BokaMera Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Vi fick hjälp med det vi behövde. Bra frågor om vårt behov och konkreta förslag på lösningar. Trevligt och professionellt bemötande av en person som kunde systemet. Vi ska i nästa steg koppla på b... Se mer

Lättsamt program att använda och hantera. Även mycket bra att man kan integrera bokningsprogramet på sin egen hemsida om man så önskar. Det är även bra att man kan ställa in påminnelse mail/sms som au... Se mer

När Bokadirekt fick storhetsvansinne sökte jag mig till Bokamera. Allt jag sökte finns här, enkel och bra kalender, utskick, enkelt boka patienter och en app. För mig är en plattform som marknadsför... Se mer

1. Nr. 4 av de 16 bästa företagen i Programvaruföretag

BokaMera är ett gratis bokningssystem / bokningsprogram med egen hemsida för företag, föreningar och privatpersoner. Registrera dig idag och kom igång med marknadens bästa bokningsprogram på några minuter. Via webben eller iPhone/Android appar kan du eller dina kunder enkelt boka tider.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Alla omdömen

26 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Öppensinnad & lösningsorienterad

Lova som ringde upp var öppensinnad för vår bokningsidé och svarade ärligt på vad hon tyckte att vi behövde för bokningssystem.

31 januari 2026

Tack för ditt omdöme!

Vad roligt att du är nöjd med bemötandet från oss. Det uppskattas att ni valde att dela med er av er upplevelse från mötet.

Vi önskar en riktigt fin helg!

Med vänlig hälsning, BokaMera Support.

Bra genomgång av systemet

Bra genomgång av systemet, fick svar på mina frågor.

18 december 2025

Svar från BokaMera

och tack för ditt omdöme.

Vad roligt att du var nöjd med vår presentation och att du känner att du fick svar på dina frågor.

Tveka inte att höra av dig om någon ny fundering skulle dyka upp.

Önskar dig en god jul och ett gott nytt år.

Med vänlig hälsning, BokaMera Support

Det var jätte bra information och man…

Det var jätte bra information och man kunna få alla svar.

17 december 2025

Svar från BokaMera

och tack för lämnat omdöme. Vi är glada att höra att du tyckte vårt möte var bra och informativt. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har ytterligare frågor eller funderingar.

Önskar dig en riktigt god jul och gott nytt år.

Med vänlig hälsning, BokaMera Support.

Bra diskussioner

Bra diskussioner och stor lyhördhet för våra synpunkter. Dessutom utomordentligt snabb återkoppling

1 december 2025

Svar från BokaMera

Tack för ditt fina omdöme!

Vi uppskattar att ni ville dela med er av eran upplevelse från mötet.

Vi önskar er en trevlig dag!

BokaMera Support

Trevligt bemötande och bra genomgång

Trevligt bemötande och bra genomgång. Inte påhoppande med sälj utan behjälplig och informativt.

7 oktober 2025

Svar från BokaMera

Tack så mycket för ditt 5-stjärniga omdöme!

Vi är tacksamma över att du valde att dela med dig av din upplevelse och att du är nöjd med bemötandet.

Vi önskar dig en fortsatt fin dag!

BokaMera Support

Bra och saklig information trevligt o…

Bra och saklig information trevligt o bra bemötande!

18 september 2025

Svar från BokaMera

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vi är glada över att du uppskattade vårt bemötande och information. Om du undrar över något mer är du välkommen att höra av dig på nytt.

BokaMera Support

Trevligt och kunnigt bemötande.

19 augusti 2025

Svar från BokaMera

Tack så mycket för ditt fina omdöme.

Vi är glada att du uppskattade bemötandet du fick från våra medarbetare.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av upplevelsen.

Vi önskar dig en trevlig dag!

Proffsig och väldigt trevlig

Hon va snäll och trevlig som hade mötet med mig, bra på att förklara och kom med väldigt bra idéer. Bara det gjorde att jag valde det programmet. Rekommenderar detta starkt.

Robin Holm
Holms Gräv

23 juli 2025

Hej Robin!

Tusen tack för ditt omdöme.

Vi är glada att du är nöjd med både systemet och våra kunniga medarbetare.

Vi önskar dig en fin fredag!

BokaMera support

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande. Löste problem!

23 juli 2025

Svar från BokaMera

Tack snälla för ditt fina omdöme om oss.

Vi strävar alltid efter att bemöta och hjälpa våra kunder på ett bra och trevligt sätt, och är glada att du upplevde oss på det viset.

Ha en fortsatt trevlig dag!

BokaMera support

Mycket bra och tydlig genomgång

Jag har använt mig av Spiris (Vismas) olika tjänster i flera år och när jag såg att BokaMera låg under deras flagg så tvekade jag inte. Demon funkade utmärkt. Trevlig och kunnig personal.
Nu kör vi!

