Product is top, het enige wat nog beter kon is de duidelijkheid over de levering. Het was niet duidelijk wanneer ik hem kon verwachten.
Det här tycker kunderna
THE NAVIGATOR baardkam 5/5, mooie unieke kam en doet je haren mooi naar beneden drukken! Frist mate baardborstel 5/5, de naam zegt het al hé. Dual Wield safety razor 5/5, Kwalitatief, mooi en aa... Se mer
De medewerkers zijn enorm klantvriendelijk en behulpzaam. Nadat het contact via het contact formulier niet zo soepel was gegaan en ik direct contact heb opgenomen via de mail, waren ze enorm begripvol... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Unieke handgemaakte verzorgingsproducten voor het Scheren🪒 Verzorgen🧼 en Stylen💈 van je haar, baard en snor. Lokaal geproduceerd & Premium kwaliteit🥇
Kontaktuppgifter
Scheldeplein 20, 2515TH, Den Haag, Nederländerna
- info@boegbeeld.shop
- boegbeeld.shop
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Top spul
Top spul, werkt goed! Ruikt lekker, maakt m’n baard zacht en verzorgd. Zeker tevreden!
Goede kwaliteit producten!
Goede kwaliteit producten en één goede service! Kom hier zeker weer terug om meer shit te bestellen
Het zijn top producten!
Het zijn top producten!! Erg netjes verpakt en zeer goede kwaliteit. Kan het iedereen aanbevelen
Weer controle over mijn haar
Ik heb de pomade besteld en voel me eindelijk weer baas over m'n haar. Ik had lange tijd moeite met het goed stylen van mijn haar maar met de pomade kan ik eindelijk weer m'n kapsel rechtzetten. De geweldige geur die erbij komt is alleen maar een bonus.
Boegbeeld is top
Boegbeeld geintroduceerde mij baard olie . captains choice , het is een heerlijke baard olie , ik heb tussendoor wel eens een baard olie van een ander merk gekocht zo tussendoor maar dat is niet te vergelijken met captains choice van Boegbeeld , ik bestel een paar keer per jaar een vooraadje en leef er elke keer naar uit als ik weer een nieuwe verse bestelling kan doen van die baard olies .
Top punt van kwaliteit!
Pomade en olie besteld. Beiden top producten! Eindelijk verzorgings producten die natuurlijk aanvoelen, lekker ruiken en ook nog eens werken zoals ze het zouden moeten! Pomade heeft een stevige hold en voelt niet als troep na een paar uur in je haar, je wast het er daarnaast enorm makkelijk uit.
De olie ruikt niet te sterk en zorgt voor een verzorgt gevoel van de gezichtsbeharing! Kortom: Boegbeeld = toppunt van kwaliteit!
Heel erg tevreden
Ik moet zeggen, we hebben er lang op moeten wachten tot dat het binnen was. Maarrrr, de hair paste is erg fijn en ruikt heerlijk! Je haren worden er niet vettig van en ook niet glimmend of zo. Ook heb je er niet zoveel van nodig of je haren in model te kneden. Heel erg tevreden!
Pomade is 10/10
Heb de pomade besteld om uit te proberen en hij is super fijn in gebruik. Ik was vooral verrast door de geur, wist online niet zo goed wat ik me erbij moest voorstellen maar het heeft echt een super lekkere, frisse geur.
Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een styling product voor je haar.
Topkwaliteit
Topkwaliteit. Lokale en natuurlijke ingrediënten. Geweldige service.
Goed
Heel veel last van schilfers en nu met 1 week deze olie te gebruiken is het weg zeker aan te raden voor iemand last van schilfers. Het maakt je baard ook lekker zacht en precies wat ik verwacht had.
Perfect!
Naast dat de producten goede kwaliteit zijn, is de service goed en de site erg duidelijk. Ook het handboek is erg handig om door te lezen (er staat altijd wel iets bruikbaars in). Een zeer verdiende 5/5!
Fantastische klantenservice!!!
Ik heb al een keer een review geschreven maar de service is zo goed dat ze er nog 1 verdienen, Had een pomade besteld bij aankomst had postNL t pakket onderweg helemaal ingedeukt waardoor de pomade dus was ontploft, foto's gemaakt en opgestuurd zonder enige twijfel of problemen kreeg ik direct een nieuwe opgestuurd zonder enige kosten! Dat is echt top service en dat zelfs op de zaterdag!
Beste baardolie van Nederland
Uitstekende service
Mijn bestelling bij Boegbeeld was een uitstekende ervaring. De levering was razendsnel, en alles was zorgvuldig ingepakt. De producten zagen er netjes en verzorgd uit. Zeker een aanrader!
Erg klantvriendelijk en kwaliteitsproduct
Snelle levering en mooi verpakt. Het gaf mij ook echt het gevoel dat ik een kwaliteit product heb gekocht. Ook gevraagd aan mensen waarom ik dit nou moet kopen en ze konden mij veel erover vertellen waarom het beter is.
Aangenaam verrast door de kwaliteit!
Voordat ik de scheerzeep en scheerkwast van Boegbeeld in huis had, was ik sceptisch. Door de bekendheid van oprichter Morrog (Emre) vroeg ik me af of de lovende reviews vooral uit fanloyaliteit kwamen of echt op kwaliteit gebaseerd waren.
Nu ik de producten heb ervaren, kan ik met zekerheid zeggen dat de kwaliteit absoluut in orde is. De scheerzeep heeft een fijne consistentie en geur, en de scheerkwast ligt goed in de hand en voelt kwalitatief aan. Het is duidelijk dat er aandacht is besteed aan zowel de materialen als de gebruikerservaring.
Boegbeeld heeft mij positief verrast en ik kan deze producten met vertrouwen aanraden.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.