BoFinans - 100% Uvildig Þkonomisk rÄdgivning Omdömen

‱

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Efter at vores egen bank havde vĂŠret for langsom og dermed kostet os kĂžbet af en lejlighed, kontaktede vi Bofinans for at finde et bedre alternativ. Mohammad vendte hurtigt tilbage og guidede os... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Bo Finans NordsjÊlland. Jeg har fÄet hjÊlp til at skifte bank, og hele processen har vÊret bÄde professionel, tryg og utrolig positiv. M... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Vores varmeste anbefalinger til Bofinans. Mohammad har vÊret den sÞdeste og mest hjÊlpsomme rÄdgiver gennem hele processen, han har vÊret utrolig imÞdekommende og tilgÊngelig hele vejen. Moha... Se mer

Företaget har svarat

5. InvesteringstjÀnst
  6. PensionsrÄdgivare

Om BoFinans - 100% Uvildig Þkonomisk rÄdgivning

Skrivet av företaget

Vores uvildige rÄdgivere er specialiserede i, at bygge bro imellem dine drÞmme og din Þkonomi.

Vi er 100% uvildige
Vores stÞrste styrke er, at vi arbejder for dig - og KUN dig. Det betyder at, vi udelukkende har dine interesser i fokus, og vores uvildige rÄdgivning tager altid udgangspunkt i dine behov og drÞmme.

Vi klÊder dig pÄ til, at du kan tage de rigtige beslutninger omkring din Þkonomi pÄ et oplyst grundlag.

FĂ„ ro i sindet og energi til mere
Økonomisk stabilitet giver ro i sindet, og nÄr du overlader de Þkonomiske bekymringer til os, fÄr du frigivet mere energi til at fokusere pÄ de vigtige ting i livet.

Bliv godkendt i banken
Skal du kÞbe ny bolig? Vi hjÊlper dig med at skaffe godkendelsen hjem hos banken - ogsÄ selvom du allerede har fÄet et 'nej'.

Vi klarer forhandlingen med banken, og fÄr aftalen pÄ plads til bedre vilkÄr og priser.

Tjen penge pÄ dit boliglÄn
Er du eksisterende boligejer? SÄ kan vi hjÊlpe dig med at omlÊgge dit lÄn, sÄ du f.eks. kan opnÄ mÄnedlige besparelser eller skÊre en stor luns af din restgÊld.

FĂ„ overblikket over din Ăžkonomi
Vi kan tage dig med pÄ en helikopter tur i din Þkonomi, sÄ du kan fÄ det helt store overblik over de skjulte muligheder i din Þkonomi.

FÄ 1 times gratis rÄdgivning
FÞrste snak er altid gratis og uforpligtende, og du er altid velkommen til give os et kald pÄ 70 26 81 09 for at hÞre mere.

BoFinans er DIN rÄdgiver

Skrivet av företaget

Vi arbejder for dig - og KUN dig
Vi er 100% uafhÊngige af bankerne. Det betyder at vi ikke har andre interesser i klemme, nÄr vi rÄdgiver dig
FÄ 1 times GRATIS rÄdgivning
Du kan altid ringe og fÄ en gratis og uforpligtende snak med en af vores uvildige Þkonomiske rÄdgivere.
NO cure - NO pay
Hvis du ikke fÄr vÊrdi ud af vores rÄdgivning, gÞr vi heller ikke. Vi tager nemlig ikke betaling for dit forlÞb, hvis ikke vi kan forbedre din nuvÊrende situation.

Kontaktuppgifter

UtmÀrkt

544 omdömen

5 stjÀrnor
4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ber kunder att lÀmna omdömen

Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen – oavsett om de Ă€r positiva eller negativa

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

91 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Over alle forventninger

Mohammad vendte hurtigt tilbage og guidede os trygt igennem processen. Inden for to uger havde vi valgt en ny bank, som kunne opfylde alle vores krav.

De har vĂŠret alle pengene vĂŠrd.

30 januari 2026

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Bo Finans NordsjĂŠlland.

Jeg har fÄet hjÊlp til at skifte bank, og hele processen har vÊret bÄde professionel, tryg og utrolig positiv. Mohammad har fra fÞrste kontakt vÊret imÞdekommende, forstÄende og helt i ÞjenhÞjde. Han tog sig tid til at sÊtte sig ind i min situation og forklarede pÄ en meget transparent mÄde, hvad tingene reelt bÞr koste hos bankerne.