17 juli 2025

Svar från BokaMera

Tusen tack för ditt fina omdöme!

Vi är glada att höra att du är nöjd med BokaMera och likaså Spiris andra tjänster.

Det glädjer oss även att du är nöjd med bemötamdet av vår kunniga personal.

BokaMera Support

Klart och tydligt och kunnigt och…

Klart och tydligt och kunnigt och trevligt bemötande!

24 juni 2025

Svar från BokaMera

Stort tack för dina fina ord och det fantastiska betyget!

Det gläder oss att du är nöjd med vårt bemötande och service.

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor eller behöver vår hjälp igen.

Tack för att du valde oss!

Support

Har inte hunnit testa tjänsten men hoppas att det kommer att bli bra och systemet ska uppfylla alla krav vi har. Supporten har gjort sitt jobb perfekt och professionellt. Har haft kontakt med Lova på supporten och kan säga att hon är professionell och förklarar alla detaljer tydligt och har tålamod för oss som har börjat nyligen med tjänsten. Bra jobbat

9 maj 2025

Svar från BokaMera

Tack så mycket för ditt fina omdöme och de 5 stjärnorna!

Det värmer oss att du uppskattar supporten vi erbjuder och särskilt Lovas professionella och tydliga hjälp.

Vi prioriterar att bemöta alla våra kunders frågor och behov med tålamod och noggrannhet, speciellt när man är ny med tjänsten.

Vi hoppas att tjänsten kommer att överträffa dina förväntningar och uppfylla alla dina krav.

Om du har några funderingar eller behöver ytterligare hjälp framöver, finns vi här för dig!

Proffesionellt bemötande

Proffesionellt bemötande

29 april 2025

Svar från BokaMera

Stort tack för ditt fantastiska omdöme och för att du tog dig tid att dela din upplevelse på Trustpilot!

Vi är oerhört glada över att höra att du uppskattade det professionella bemötande du fick hos oss!

Din positiva feedback motiverar oss att fortsätta leverera högkvalitativ service.

Om det finns något mer vi kan hjälpa dig med, tveka inte att höra av dig.

BokaMera Support

Mycket trevlig att prata med!

Mycket trevlig att prata med!

27 mars 2025

Svar från BokaMera

Tack så mycket för ditt 4-stjärniga omdöme.

Vi är glada över att du tyckte att det var trevligt att prata med oss på BokaMera.

Om du har förslag på hur vi kan göra ännu bättre ifrån oss och få 5 stjärnor är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

BokaMera Support

Bra enkel förklaring hur allt fungerade…

Bra enkel förklaring hur allt fungerade och trevligt bemötande.

12 mars 2025

Hejsan!

Tusen tack för ditt 5-stjärniga omdöme.

Vi är glada att du är nöjd med förklaringen om systemet och bemötandet.

Det uppskattas otroligt mycket att du tog dig tid att dela med dig av feedback!

Bra och snabb support

Bra och snabb support

7 mars 2025

Svar från BokaMera

Tack så mycket för att du gav oss så fin feeback.

Det uppskattas otroligt mycket och vi är glada att du uppskattar supporten som du har fått från oss.

Ett sådant bra omdöme motiverar oss att fortsätta ge bra och proffsig support till våra kunder!

Mycket bra info

Mycket bra info, lyssnande person jag hade kontakt med. Väldigt trevlig!

5 mars 2025

Svar från BokaMera

Stort tack för ditt fantastiska omdöme och för att du tog dig tid att skriva det efter den positiva upplevelsen du fick av personen du var i kontakt med!

Vi strävar alltid efter att ge den bästa servicen och verkligen lyssna på våra kunder, så det betyder mycket att vi lyckats.

Din feedback inspirerar oss att fortsätta vårt arbete + leverera en förstklassig tjänst.

BokaMera Support

Boka Mera har en bra bokningskalender…

Boka Mera har en bra bokningskalender som kan integreras på en Brf hemsida.

4 mars 2025

Svar från BokaMera

Tack så mycket för ditt positiva omdöme och för att du delar din upplevelse med oss. Vi är glada över att du är nöjd med vår bokningskalender och att den enkelt kan integreras på er BRF:s hemsida.

Vi strävar ständigt efter att förbättra våra tjänster och din feedback är mycket värdefull för oss.

Om du har några förslag på hur vi kan göra upplevelsen ännu bättre och förtjäna den femte stjärnan, tveka inte att höra av dig.

Tack för att du valt Boka Mera!

Svar från BokaMera

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi uppskattar att du är nöjd med vår kunniga support för vägledning.

Vårt mål är alltid att hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt, särskilt när man är ny eller osäker på något område.

Om det finns något mer vi kan göra för att förbättra din upplevelse och fånga den sista stjärnan, tveka inte att meddela oss. Vi strävar alltid efter att bli bättre och uppskattar din feedback.

Bästa hälsningar.