BoligPartner Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er nu anden gang vi bruger bolig partner, og vi må bare sige de er super dygtige og let at komme i kontakt med. Stor anbefaling herfra!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har kun rigtig godt og sige om sagsbehandlingen hos Cecilie, det var hurtigt og effektivt behandling hele vejen igennem vores sag. Solgt eller gratis var et springende punkt for os. Vi havde lige m... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super kommunikation. Super pris. Let forståeligt. Giver godt overblik. Altid tilgængelig. Fandt/informerede om også nogle vigtige ting vi selv havde misset. Det gav en rigtig god tryghed og vi fo... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min kæreste og jeg har brugt Louise fra Boligpartner to gange nu. Første gang var en betinget aftale hvor hun gennemgik alle papir nøje og opdagede nogen fejl her og der som fik os til at fortryde... Se mer

Företagsinformation

5. Fastighetsmäklare
  6. Jurist – fastigheter

Om BoligPartner

Skrivet av företaget

Vi er en erfaren boligrådgiver, der varetager dine interesser og bistår dig gennem hele bolighandlen.

Hos os har du garanti for kompetent juridisk rådgivning, som har til formål at skabe tryghed under hele forløbet.

Vi tror på, at den direkte kontakt med egen boligrådgiver gennem hele processen er nøglen til tryghed og derved starten på den gode bolighandel.

Vi har overblikket i handlen og klarer alt det praktiske - fra start til slut.

Vi tilbyder;

Attraktive faste pakkeløsninger
Hos BoligPartner får du faglig ekspertise, og tilbydes faste gennemsigtige pakkeløsninger, skræddersyede til boligkøbere med forskellige behov.

Landsdækkende service
BoligPartner tilbyder landsdækkende køberrådgivning og vi tror på, at den direkte kontakt med egen boligrådgiver gennem hele processen, er nøglen til tryghed og derved starten på den gode bolighandel.

”Ingen handel - intet salær”
Hvis handlen ikke bliver endelig, modtager i naturligvis inden regning fra os.

Kontaktuppgifter

Utmärkt

732 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

11 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Måske Danmarks bedste boligrådgivere.

BoligPartner har assisteret os i forbindelse et boligkøb, og det har vi været utrolig glade for.

Kasper og Sabrina er fagligt enormt dygtige rådgivere og deres altid positive attitude og lette tilgængelighed har gjort det en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med dem. De har varetaget vores interesser med den største omhu og gået utrolig langt for at kæmpe vores sag.

Jeg kan kun give dem de bedste anbefalinger. Jeg vil ihverfald personligt sørge for at min familie og nærmeste venner benytter deres service, hvis det skulle blive aktuelt.

9 maj 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi er MEGET tilfredse med vores forløb…

Vi er MEGET tilfredse med vores forløb hos Boligpartner, hvor vi lige er kommet i mål med vores huskøb. Kasper har hjulpet os trygt igennem hele processen, og har altid vendt hurtigt tilbage med svar og kyndig vejledning.
Vi vil klart anbefale Boligpartner til andre.

30 april 2024

Kæmpe anbefaling herfra!

Vi har fra start til slut været yderst tilfredse med rådgivningen fra BoligPartner. Vores køberrådgiver, Kasper, har været meget detaljeorienteret, og vi blev gjort opmærksom på detaljer, vi aldrig selv ville have fundet frem til. Desuden har Kasper været hurtig til at svare på vores mange spørgsmål gennem hele forløbet. Varme anbefalinger fra to førstegangskøbere.

11 april 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Intet mindre end fantastisk service…

Intet mindre end fantastisk service hele vejen igennem.
Vi har brugt boligpartner i forbindelse med huskøb. Vi er førstegangskøbere, og har ikke haft nogen former for chance for at finde hoved eller hale i denne bolighandel, hvis ikke det havde været for Kasper og boligpartner. De har været med os hele vejen, og har gjort et fantastisk stykke arbejde. Vi er herhjemme enige om at hvis vi en dag i fremtiden beslutter os for at vi skal købe et andet hus, vil vi helt sikkert bruge boligpartner igen! Vi anbefaler alle vi snakker med, som er ved at kigge efter nyt hjem, at bruge Kasper og boligpartner.
Kæmpe stor ros herfra.

29 februari 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har endnu engang haft Kasper Kok til…

Vi har endnu engang haft Kasper Kok til at hjælpe os med vores huskøb. Endnu engang har det været en ualmindelig god service og tydeligt gennemarbejdet materiale. Vi har brugt Bolig-Partner før og vil til hver en tid bruge dem igen - og anbefale dem til andre. :) De allervarmeste anbefalinger herfra.

26 mars 2024

Very pleased with Kasper's work from BoligPartner

As an expat and a first time home buyer, I am very insecure and lost in the beginning. My colleague who has worked with Kasper Kok before highly recommend him to me as an Advisor.

With Kasper's help, I am able to understand the overall process and even the things that I didn't notice in the contract. I am very pleased with Kasper's work, and highly recommend to anyone else who is buying a home here in Denmark.

22 mars 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

It is a great pleasure to have service from Boligpartner

It is a great pleasure to finish with process of buying a house in Denmark without any legal problems. I gratefully thank for all Team in Boligpatner to help me with the very complicated process. As a foreigner I highly recommend to get help from Boligpartner when you are buying a home.
My special thanks to amazing helpful person Kasper Kok whom giving his fullest effort to satisfy his customer and to get the work done perfectly. He usually replies for all questions we have on day and night. Apart from that helps in English language all through out the process. Thank you very much for the Team of Boligpartner and good Luck future of the company to serve people.
I am Saman Sujeewa and Wife Nalika

1 oktober 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg spurgte om den pris som var på…

Jeg spurgte om den pris som var på hjemmesiden var korrekt.
Ja. Det er prisen.
Så får man regningen som er næsten 1000,-kr dyrere.
De beklager at de har oplyst forkert pris, men har nu lavet arbejdet og vil selvfølgelig have deres betaling😡

5 mars 2024

Super kompetent rådgivning!

Kasper var en kæmpe hjælp gennem købsforløbet. Han gav os førstegangskøbere mere tryghed ved at være skarp på rimelige krav til købet, samt hvad der var vigtigt og knap så vigtigt at holde fast på.

Super kompetent rådgivning.

6 mars 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.