Takket vÊre hans hjÊlp er jeg nu kommet over i en bank med langt bedre vilkÄr, stÞrre gennemsigtighed og en rÄdgivning, der fÞles personlig og nÊrvÊrende. Jeg har hele vejen igennem fÞlt mig godt informeret og i trygge hÊnder.

Hvis du overvejer at skifte bank eller blot Ăžnsker at fĂ„ gennemgĂ„et dine nuvĂŠrende bankforhold, kan jeg kun anbefale Bo Finans og isĂŠr Mohammad. Kun plusser herfra – tusind tak for hjĂŠlpen!

3 juli 2026
Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

To gode mþder – men ingen opfþlgning

Jeg havde hÄbet, at BoFinans skulle vÊre min investeringsrÄdgiver, sÄ det er lidt trist at skulle skrive denne anmeldelse.

Jeg har nu haft to mÞdeforlÞb med virksomheden, brugt omkring to timer i mÞder, givet adgang til mine Nordnet-portefÞljer og efterfÞlgende ventet pÄ de oplÊg, jeg blev lovet.

Begge gange oplevede jeg dygtige og behagelige rÄdgivere, og samtalerne gav mig lyst til at blive kunde. DesvÊrre er begge forlÞb endt pÄ samme mÄde: Den lovede opfÞlgning kom aldrig.

FÞrste gang reagerede virksomhedens CEO hurtigt og imÞdekommende pÄ min henvendelse og tilbÞd personligt et mÞde, hvilket jeg satte stor pris pÄ. Det gjorde mig tryg ved at give BoFinans en ny chance, og derfor var det ekstra Êrgerligt at opleve prÊcis det samme igen.

Jeg hÄber oprigtigt, at BoFinans fÄr styrket kundeopfÞlgningen, for den faglige rÄdgivning virkede lovende.

5 juni 2026
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Altid en professionel og behagelig

Altid en professionel og behagelig behandling.

18 juni 2026

Hej John 👋

Mange tak for anmeldelse! ⭐

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os. En professionel rĂ„dgivning og en behagelig kundeoplevelse er noget, vi sĂŠtter stor pris pĂ„ at kunne levere 😊

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Hello.My name is Ioana.I had a real

Hello.My name is Ioana.I had a real help with BoFinans Roskilde.
Kristhian get in contact with a few banks and he get an approvall for a new loan.My goal it was to buy a villa and we succed!
I will recomand Bofinans for all the persons hwo was not accept by theyr bank!

25 juni 2026

Hi Iona 👋

Thank you so much for your review and for taking the time to share your experience!

We are happy to hear that Kristian was able to help you secure financing and achieve your goal of buying a villa 🏡

Congratulations on your new home! We appreciate your recommendation and wish you all the best đŸ€©

Kind regards,

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Vi har fÄet super hjÊlp af Mohammad til

Vi har fÄet super hjÊlp af Mohammad til at gennemgÄ vores samlede Þkonomi, som har givet mere luft og en langsigtet plan.

Hej Jakob 👋

Tak fordi du deler din oplevelse med os!

Det er skĂžnt at lĂŠse, at gennemgangen af jeres Ăžkonomi har gjort en mĂŠrkbar forskel. Nogle gange er det ikke de store ĂŠndringer, men det samlede overblik og en plan for fremtiden, der giver den stĂžrste vĂŠrdi đŸ’Ș

Vi sender selvfĂžlgelig din ros videre til Mohammad! ⭐

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Kompetent talknuseri og engageret sparring

Jeg kan kun give min varmeste anbefaling af Ulla som rÄdgiver og engageret sparringspartner. Jeg havde brug for en 360° gennemgang af min Þkonomiske situation i forbindelse med en mulig opsigelse pga omstrukturering pÄ min job. Jeg fik kompetent talknuseri - men ikke mindst en engageret sparring om de valg, der ligger i at nÊrme sig den sidste ende af arbejdslivet. Jeg gik fra rÄdgivningen med ro i maven og med nye perspektiver pÄ de valg, jeg nu skal tage. Er meget taknemmelig

14 juni 2026

Hej Chahlotte

Mange tak for de flotte ord! 🙏

At du skriver, at du har fÄet kompetent rÄdgivning og vÊrdifuld sparring i en situation, hvor der skulle trÊffes nogle store beslutninger, gÞr os rigtig glade.

