Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Oplichters. Lampen besteld, anderen geleverd. Retour gestuurd. Nooit meer iets van gehoord. Geld kwijt!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Weer zo'n website met honderden/duizenden positieve reviews op de site zelf. Net in juni 2022 geregistreerd! NIET KOPEN DUS!!! De Whois gegevens: Registrar: GoDaddy.com Arizona, 14... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Bolanzo.nl - omdat er een NL achter staat is makkelijk te begrijpen dat dit een Nederlandse bedrijf (in Nederland) is. Maar het adres is in CHINA RM808-809 BLOCK A QIDI PARK 1277# ZHONGGUANXILU ZHU... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Als ik toch eer Trustpilot eens had geraadpleegd.... Zucht..... Zoals in de andere reviews te lezen moet je hier absoluut niet bestellen. Ze plaatsen filmpjes en beschrijvingen van producten, maar... Se mer

Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

1,3

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dit is echt een SCHANDALIG BEDRIJF…

Dit is echt een SCHANDALIG BEDRIJF MAKEN VEEL MENSEN VERDRIETIG, “SCHANDALIGE OPLICHTING” met meer dan 100 reviews om te janken, een “grootste oplichting” bedenk het maar ik denk er het mijne van, zorgelijk is dit. Hoe durf je dit te bedenken en zo te handelen. Ten eerste zijn er wel 5 verschillende vrouwen steeds die de e-mails beantwoorden. Ik betwijfel dit kan goed 1-2 personen zijn !denk ik, beantwoorden de klachten zgn. In okt 2022 bestelde ik een scheurenspray, voor muren enz. na 6 geschreven e-mails had ik deze nog niet einde van het jaar. Steeds kreeg ik te horen geduld, het komt er aan, het is verstuurd. Het kwam nooit. In febr/maart 2023, kwam er een briefpakketje op het afhaaladres, opengemaakt en dichtgeplakt aan de onderkant geen afzender alleen mijn naam en adres in een vod van een envelopje gepakt alsof het al 35 keer opnieuw was verstuurd. Het kon niet slechter geen afzender geen echte track en tracé code vervalst, met 2 mini sprays erin van 10 cm hoog 1 duim dik voor het waterafstotend maken van je autoruit!!!! Weer 5 e-mails gezeur over dit niet bestelde, geen reactie meer niets.
Ik bestelde op een website in februari 2023 een cadeautje voor iemand een graveerpen bij een andere firma, vreemde naam in Nederland niets meer van te vinden. Zag er prachtig uit op de website € 49,95 was de allerlaatste pen febr. 2023. Kwam binnen na 1 maand maar de afzender hoe kan het ???kwam van BOLANZA af, met geen pakbon erin, De dop van de electrische pen kapot geen originele verpakking geen beschrijving terwijl de website een prachtige vertoning van een set enz liet zien. Dit was hopeloos slecht, zeer slordig doosje minimaal verpakking alles los in de doos los, gebruikt en stuk. Weer 4 e-mails na 1 maand. Geen reactie de laatste de 5e e-mail … reactie…
“Maar wat erg mevrouw, dat gaan we meteen oplossen”.We sturen U een nieuwe pen maar dat geloop naar de post mevrouw voor U, is ook wat, weet U wat, de pen kostte € 49,95, U mag deze houden, en voor alle ellende en voor al het gedoe mag U € 23,95 in mindering brengen op Uw volgende bestelling en verzendkosten wel betalen! Wanneer U maar wilt kunt U bestellen. Ik ging op de website eens kijken, stond niets op wat ik wat vond maar ik dacht; hoe breng je dat bedrag dan in mindering dan op een artikel. Dat ging niet? Ik schreef een e-mail hoe dit dan moest, geen antwoord. Ik schreef weer een e-mail waar het antwoord bleef, kreeg nu mevr. Kanzia, weer een andere naam, ….. Uw tijd van bestellen is voorbij was haar antwoord. Ik schreef een mail vandaag terug over deze schaamteloze reactie er stond nog een boel meer in ingaat e-mail wat niet klopte. Ik kon geen fatsoenlijk Nederlands schrijven was racistisch terwijl ik geen woord had gebruikt nog niet eens iets wat er wat erop leek, maar ze herhaalde het steeds, maar dacht ik:”voorzichtig nu met deze OPLICHTERS”! Ik volg mijn gedachten en gevoel. Ik schreef op haar mail daarop meteen een bericht terug naar Het Team info Bolanzo, wat er allemaal gaande was met deze dame, en wenste dat het opgelost werd door diegene die dat beloofde in de mail, en stelde voor om deze vrouw toch eens op het kantoor ter verantwoording te roepen in antwoord op mijn mails en haar gedrag. Kreeg deze nacht 4 x een mail terug, met steeds meer onfatsoenlijker gedrag, en kon opeens geen mail meer sturen en werd er een bel ingesteld die apart op mijn iPhone kwam met de tekst; mij waarschuwen als deze persoon reageert, met een blokkade op de mail van mij om te verzenden.
LET OP deze informatie doorsturen naar …..Het e-mailadres is niet meer bereikbaar wat ik ook probeerde, ze bestaan dus niet meer als je na zoveel trammelant van correspondentie hun team ook op dat e-mailadres ter verantwoording roept. Deze mail van mij werd niet verstuurd omdat het e-mailadres opeens na 10 minuten onjuist is. Hoe ze het allemaal verzinnen? DEZE OPLICHTERS Het is echt schandelijk dat je zo wordt opgelicht en door meer dan 100 reviews op de website van mensen die ook over oplichting spreken, spreekt dit toch voor zich wat er uiteindelijk hier aan de hand is dat je OOK NOG wordt afgesloten en er niet meer in kunt met je klacht, je geld afhandig is gemaakt, je ook nog beschuldigd wordt BESTOOKT met liegen met een tekst eronder info sturen aan….en een blauwe bel tegen komt!!Dat je er maar zeker niet door glipt met bewijzen en klachten! en kon ik dan niet op meer reageren op hun leugens, en dat is me nogal wat ze over je te liegen hebben en te beschuldigen. Wordt hier iets aan gedaan ??? En zo ja, wat???Hoeveel
Mensen lijden hier nog onder. Daar moeten zware straffen op komen staan dit is heel erg en verrot de maatschappij. Aub beboet deze Oplichters met zware straffen! Dit wordt steeds erger en werkt ook polariserend!!!! Ik heb ze gezegd dat ik een revieuw ga schrijven in de mail. Je mag bang worden van de mails.

