Företaget har svarat
Jeg har brugt Bojes Vinduespolering gennem flere Är - Lasse pudser mine vinduer, altid med et flot resultat - Lasse kommer altid til den aftalte tid og er meget imÞdekommende og i godt humÞr.... Se mer
Företaget har svarat
Har fÄet pudset vinduer i snart 10 Är hos Bojes - og har aldrig oplevet andet end super fine vinduer og fantastisk og meget venlig service. HÞrer altid fra dem, hvis der er Êndringer i planen pga sygd... Se mer
Har fÄet pudset vinduer af Lasse siden vi flyttede ind for 12 Är siden. Er fuldt ud tilfreds bÄde med pudsning, service samt diverse info. Har desuden anbefalet Bojes til alle vores naboer. Kan kun a... Se mer
Företaget har svarat
Vinduespolering og vask af solcellepaneler. Erfarne vinduespudsere, kalender med planlagte datoer. Vi bruger renvandsanlĂŠg, hvor det er muligt.
BĂžssemagergade 41, 3150, HellebĂŠk, Danmark

Svar frÄn Bojes Vinduespolering ApS
Jeg har brugt Bojes vinduespolering siden 2015...Er meget tilfreds.

Svar frÄn Bojes Vinduespolering ApS
Vi har benyttet os af Bojes Vinduespolering gennem de sidste 12-13 Är og har vÊret meget tilfredse med Lasse, som har vÊret vores faste vinduespudser. En eller to gange (hvor der var en aflÞser pÄ) har vi mÄttet bede om ompudsning af et par vinduer, hvilket er sket hurtigt og uden problemer. Lasse er bÄde dygtig, effektiv og meget serviceminded. Det har vÊret en stor fornÞjelse at fÄ en lille snak med ham ind imellem og han har altid vÊret klar med et godt rÄd, nÄr vi havde brug for det. Tak til firmaet og til Lasse! I gÞr det godt!

Svar frÄn Bojes Vinduespolering ApS
Jeg har haft abb. pÄ vinduespolering i mange Är. Jakob sÞrger for jeg har fine vinduer Äret rundt.
Prisen er mere end rimelig, kvaliteten er hĂžj og man kan altid regne med pudsekalenderen :)

Svar frÄn Bojes Vinduespolering ApS
Lasse kommer altid til den aftalte tid og er meget imĂždekommende og i godt humĂžr.
Ind i mellem fÄr vi en god snak om alt og intet - dejligt.
Bojes Vinduespolering / Lasse kan varmt anbefales
til bÄde naboer og venner.
Kirsten Andersen

Svar frÄn Bojes Vinduespolering ApS
Har haft den beste hjĂŠlp igennem mange Ă„r. Den samme mand Lasse som udfĂžrer et flot arbejde đ„°đ

Svar frÄn Bojes Vinduespolering ApS
Lasse har pudset vinduer hos mig i flere Är. Han kommer til aftalt tid og udfÞrer et godt arbejde som jeg er helt tilfreds med.
Vh Ellis

Svar frÄn Bojes Vinduespolering ApS
Altid god effektivt vinduespolering, altid overholdes aftaler, altid med rar behandling nÄr der skal tages hensyn til klienter i klinikken. Tillige det samme nÄr privat vinduerne trÊnger. Dejligt at alt fungere godt hver eneste gang
Venligst fra Hedehusene
Klinik Gadevang (Alice Eriksen)

Svar frÄn Bojes Vinduespolering ApS
Vi kunne ikke vÊre mere tilfredse. Dukker altid op som aftalt, og vi gÄr rene vinduer. God kommunikation med administrationen. Har vÊret kunde hos Bojes Vinduespolering i mange Är.

Svar frÄn Bojes Vinduespolering ApS
Boje's Vinduespolering er mit klare valg - altid til tiden, meget hÞj kvalitet pÄ arbejdet, venlige og sÞde ansatte. Bedre firma findes ikke !
Kanon vinduespudser, har haft samme vinduespudser igennem 10 Är, og firmaet er altid punktlig og gÞr arbejdet Sà flot. Jeg er ovenud tilfreds med Lasse som vinduespudser og anbefaler Boje's vinduespolering til alle der kunne tÊnke sige flotte ruder og til billige penge :-)
Jeg har anvendt Bojes Vinduespolering i mere end 7 Är og har til enhver en tid vÊret super tilfredse med dem. Lasse er meget dygtig og en behagelig fyr og jeg er altid tryg ved at de kigger forbi nÄr jeg ikke er hjemme.

Svar frÄn Bojes Vinduespolering ApS
Altid godt arbejde og til tiden.
Vi har brugt Bojeâs vinduespolering i nogle Ă„r nu. Altid er godt. Lasse kommer til aftalt tid og leverer altid et godt job. Og sĂ„ er der endda ogsĂ„ plads til en god snak ind imellem. Gode menneskerđ

Svar frÄn Bojes Vinduespolering ApS
Jeg er sÄ tilfreds med Lasse han er rar og altid i godt humÞr, hjÊlpsom og glad

Svar frÄn Bojes Vinduespolering ApS
Stabil og pÄlidelig i al slags vejr. Vi har aldrig haft problemer i de mere end 10 Är, vi har brugt Bojes Vinduespolering. Vores vinduespudser Lasse er altid dukket op til aftalt tid, han gÞr et meget fint stykke arbejde til en rimelig pris. Regninger kommer altid efter hvert afsluttet arbejde.

Svar frÄn Bojes Vinduespolering ApS
Jeg har haft Bojes vinduespolering i 7 - 8 Är. Jeg er ovenud tilfreds. I gennem alle Ärene er det Lasse, der er kommet her. En rigtig grundig og pÄlidelig fyr . Lasse udfÞrer et flot stykke arbejde - og med det bedste humÞr. Han har altid sin hjÊlper og kompagnon med : Den kÊreste og mest trofaste lille hund, som pÊnt venter i bilen !
Jeg har kun ros !!

Svar frÄn Bojes Vinduespolering ApS
Vi har fÄet pudset vinduer af Lasse i 12 Är, og vi kan kun varmt anbefale Bojes Vinduespolering. Arbejdet bliver udfÞrt sÊrdeles godt og professionelt.
Arne og Margrethe JĂžrgensen

Svar frÄn Bojes Vinduespolering ApS
Vi har fÄet pudset vinduer af Lasse i min. 15 Är og er super glade for samarbejdet.
Vi har vinduer i flere hĂžjder og niveauer og det lĂžser han fuldt ud.
Vi vil til enhver tid anbefale Bojes Vinduespolering.

Kan kun anbefales

Svar frÄn Bojes Vinduespolering ApS
Vi har i omkring 15 Är brugt Bojes. De kommer altid pÄ de aftalte dag, og de levere et godt stykke arbejde. Der er altid super god service. Hvis man en gang imellem har brug for ogsÄ at fÄ pudset indvendig, sÄ bliver der aldrig sagt nej, selvom man mÄske ringer lidt for sidst omkring det. Det er Lasse der kommer hos os, og han er altid sÞd og imÞdekommende, han er bare fantastisk. Vi har altid vÊret tilfredse, og vil varmt anbefale Bojes. :) Jeanette (Hedehusene)

Svar frÄn Bojes Vinduespolering ApS
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.