IsĂŠr er vi glad for, at du gik fra mĂždet med ro i maven og nye perspektiver pĂ„ din Ăžkonomi og de muligheder, der ligger foran dig og at du oplevede Ulla som en engageret sparringspartner gennem hele processen đŸ€©

Tusind tak for din anbefaling ❀

De bedste hilsner

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Super god vejledning og service

Super god vejledning og service! Jeg er yderst tilfreds med den expertise hjÊlp jeg har fÄet af Kristian Binger, et super stykke arbejde og dybdegÄende arbejde med grundig gennemgang. Jeg er fuldt ud tilfreds og vil bruge ham/dem til fremtidig samarbejde.

15 juni 2026

Hej Lasse 👋

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glĂŠder os meget at hĂžre, at du har vĂŠret tilfreds med rĂ„dgivningen og samarbejdet med Kristian 😊

Vi sÊtter stor pris pÄ dine ord om den grundige gennemgang og det arbejde, der er lagt i rÄdgivningen.

Tak for tilliden - vi ser frem til at hjélpe dig igen i fremtiden 🙌

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

I reached out to BoFinance with unique help

I reached out to BoFinance with unique request and they could help me with my response to Skat swiftly and great deal of knowledge and support. I could manage this ontime with their help. Thanks a lot. Will definatly get back when more help is required.

9 juni 2026

Hi Parminder 👋

We're pleased we could help with your request and support you in preparing your response to Skat. It's great to hear that our guidance helped you manage everything on time.

We'll be happy to assist you again whenever you need support in the future 😊

Kind regards

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Vi har haft en rigtig god oplevelse hos

Vi har haft en rigtig god oplevelse hos Bofinans i AllerÞd, hvor vores rÄdgiver Mohammad har vÊret en stor hjÊlp gennem hele processen.

Mohammad gav en meget grundig gennemgang af vores privatĂžkonomi og tog sig tid til at forstĂ„ vores fremtidsplaner og behov. Han var utrolig dygtig til at synliggĂžre bĂ„de muligheder og potentielle faldgruber – sĂŠrligt i forhold til renter pĂ„ realkreditlĂ„n, sammensĂŠtningen af vores aktieportefĂžlje, pension og forsikringer.

Vi fÞlte os trygge og godt vejledt fra start til slut, og Mohammad var altid tilgÊngelig med stÞtte, gode rÄd og klare forklaringer under hele den vellykkede proces.

Vi kan varmt anbefale Bofinans i AllerĂžd – isĂŠr Mohammad, som kombinerer hĂžj faglighed med en meget personlig og tillidsvĂŠkkende rĂ„dgivning. Hans direkte forhandlinger med banken ved bordet, gav os bedre lĂ„ne muligheder og vi ser frem til et nyt projekt i gode hĂŠnder.

11 juni 2026

Hej Lisa Maria 👋

Wow! Tusind tak for en meget flot anmeldelse.

Det varmer utrolig meget, at I har haft en sĂ„ god oplevelse hos BoFinans, og vi bliver isĂŠr stolte over, at I fremhĂŠver Mohammads hĂžje faglighed, personlige tilgang og tillidsvĂŠkkende rĂ„dgivning 🙌

Det er sÄ dejligt at hÞre, at gennemgangen af jeres Þkonomi, pension, investeringer og finansiering har givet jer vÊrdi, og at Mohammads forhandling med banken har bidraget til bedre lÄnemuligheder.

Tusind tak for jeres anbefaling og for den tillid I har vist os. Vi sĂžrger selvfĂžlgelig for, at Mohammad fĂ„r jeres flotte ord og anerkendelse viderebragt - det vil helt sikkert betyde meget ❀

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Behagelig og rigtig god service hele

Behagelig og rigtig god service hele vejen igennem.

Jeg fik en rigtig service og behandling af Mohammad, som medfĂžrte, at jeg kom godt igennem en og kunne beholde huset efter et split.

10 juni 2026

Hej Susan 👋

Tusind tak for din anmeldelse!

