Sämsta bolaget att handla med. De beställer delar från utlandet medan både du och din kund får vänta – hur länge som helst verkar det som. När delen väl kommer vägrar de dessutom ta tillbaka den. Rikt... Se mer
Tyvärr måse man sätta en stjärna för att publicera omdöme. Maken till dålig kundservice har jag aldrig vart med om. Beställde delar till bilen nya, och fick fel del, men de vägrar erkänna det. Jag som... Se mer
Schyssta medarbetare som gör allt för att vara kunden till lags. Beställde nya strålkastare till min Saab 9-3 efter mailkontakt där jag frågade efter tillverkare och massa annat. Deras kundtjänst... Se mer
Rena skiten, beställde efter reg plåt, får en del som inte passar sedan när jag vill returnera skiten säger dem att dem har en som passar då skicka dem en likadan som tidigare. Sluta med att jag fick... Se mer
Trevligt bemötande
Trevligt bemötande, snabb och bra service. Fick hjälp med det jag behövde. Tack, Birgitta Almgren
Förvänta dig ingen hjälp eller pengar tillbaka.
Handlat av detta bolag och råkade ute för en felaktig del. Dom vägrade att först att lösa garantin, när dom efter mycket om och men (5 månader..) äntligen godkände denna (som var självklar) då vi skickade bild på läckage från början. Har fortfarande efter 6 månader inte fått tillbaka pant avgiften dom tog ut..
Ohederligt bemötande och falska avgifter!
Varning för Boets Bildemontering – Ohederligt bemötande och falska avgifter!
Jag vill starkt avråda alla från att handla från Boets Bildemontering. Jag beställde en reservdel för 2 500 kr, men den visade sig vara trasig vid ankomst. Efter att ha returnerat varan och skickat tydliga bildbevis på skadan, vägrade de ändå att betala tillbaka hela beloppet. Istället lurade de mig på 800 kr genom att hävda att delen var felfri, trots bevis på motsatsen.
Trots upprepade försök att nå en lösning har deras kundservice varit nonchalant och ovillig att ta ansvar. Jag har nu anmält ärendet till ARN, men vill varna andra konsumenter för deras bedrägliga affärsmetoder.
Om du värdesätter ärlig handel och trygg e-handel – håll dig borta från Boets Bildemontering!
Boets tog ansvar och löste stomavgiften
EDIT: Efter mitt omdöme fick jag snabbt återkoppling från Kristoffer som bad om ursäkt för upplevelsen hos dom. Han var tillmötesgående och fixade snabbt en kreditfaktura och vi fick tillbaka vår stomavgift. Det tackar vi för och jag är nu nöjd med upplevelsen! Dieselpumpen funkade bra och det var snabb leverans.
Tyvärr väldigt missnöjd hur dom skötte mitt ärende. Köpte en renoverad dieselpump där dom la på en stomavgift på 3000:- som jag skulle få tillbaka när jag skickade in min gamla stomme. Jag skickade tillbaka min gamla stomme, exakt enligt instruktionerna i rimlig tid. Kan se via postnord att dom mottagit dieselpumpen. Hör inget från dom inom 7 dagar från att dom mottog dieselpumpen. Ringer och frågar hur det går med hanteringen av det och då lovar dom att kolla upp och återkomma men får ingen återkoppling. Ringer upp 2 dagar senare och får samma svar. Ringer upp en tredje gång 2 dagar senare och samma svar tills jag tillslut ger upp.
Extremt missnöjd med hanteringen och väldigt oengagerade att hjälpa till. Hade jag vetat att dom inte skulle återbetala stomavgiften hade jag lika gärna kunnat behålla dieselpumpen. Nu fick jag varken behålla den eller avdrag på 3000:- som dom lovade. Givetvis var fakturan såld till fortusfinance också... Rekommenderar ingen att köpa hos dom.
Grymt hjälpsamma
Proffsigt blixtsnabb återkoppling när jag skull på bilprovning snart
Ett idiot ställe köp ej där 🙈
Ett idiot ställe köp ej där 🙈
Skrotfirma visserligen men säljer också bara skrot delar som är skrot 😂
Beställde katalysator på nätet
Beställde katalysator på nätet, fick ingen bekr. så ringde o kollade, jo ordern hade gått igenom. Dagen efter kom en kred.upplysning men ingen bekr. Ringde dagen efter, nej det finns ingen order!!! Fick hjälp via telefon. När katten kom passar ej flänsen mot främre rör trots packningen som låg med var ok. Det var inget fel på deras delar fick jag till svar. En nassa borra, slipa/fila som extrajobb. Tog 4veckor att få tillbaks pengarna för stommen trots 4-5@ samtal plus mejl. KÖPER INGA MER DELAR DÄR. Oseriöst företag. Får ni problem!! JA DÅ BLIR DET PROBLEM. Fasaden dom visar upp är ett tomt skal. Tomt och innehållslöst. Otroligt besviken.😡😡😡😡
Då jag inte kunde betala med mitt…
Då jag inte kunde betala med mitt Mastercard (Debit) så bad jag kundtjänst om deras Bankgiro-nummer som de enligt köpvillkoren har.
