1. Online-marknadsplats

Boka.se är ett online-bokningssystem som används av tusentals företagare inom friskvård, verkstad, uthyrning, husdjurstjänster och många andra områden. Med Boka.se kan du marknadsföra dina tjänster, skapa och hantera bokningskalendrar och låta dina kunder hitta och boka lediga tider på ett enkelt sätt. Som slutkund kan du hitta och boka hos våra tjänsteleverantörer via vår marknadsplats. Varmt välkomna till Boka.se, ett bokningssystem för dig som vill bygga ditt eget varumärke och kundbemötande.

3,0

Medel

TrustScore 3 av 5

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Krångligt system utan påminnelser

Mycket märkligt system för mig som kund. Bokade en tid för massage. Kvällen innan kom ett meddelande om att jag hade avbokat tiden. Tydligen så begärde boka.se att betalning skulle inkommit till dom innan denna tidsfrist. Vid bokningen fick jag inga betalningsalternativ utan enbart ett meddelande om att bokningen var genomförd och registrerad. Ingen hänvisning till var jag skulle betala. Inga påminnelser om att betalning ej inkommit. Trodde då att jag skulle betala vid behandlingstillfället. Man kan inte räkna med att alla kunder är stamkunder och känner till systemet. Det här är riktigt illa då jag sett fram mot behandlingen i 3 veckor!

14 augusti 2025

Svar från Boka.se

Vi på Boka.se är ledsna för den dåliga upplevelsen som du fick vid din bokning.

Varje tjänsteleverantör på Boka väljer att ställa in hur de vill få betalt och i ditt fall så hade tjänsteleverantören, vilket framgår av bokningsbekräftelsen, valt att ta betalt i förväg.

Tjänsteleverantören väljer sedan själv om de vill skicka påminnelser, tyvärr så låter det som att du inte fick någon denna gång.

Vi på Boka låter våra kunder själva bestämma vilka villkor de vill ha för sin betalning och även om vi önskar att de emellanåt var tydligare och kommunicerade mer med er som kunder så kan vi inte kräva detta.

Jag hoppas att du kan hitta en ny tid för en bokning och att upplevelsen den gången blir bättre.

Vänligen,

Petter på Boka.se

Mkt krångligt system

Mkt krångligt system! Inga förklaringar hur jag använder det! Försöker boka en tid, men det det fungerar INTE! 🤬

Ska tydligen blanda in mitt BankId i bokningen. Varför står det INTE att och hur jag använder BankId vid bokning??

7 januari 2025

Hej Maria,

Ledsen för sent svar på detta, vi har precis skapat vår Trustpilot-profil.

Jag kollade lite snabbt vart du hade försökt boka och det visade sig att den tjänsteleverantör du försökt boka hos har ställt in så att endast BankID-inloggade användare kan boka.

Detta är en trygghetsfunktion som vi erbjuder och som tjänsteleverantören själv kan välja att aktivera.

Om du kopplar ditt konto till BankID så blir det både enklare att logga in och du kan dessutom boka hos de tjänsteleverantörer som kräver detta.

Lycka till!

Bokning hos biodlareförening

Vi använder Boka när våra medlemmar i biodlareföreningen. Det är ett enkelt, kundvänligt och prisvärt system. Vi har haft det i flera år. Som administratör uppskattar jag enkelheten i att administrera via administrationsplattformen

31 juli 2024

Hej Lennart,

Stort tack för er fina recension och för att ni valt att använda Boka.se. Vi uppskattar mycket att ha er som kund! :)

Ansiktsbehandling

Rekommenderar starkt en härlig ansiktsbehandling hos Malin. Malin är lugn och varsam. Gör en avslappnad och trygg.

23 februari 2024

Hej Helena,

Tack för ditt positiva omdöme, roligt att höra att du hade en fin upplevelse hos en av våra tjänsteleverantörer.

Varmt välkommen åter!