Det gléder os, at du har oplevet en god service hele vejen igennem processen - og at Mohammad kunne hjélpe med en lþsning, hvor du kunne beholde huset 🏡

Tak for din tillid, vi Ăžnsker dig alt det bedste fremover ❀

BoFinans Danmark

God service

God service

19 maj 2026

Hej Sylwester 👋

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores rĂ„dgivning 😊

Vores varmeste anbefalinger til

Vores varmeste anbefalinger til Bofinans.

Mohammad har vÊret den sÞdeste og mest hjÊlpsomme rÄdgiver gennem hele processen, han har vÊret utrolig imÞdekommende og tilgÊngelig hele vejen. Mohammad fandt hurtigt en bank, der ville godkende vores boligkÞb, og vi er rigtig glade for vores nye bankrÄdgiver.

Vi har fĂžlt os godt guidet fra start til slut, og vi har oplevet en meget professionel og samtidig personlig service.

Hvis du stÄr og overvejer, om det er det rigtige valg, vil vi klart sige: go for it. Det har vÊret en virkelig positiv oplevelse hele vejen igennem.

Tusind tak for al hjélpen – vi er meget taknemmelige.

27 mars 2026

Hej Christian 👋

Tak for bÄde anmeldelsen og de varme ord!

Det er dejligt at hĂžre, at I har haft en god oplevelse gennem hele jeres boligkĂžbsproces, og at Mohammad har kunnet hjĂŠlpe jer godt pĂ„ vej til bĂ„de bankgodkendelse og en ny bankrĂ„dgiver, som I er glade for 🙌

Vi gÞr os altid umage for at kombinere faglighed med nÊrvÊrende rÄdgivning, sÄ det gÞr os rigtig glade at hÞre, at I har fÞlt jer trygge og godt guidet fra start til slut.

Stort tillykke med boligkþbet - og tusind tak for jeres tillid 🏡

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Ja med Morten have vi regnet pÄ hvad vi

Ja med Morten have vi regnet pÄ hvad vi kunne tillade os nÄr nu Hanne skulle pÄ efterlÞn og ind nu ser alt rigtig god ud vi mangler lige lidt i opgaven da jeg fÞrst nu har set pÄ vores faktiske udgifter nÄr nu vi kommer der til.
Det var en stor hjĂŠlp med BoFinas at kunne se virkeligheden og jeg kan kun anbefale Morten videre.
MVH Lars

2 mars 2026

Hej Lars 👋

Tusind tak for de flotte ord – og fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse 😊

Det glÊder os virkelig at hÞre, at rÄdgivningen har givet jer et godt overblik over Þkonomien i forbindelse med efterlÞnnen. Det er netop det, vi gerne vil hjÊlpe med: at gÞre Þkonomien mere overskuelig og skabe ro omkring de beslutninger, der venter.

Vi giver selvfþlgelig dine rosende ord videre til Morten 🙌

BoFinans Danmark

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Bofinas – tryghed hele vejen igennem boligkþb.

Vi kontaktede Bofinas sidste Är, da vi som uvidende fÞrstegangskÞbere var helt grÞnne i forhold til huskÞb og alt hvad det indebÊrer. Vi fik et uforpligtende mÞde med Claus, og vi kunne hurtigt mÊrke, der var et match. Claus hjalp os med at tage kontakt til nogle forskellige banker og forhandlere pÄ vores vegne, hvilket til sidst endte med et vellykket huskÞb. Han var tÊt pÄ os hele processen igennem og vendte hurtigt tilbage ved spÞrgsmÄl. Hvis vi pÄ noget tidspunkt var i tvivl om noget, fÞlte vi, at vi trygt kunne spÞrge Claus. Han formidlede det hele pÄ en mÄde, der gjorde det let forstÄeligt.
Vi vil derfor uden at blinke anbefale andre at benytte Bofinans.

18 maj 2026

Hej Benjamin 👋

Vi siger tusind tak for den flotte anmeldelse og for jeres tillid til os gennem hele boligkþbsprocessen. Det betyder meget at hþre, at I fþlte trygge og godt guidet som fþrstegangskþbere - det er précis den oplevelse vi þnsker at give 🏡

Dertil er vi ogsÄ rigtig glade for at hÞre, at I fÞlte et godt match med Claus! Et boligkÞb er en stor beslutning og derfor er det vigtigt for os at vÊre tilgÊngelige og formidle tingene i ÞjenhÞjde.

