BokaMera Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Vi fick hjälp med det vi behövde. Bra frågor om vårt behov och konkreta förslag på lösningar. Trevligt och professionellt bemötande av en person som kunde systemet. Vi ska i nästa steg koppla på b... Se mer

Har inte hunnit testa tjänsten men hoppas att det kommer att bli bra och systemet ska uppfylla alla krav vi har. Supporten har gjort sitt jobb perfekt och professionellt. Har haft kontakt med Lova på... Se mer

Lättsamt program att använda och hantera. Även mycket bra att man kan integrera bokningsprogramet på sin egen hemsida om man så önskar. Det är även bra att man kan ställa in påminnelse mail/sms som au... Se mer

När Bokadirekt fick storhetsvansinne sökte jag mig till Bokamera. Allt jag sökte finns här, enkel och bra kalender, utskick, enkelt boka patienter och en app. För mig är en plattform som marknadsför... Se mer

1. Nr. 4 av de 16 bästa företagen i Programvaruföretag

BokaMera är ett gratis bokningssystem / bokningsprogram med egen hemsida för företag, föreningar och privatpersoner. Registrera dig idag och kom igång med marknadens bästa bokningsprogram på några minuter. Via webben eller iPhone/Android appar kan du eller dina kunder enkelt boka tider.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Alla omdömen

26 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Bra upplägg

ett bra program lätt att förstå och fyller våra behov

31 januari 2023

Hej Johan!

Tack för ditt omdöme!

Vi är glada att ha dig som kund hos oss.

Med vänlig hälsning, BokaMera Support

Vår första kontakt var med E och hon…

Vår första kontakt var med E och hon var jättebra, tydlig och berättade så vi förstodmelie

15 januari 2023

Svar från BokaMera

Vi tackar så mycket för ditt omdöme! Emelie är en mycket duktig kollega hos oss som strävar att alltid göra sitt allra bästa för våra kunder! Vi kommer framföra ert fina omdöme till henne.

Ha en jättefin dag!

Proffsigt bemötande

Bra hjälp och genomgång vid uppstart

16 januari 2023

Svar från BokaMera

Och tack för dina snälla ord.
Du är välkommen att ta kontakt med oss om du behöver hjälp i framtiden.

Med vänlig hälsning
BokaMera Support

Lite svårt att komma igång med bild och…

Lite svårt att komma igång med bild och ljud. Därefter fungerade det väl.

8 januari 2023

Svar från BokaMera

Tack för ditt meddelande.
För det mesta är tekniken fantastisk, men ibland händer det att det inte vill samarbeta! :)

Vad bra att det fungerade väl därefter. Du är välkommen att ta kontakt med oss om du behöver ytterligare hjälp/information.

Ha en fin onsdag.

Med vänlig hälsning, BokaMera Support.

Bra mottagande trots att denna tjänst…

Bra mottagande trots att denna tjänst inte passar mitt företag just nu. Ev. återkommer jag senare men kommer definitivt rekommendera er till andra som kan behöva era tjänster.

4 december 2022

Svar från BokaMera

Stor tack för att du gett oss ett omdöme!

Synd att BokaMera inte passar er verksamhet just nu, men förhoppningsvis kanske bokningssystemet blir aktuellt längre fram!
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du vill komma igång eller har andra frågor.

Ha en fin dag!

BokaMera Support

Jag fick en bra genomgång av ert system…

Jag fick en bra genomgång av ert system av ansvarig på supporten. Tack!

22 november 2022

Hej Ulrika!

Vi tackar ödmjukast för de vänliga orden!

Vi önskar dig en fantastisk torsdag!

Med vänliga hälsningar
BokaMera Support

Allt fungerade so vi tänkt oss!

3 november 2022

Svar från BokaMera

Jättekul att ni är nöjda med BokaMera som tjänst och att allting fungerar som tänkt!

Ett super-bemötande av kundtjänst Pontus

Jag har igår och idag varit i kontakt med BokaMera såväl via chat som via bokat telefonmöte. Vid båda dessa tillfällen blev jag hjälpt av en kille vid namn Pontus. Han är en "Keeper" och en riktig resurs för företaget; Supertrevlig, proffsig och oerhört tålmodig.

2 november 2022

Hej Kenth!

Vilket fint omdöme du har gett vår ena kollega, Pontus! Han kommer att bli väldigt glad för de fina orden.

Absolut är kan en "keeper" :)

Önskar dig en fortsatt fin torsdag!

Med vänliga hälsningar
BokaMera Support

Tydligt men också väldigt otydligt

Bra videos och perfekt genomgång med supporten ...men ...inte användarvänligt för oss som inte är så avancerade internetanvändare...t.ex. avsnittet gällande att integrera hemsidan med en befintlig hemsida är helt obegripligt.. fattar fortfarande inte trots video och genomgång med supporten.

En annan sak är bokningarna..våra tre olika resurser kan man välja mellan ibland när man går till hemsidan men ibland så är inte resurserna valbara... snyggt av supporten att göra sitt bästa för oss!