2 maj 2023

Pure oplichterij

Pure oplichterij. Wat ze niet duidelijk op hun site zetten is dat je spullen vanuit buiten de Europese unie komen. Je moet zelf nog de btw en inklaring betalen. Staat bij algemene voorwaarden die moet je dus lezen. Ik koop een produkt bij een bedrijf dat in Nederland gevestigd is dus ga je er van uit dat je btw betaald bij je bestelling.
DUS GEEN AANKOOP DOEN BIJ DIT BEDRIJF JE KOMT BEDROGEN UIT. JE KUNT HET BETER ZELF BIJ ALI EXPRES BESTELLEN JE MOET NET ZO LANG WACHTEN OP JE PAKKET MAAR DAN IS ALLES QUA INVOER EN BTW WEL GEREGELD

29 april 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb een pantalon besteld

Ik heb een pantalon besteld, betaald en NIKS - 5 tot 10 werkdagen zijn lang geleden voorbij, maar ik heb NIKS.
Oplichters zijn ze.... NIET kopen

28 april 2023

Bolanza is pure oplichterij

Bolanza is pure oplichterij. Heb een bestelling bij hen gedaan en betaald. Goederen mocht ik niet ontvangen. Heb verschillende mails gestuurd, maar nooit geen reactie mogen ontvangen.
Dit prullenbedrijf verdiend geen ster. Shame on you Bolanza.

28 april 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

1+1 haarlak besteld op 29 maart en nog…

1+1 haarlak besteld op 29 maart en nog steeds niet binnen. Op mijn e-mail wordt ook niet meer gereageerd. Op de website staat 7 dagen in de week bereikbaar ook dit klopt niet.
1 ster is inderdaad al teveel!
Ik hoop dat Bolanzo alsnog reageert zodat ik een andere review kan schrijven!
Ik wil mijn geld terug!

29 mars 2023

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel! Koop nooit op deze site. TIP! Mocht je iets zien op deze site, google dan eerst op afbeelding. Je zult dan zien dat het van Ali Express komt. Niks mis mee hoor maar het scheelt je een hoop geld door rechtstreeks daar te bestellen. Je bespaart dan geld, je raakt je geld niet kwijt en grotere kans dat je de bestelling ontvangt 😊

24 april 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Let op je moet bij dit bedrijf invoerrechten betalen

Ik had sjablonen besteld om mee te kunnen schilderen 26 euro. Ik zag pas later de slechte recensies van dit bedrijf. Maar buiten verwachting kreeg ik een e-mail dat ik mijn pakje kon afhalen. Echter dit was niet de afspraak, het zou naar huisadres worden gestuurd. Ik kreeg een mail dat ik binnen 7 dagen het pakje moest ophalen, anders werd het pakje retour gestuurd. Maar waar lag het het pakje dan??Dat stond niet in de e-mail. Een paar dagen later kwam er pas een brief van post NL, met vermelding dat het pakje kon worden afgehaald bij een post nl punt. In deze brief stond ook dat ik 8 euro invoer rechten moest afrekening. Niet gezien bij de afrekening. Tijdens mijn bestelling had ik geen idee dat de bestelling uit China zou komen. Ik heb het pakje opgehaald, omdat ik niet het risico wilde lopen dat het retour zou worden en ik naar mijn geld kwijt zou zijn. De sjablonen zijn oké, maar nu wel erg duur geworden.

