg information om at varen er afsendt og på vej til mig.
Køb aldrig noget hos boliglover.
Ikke synderligt tilfreds eller imponeret
Betaler for hjemmelevering, men pakken bliver alligevel sendt til en pakkeshop selvom man er hjemme. Virksomheden vil tage ikke ansvar eller kompensere en, da de mener det er ens egen fejl.
Desuden synes jeg kvaliteten af det bestilte produkt var lidt skuffende. Jeg bestilte tørrede blomster som var bundet sammen med tape? Mindst 1/4 af blomsterne var mast eller knækket, og så fik jeg kun leveret 80 gram selvom der står at man bestiller (omtrent) 100 gram
Ikke synderligt tilfreds eller imponeret over denne e-shop
Update: Webshoppen har efterfølgende refunderet mig hele fragten i forbindelse med dialog
Fornem kundeservice!
Helt igennem en behagelig købsoplevelse!
Indehaveren af firmaet, Diana, er utrolig rar at skrive sammen med og har givet os en meget fornem kundeservice. Vi fik ikke afhentet en reservedel i tide i pakke-butikken, så pakken blev sendt retur uden at vi opdagede det. Diana sendte os en rigtig sød mail og sendte samme dag reservedelen igen med en anden transportør. Så bliver det ikke mere fornemt!
Superfine varer
Superfine varer, så fin service og hurtig levering, kan virkelig anbefales 😊😊
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, der var ingen bøvl, og mine ting var hurtig klar til afhentning. Diana som har boliglover, var også meget venlig og hjælpsom når man ringer, og hører om tingene.
Man kan trygt handle her
Super fin hjemmeside og hurtig…
Super fin hjemmeside og hurtig levering. Jeg anbefaler denne virksomhed
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.