Super leuke boekjes voor onze twee dochters (3jr en 3 maanden). Snelle levering na aanmelding en je zit nergens aan vast als je direct je weer afmeld dan kan dat zonder problemen. Je krijgt nieuwe... Se mer
Det här tycker kunderna
Heel tevreden over Boekadoe! Vlotte communicatie en een persoonlijke aanpak. Elke maand een fijn boekenpakket, helemaal op maat van onze dochter. Een echte aanrader!
Het boekenpakket voor mijn zoon van 9 en dochter van 3 waren perfect op maat en vielen hier erg in de smaak! Leuke variatie in boeken, kwalitatieve boeken en voor de kleinste fijne doe-boeken! Zeker e... Se mer
Envelop was zwaar toegetakeld, gelukkig waren de boekjes onbeschadigd. Kwaliteit is OK. Een mix van lees- en doeboekjes voor onze driejarige. Niveau van boekjes is zozo, bij sommige is het duidelijk o... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 40 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Eerste boekenpakket binnengekregen
Eerste boekenpakket binnengekregen. Zoals mijn dochter zei: “Wauw, een cadeautje!” Fijn dat het door de brievenbus past. Superleuke boekjes, die allemaal erg verschillend zijn en goed passen bij de leeftijd. Ook fijn dat je zelf kunt bepalen wanneer je het abonnement pauzeert of de boeken minder vaak wilt ontvangen. Mijn dochter is er erg blij mee!
Zeer leuke boekjes!
De boeken zijn in uitstekende staat.
De boeken zijn in uitstekende staat.
Hier vond de dochter het alleen jammer dat er 2 strips in zaten. Dat is minder haar ding.
Maar de 2 boeken vielen zeker in de smaak!
Ik vond de boeken voor een 2 jarige…
Ik vond de boeken voor een 2 jarige jongen leuker aansluiten dan de boeken voor een 5 jarig meisje
Top!
Mooie, leuke boeken op leeftijd/geslacht! Onze 2 jongens zijn er super blij mee!!
Onze zoon is erg blij met de geleverd…
Onze zoon is erg blij met de geleverd boeken
Leuke boekjes
Leuke boekjes! Mijn dochters zijn er blij mee. Het enige kritiekpuntje was dat er een boekje van 1-3j bij de boekjes voor mijn dochter van bijna 4 zit. Ze vind hem leuk, maar ik vind hem wat makkelijk voor haar.
Duidelijke en gebruiksvriendelijke…
Duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Handig dat je zelf kan bepalen hoe vaak je een pakket ontvangt. Leuke pakketten!
Wij zijn heel tevreden over Boekadoe
Wij zijn heel tevreden over Boekadoe. Het concept is erg leuk: elke maand ontvangt je kind een verrassingspakket met boeken die zorgvuldig zijn afgestemd op zijn of haar leeftijd. Daardoor krijg je telkens nieuwe, passende verhalen aangeboden zonder zelf te moeten zoeken.
De selectie is gevarieerd en de boeken zijn van goede kwaliteit. Het is elke maand opnieuw een leuk uitkijkmoment voor ons kind. Een aanrader voor ouders die het leesplezier bij hun kinderen willen stimuleren!
Super leuke boekjes
Super leuke boekjes! Prima verpakt. Mijn dochter van 2.5 jaar vond het geweldig!
Vlotte levering verassende boeken
Vlotte levering, leuke boeken! Prijs is vriendelijk 🤗 blij mee!!
Leuke boekjes
Leuke boekjes, had iets meer boekjes verwacht, was mijn eerste levering. Misschien bij de volgende. Passend bij leeftijd
Leuke voorleesboekjes en doeboekjes
Hele leuke boekjes passend bij de…
Hele leuke boekjes passend bij de leeftijd van mijn dochter.
Super makkelijk en hele leuke boekjes…
Super makkelijk en hele leuke boekjes voor mijn kinderen.
Eerste keer
Eerste keer boekjes gekregen voor mijn zoontje van 6 maanden en wij waren er enorm blij mee! Is zeker een aanrader!
Leuke boekjes voor meisje van 9
Ik heb het voor mijn dochter bestelt. Ze is 9 jaar. Het zijn leuke boekjes!!
Kids waren erg enthousiast
Kids waren erg enthousiast, hele passende boekjes voor m’n dame van 3 en meneer van 7 ! Zeker aan te bevelen
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.