Men jag fick inget Bg-nummer utan istället kom detta via ett mail som INTE går att besvara eller ställa fler frågor ifrån:
Hejsan! Har du problem att göra beställning på nätet så vänligen ring in till oss på ****-***** så hjälper vår kundservice avdelning dig att göra klart en beställning Mvh Kundtjänst.
Jag hade inga problem med att lägga en order utan problemet var att BETALA för denna beställning, vilket hade varit enkelt om jag haft ett Bg-nummer eller att de accepterat Mastercard's Debit-kort.
Då jag har en gammal hörselskada så skulle det krävas att jag köper en telefon, startar ett abonnemang och sedan lejer någon som kan prata i den om jag skall få ett svar på min fråga.
Kan/orkar man inte svara på en enkel fråga så får man ju heller inte sälja något.
Till Boets bildemontering, Tänk på:
Ett gott rykte är svårt att få men väldigt lätt att bli av med.
Ett Dåligt rykte är väldigt lätt att få men i princip omöjligt att bli av med
Beställde strömfördelare i måndag…
Beställde strömfördelare i måndag eftermiddag. Idag kom den med posten.
Har även Beställt andra delar och de har kommit fort tycker jag och bra delar.
Riktigt värdelöst företag
Riktigt värdelöst företag. Har jagat dom i 2 månader ang att få tillbaka mina pengar när jag gjort en retur till dom.
Rekommenderar att inte köpa saker ifrån dom.
För så dålig service har jag aldrig varit med om innan.
Väldigt väldigt dåligt skrotnings firma…
Varning
Väldigt väldigt dåligt skrotnings firma
Först det tar väldigt lång tid att de hanterar att ta emot beställningar
Andra är när de har fått betalningen skickar inte i väg varan
De är för lata
UNDVIK
Helt suverän .Snabb leverans och…
Helt suverän .Snabb leverans och utlovad produkt .Inga problem
Dom skickade en ej kompatibel del trots…
Dom skickade en ej kompatibel del trots flera bekräftelser på att den skulle passa. Dom har slutat svara på mejl och ignorerar. KÖP INTE HÄR! Kolla noggrant när ni köper på bildelsbasen så det inte kommer härifrån.
Skickar felaktiga varor
Skickar felaktiga varor
Vägrar att ta tillbaka
Beställde en hasplåt till min Nissan
Beställde en hasplåt till min Nissan, snabb leverans och 100% passform.
Super nöjd👍👍
Beställde ett bromsljus till en Audi i…
Beställde ett bromsljus till en Audi i bakluckan klassades som ny produkt när den levererades så saknades täcklocken för skruvarna pratade med säljsidan och dom sa att det naturligtvis skulle ingå, blev kopplad till reklamation men där var det stopp han hänvisade bara att det inte finns några lock på deras bild men hur monterar bromsljuset med två hål rakt in i bakluckan helt kass reklamations avdelning.
Skickar felaktiga varor och sedan…
Skickar felaktiga varor och sedan vägrar ta tillbaka 🤮🤮🤮
Skulle köpa en sido ruta som fanns i…
Skulle köpa en sido ruta som fanns i lager ringde o kollade om den fanns vilket de sa att den va i lager ja bad dem plocka fram den medans jag åkte hade samalagt ca 20 mils resa när ja väl kommer fram så skulle de ta fram den satt o vänta o vänta inget hände 2 timmar senare fick inget svar idioterna gick fram o tillbaka o lossades att jobba jag fick aldrig non ruta helt onödig tid o bensin de hade ingen förklaring till detta inte nog med det så hade de ingen värme i sin så kallade lokal så ja frös inte nog med de alla hans anställda satt fullt på klädda med mössor mm va är det för så kallad bolag
Även om delen blev för dyr var…
Även om delen blev för dyr var bemötandet och servicen värd det.
Om delen, en bakaxel t. Saab 9000, passar. Får vi se i morgon!
Lurendrejeri firma
Lurendrejeri firma. Beställde en bilantenn plus antennfot. Det kom ingen antenn och ingen antennfot utan en kabelsats, som inte var till min bil ens. Skickade tillbaks och betalade frakt för det också.Hade betalat med swish i förskott 500 + 170 i frakt. Ringde flera gånger, men dom vägrade att betala tillbaka pengarna.. Christer