30 augusti 2022

Svar från BokaMera

Tack för ditt omdöme och vi uppskattar att du är mycket nöjd med supporten gällande genomgången av systemet!

Synd att hjälpen/beskrivningen med att kunna integrera bokningfönstret/widgeten på er egna befintliga hemsida inte varit till hjälp. Vi får se över våra beskrivningar för att kunna förbättra dessa mer.

Vi kan se att förklaringen till varför resurserna inte varit valbara är på grund av att vissa utav tjänsterna inte har funktionen aktiv. Vår support kommer vägleda dig och se till att inställningarna är korrekt.

Du kommer få hjälp av vår duktiga support!

Kunnig

Kunnig, trevlig support som lyssnade på våra behov.

13 augusti 2022

Hej på dig,

Jätteglada är vi och tacksamma att du delar med dig om din upplevelse hos oss på BokaMera! Nöjda kunder är viktigt för oss och vi strävar konstant att bli bättre.

Stor hälsning från oss på BokaMera Support

Snabbt svar och bra service!

Fick snabbt svar på mitt mail och erbjudande om att boka in ett demo-möte för mer information. Demo-mötet var mycket informativt och jag fick svar på alla frågor på ett effektivt sätt. Startade ett gratiskonto och upplever att det är lätt att själv testa de olika funktionerna. Mycket nöjd hittills!

7 juli 2022

Svar från BokaMera

Tackar så mycket över att du vill dela med dig av din upplevelse med BokaMera! Tacksamma är vi och glada över att ni är nöjd med oss som bokningssystem.

Stor hälsning från oss på BokaMera Support

Bra genomgång och info

Bra genomgång och info. Ser fram emot att bli kund nu!

3 juni 2022

Svar från BokaMera

Tack så mycket! Vi uppskattar ditt omdöme och är glada över att du är nöjd med BokaMera!

BokaMera

Nöjd kund

Fantastiskt fint bemötande samt även många goda idéer om upplägg på min hemsida. Är mycket nöjd!

31 maj 2022

Svar från BokaMera

Stort tack för ditt fina omdöme! Glädjer oss att du är mycket nöjd med supportens duktiga hjälp! Viktigt för oss att vi har nöjda kunder.

Varma hälsningar från oss på BokaMera Support

Finns inget telefonnummer att kontakta…

Finns inget telefonnummer att kontakta deras ekonomiavdelning på. Sänder direkt till inkasso utan påminnelse på en faktura a 65 kr. och tillkommer en post på övriga kostnader på 450 kr. Helt oacceptabelt då man inte ens kan komma i kontakt med dem.

10 maj 2022

Svar från BokaMera

Hej! Vi håller på med att granska ditt ärende gällande inkasso och kommer kolla så allting blir rätt. Du kommer få återkoppling på mejl.

BokaMera

Toppen bra support från Pontus på…

Toppen bra support från Pontus på BokaMera. Han återkom via mail med lösningar på mina önskamål - fast efteråt hittade vi ännu bättre lösningar, men det är en annan sak ;-)

7 maj 2022

Svar från BokaMera

Stort tack för dina mycket vänliga ord! Glädjer oss att du är nöjd med Pontus och supporten! Nöjda kunder är viktigt för oss och kunna hitta lösningar som fungerar, vilket det gjorde.

Varmt välkommen att ta kontakt med supporten vid fler frågor/funderingar!

Bästa hälsningar BokaMeras support

Trevlig och professionell kundtjänst

Trevlig och professionell kundtjänst, lätt och snabbt att få kontakt. Verkar vara en smidig tjänst!

27 april 2022

Svar från BokaMera

Stort tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är mycket nöjd med vår support/kundtjänst och vårt enkla smidiga bokningssystem.

Bästa hälsningar från oss på BokaMeras kundtjänst

Smidigt att använda

Förhållandevis lätt att navigera på sida som administratör. Kanon med egen hemsida och gratis versionen räcker långt. Kunderna har lätt för att boka och det är enkelt att lägga till fler tider, ändra text och att hålla mig uppdaterad med nya bokningar.

3 april 2022

Svar från BokaMera

Hej och vi tackar för ditt fina omdöme! Vi arbetar ständigt med att förbättra/utveckla vårt system för bättre användarvänlighet.

Med vänliga hälsningar BokaMera

Verkar mest inriktat på företag som man…

Verkar mest inriktat på företag som man vill ska ansluta sig till systemet. För KUNDER som ska boka en tid är det inte användarvänligt alls - har tillbringat en timme nu för att boka däckbyte utan att komma nånvart ( detta tog tidigare några minuter).
Interfacefunktioner påminner om brister man kunde möta i digitaliseringens barndom. Nu måste jag nog byta verkstad som jag varit så nöjd med under alla år.

2 april 2022

Svar från BokaMera

Hej, tråkigt att bokningen inte uppnådde dina förväntningar! Du får gärna skicka in ett mail till support@bokamera.se med de sakerna du inte tyckte fungerade bra.

Med vänlig hälsning, BokaMera teamet.