22 april 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bolanzo is pure oplichting!!

Bolanzo is pure oplichting!!
Ik heb een bestelling gedaan voor een telefoonhouder in de auto. Aanbieding 1+1 gratis! Ik kreeg heel snel een bericht dat de bestelling was verzonden met tracking code van de GLS Dit was geen werkende code. Ik heb direct gereageerd maar geen antwoord meer gekregen!
Nu 10 dagen verder nog steeds niets ontvangen. Pure oplichterij dus nooit kopen via Bolanzo!!
Han

19 april 2023

Nooit meer !!

Op 1 april jl voor het eerst een bestelling geplaatst (en helaas betaald) bij Bolanzo. Ik kreeg meteen een antwoord terug, dat mijn bestelling in behandeling was genomen, en ik werd ook nog bedankt voor het vertrouwen !?!?
Het is vandaag 17 april 2023, en nog steeds heb ik niets ontvangen. Op mijn vraag waarom het allemaal zo lang duurde, kreeg ik een vriendelijk mailtje dat ik geduld moest hebben. Ook ik heb jammer genoeg de reviews pas achteraf gelezen. Mijn advies: NOOIT IETS KOPEN BIJ BOLANZO, ik zal dat zeker ook nooit meer doen.

17 april 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

IK DUS OOK BESTOLEN DOOR DIT LOUCHE BEDRIJF!

Ik dus ook bestolen door dit louche bedrijf!
6 Weken wacht ik op het artikel en ook geen antwoord meer ontvangen!
Op Google staat bolzano.nl maar is dus UITSCHOT IN KOREA! Er staat een uitleg telefoonnummer met landnr. Korea +17372186046, maar op een andere Google reviewsite weer dit tel nr +31645224005!?!
Waarom wordt dit bedrijf niet door de commissie webshop verkopers geweerd?!?
Hoeveel geld zullen ze al niet inmiddels gestolen hebben! Bah! wat een laffe manier om mensen zo te bestelen! DIEVEN ZIJN HET

4 mars 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

1 ster is nog teveel voor dit…

1 ster is nog teveel voor dit bedrijf!!!
Magische doekjes besteld, streeploos schoon.......nou je raad het al er was niks magisch aan. Het leken wel zwarte wegwerp vaatdoekjes waar je dwars doorheen keek. ( van die gele pluizige die je voor weinig koopt bij een action)
Ook ik dacht dat het een Nederlands bedrijf was, maar je word flink in de maling genomen. Dit kwam ook uit China en duurde een paar weken voordat het geleverd werd.
Heb een paar dagen geleden een mailtje gestuurd, maar nog niks gehoord.
En als ik andere reviews leest zal dit ook niet gaan gebeuren ben ik bang voor.
Dus mensen wees gewaarschuwd, niets bestellen!!

13 april 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb een product bij Bolanzo besteld

Ik heb een product bij Bolanzo besteld. Na 20 dagen geen bericht, geen product. Een e-mail gestuurd, vriendelijk antwoord gekregen, ze zouden z.s.m. mijn product alsnog versturen, want het geld kon ik niet terugkrijgen (bedrijfsbeleid). Dat was 12 dagen geleden. Nu dat ik over de ervaringen van anderen heb gelezen, weet ik zeker dat ik noch mijn product, noch mijn geld zal zien.

26 mars 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niks kopen via deze website, profiteurs zijn het

Lang wachten op een product die niet doet wat het beloofd, Eindelijk aangekomen kom je daar achter. Wil het terug sturen, maar dan moet het opeens naar China en dat kost geld. Na ongeveer 14 mailtjes kan ik nu 25% van het aankoopbedrag terugkrijgen. Dat is precies het bedrag wat het kost om naar China te sturen, waarvan je moet afvragen of het daar ooit aankomt. Dus dan maar dit... Waardeloos bedrijf, niks bij kopen.

23 mars 2023

1 ster = nog 1 STER TEVEEL

1 ster = nog 1 STER TEVEEL .
Te klein product geleverd bij XXL het benaderd maar 34 niet eens.
Mail na mail na mail mocht ik het retourneren. Zou geld terug krijgen.
Retourzending naar het adres wat op de verpakking stond. Kosten bijna €10
Geen geld terug gekregen. Ik zou het haar een foutje retouradres hebben gestuurd.
Ze verzinnen van alles steeds maar weer om onder hun wanprestatie uit te komen
Ik ga verder zoeken waar ik een lacht Jan deponeren.
Dieven zijn het roofdier dieven

21 mars 2023
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.