I skal have stort tak for at anbefale os videre! 🙏

Christina er super professionel

Christina er super professionel. Gennem hele forlÞbet havde vi kompetent rÄdgivning og hurtige svar. Christina formÄede at hjÊlpe os med at finde en lÞsning, hvor andre ikke kunne. Vi er meget tilfredse med det hele og kan varmt anbefale Christina.

Hej Louise 👋

Tusind tak for de flotte ord 🙏

Det er virkelig dejligt at hÞre, at Christina bÄde har vÊret professionel, hurtig pÄ svarene og fÄet jer godt igennem forlÞbet.

Og isÊr: at hun kunne hjÊlpe jer videre dér, hvor andre ikke kunne finde en lÞsning.

Vi giver jeres varme anbefaling videre til Christina 😊

Stor anbefaling af BoFinans og rÄdgiver Claus

Vi har haft en rigtig god dialog med rÄdgiver Claus, som har ydet uvildig rÄdgivning ved et gratis og uforpligtende mÞde. Claus hjalp os til selv at forhandle med vores bank og tjekke tilbuddet igennem efterfÞlgende. BoFinans er 100 % pÄ din side og gÞr kun noget, hvis det giver mening for dig.
STOR anbefaling herfra.
Vi pÄtÊnker nu at oprette gÊldsovervÄgning, da vi har stor tillid til dette firma og deres rÄdgivning.

11 mars 2026

Hej Sara 👋

Sikke en dejlig anmeldelse - tusind tak 😊

Det betyder meget at hĂžre, at Claus har givet jer en god og tryg oplevelse.

Vi tror pÄ, at god rÄdgivning ikke handler om at presse pÄ for en lÞsning, men om at give jer det bedste grundlag for selv at trÊffe den rigtige beslutning.

Tak for tilliden og den store anbefaling 🙏

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Bofinans har véret et rigtig godt

Bofinans har vÊret et rigtig godt bekendtskab. De var med til at fÄ styr pÄ Þkonomien og finde andre muligheder end min bankrÄdgiver havde set.

2 maj 2026

Hej Christina 👋

Hvor er det dejligt at lése - tusind tak for anmeldelsen 😊

En bank ser ofte pÄ sagen fra bankens side. Vores opgave er at se pÄ den fra din.

Derfor er vi rigtig glade for at hÞre, at rÄdgivningen gav dig nye muligheder og et bedre overblik over Þkonomien.

Tak for tilliden 🙏

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

BoFinans - mere end blot et rÄdgivningsfirma

Foruden en meget behagelig og engageret personlighed bag vedkommende, der til hver en tid stÄr os til rÄdighed, sÄ har vi kun positive ting at sige om BoFinans.
Lige fra aktieinvesteringer til boligkÞb sÄ fÞler vi os i trygge hÊnder, og vi er ligeledes tilfredse med de Þkonomiske udfald.

Vi ser BoFinans som en fast partner, der fĂžlger os gennem livets forskellige faser.

Dbh.
To meget tilfredse kunder.

1 december 2025

Hej Rasmus 👋

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse - den sĂŠtter vi stor pris pĂ„ 😊

Hvor er det dejligt at hÞre, at I fÞler jer trygge hos BoFinans, og at rÄdgivningen har vÊret vÊrdifuld for jer i flere forskellige Þkonomiske beslutninger.

Det betyder meget for os at blive set som en fast partner gennem livets forskellige faser. Tak for tilliden - og for at tage jer tid til at dele jeres oplevelse 😀

Bedste Hilsner

BoFinans og Christina Ruparelia

BoFinans og Christina Ruparelia har vÊret en stor hjÊlp i en tid hvor der skulle ses pÄ nye bank og finansieringsmuligheder.
Jeg har fÄet rÄdgivning om muligheder, uforpligtende mÞder med banker, tilbud som ligeledes var uforpligtende, Herefter jeg selv kunne vÊlge om jeg ville tage imod deres tilbud.

Hej Kenni 👋

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊

Det glÊder os virkelig at hÞre, at Christina har kunnet hjÊlpe dig med at fÄ overblik over dine muligheder - bÄde i forhold til bank og finansiering.

Det er en rigtig vigtig del af vores rÄdgivning: at du fÄr indsigt i dine muligheder og kan tage stilling i ro og mag, uden at fÞle dig bundet til noget.

Vi giver de fine ord videre til Christina. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🙏

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer