Fantastisk og varmt menneske og er en DYGTIG kørelærer. Bobo er behagelig og sjov at køre med samtidig med man lære rigtig meget på turen. Jeg skulle generhverve mit kørekort. Vi havde kun kørt en t... Se mer
Det här tycker kunderna
Verdens bedste kørelærer og køreskole , ✨✨✨ Bobos kørestole er den helt rette hvis du leder efter en kørelærer som er tålmodig , hjælpsom og god humor Bobo er hjælpsom hele tiden og er rigtigt go... Se mer
Havde nøje undersøgt hvilke køreskoler der var bedst i undervisning og pris, der ikke bare prøvede at tage pengene fra én med ekstra timer, gebyrer, osv. Det blev til Bobos køreskole, og det har beste... Se mer
Bobo er den bedste til at lave førstehjælps kursus. Der er ingen der kan måle sig med ham. Den måde, han både bruger humor og seriøsitet gør bare hele oplevelsen bedre. Han er en virkelig åben mand og... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vi har løbende holdstart og mulighed for 9 eller 4-ugers forløb Fleksible køretider - Eftermiddag / aften Klasseundervisning centralt i Aarhus C Hurtig forløb, ca. 2,5 mdr 91 % består 1. gang Gode anbefalinger :)
Kontaktuppgifter
hans hartvig seedorffs stræde 10 , 8000, Aarhus C , Danmark
- Info@bobobil.dk
- bobobil.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Bedste køreskole i Århus bobo er den…
Bedste køreskole i Århus bobo er den bedste og sjoveste Kørelære
Aarhus mest professionel og humoristisk kørelærer
Alt fra opstart til afslutning var måske den bedste oplevelse jeg har haft. Dette var ikke bare at tage et kørekort, det var en oplevelse. Der var styr på alt, og Bobo var rigtig god til at være lyttende, humoristisk, samtidig med at man kommer i gennem alt det man skal.
Bestod både teori og køreprøven i første forsøg.
Så de varmeste anbefalinger herfra
Tak for motivation, professionel undervisning og godt humør.
Emma måtte skifte kørelærer og køreskole, da kemien med den tidligere ikke passede. Da vi ringede til Bobo, var han meget forstående og hjælpsom og vi aftalte, at han overtog undervisningen med Emma. Allerede efter 1 time var Emma tryg og havde fået motivationen tilbage. Efter 3 timer med Bobo bestod Emma i dag sin køreprøve og vi fortryder, vi ikke valgte Bobo fra start. Bobo er professionel, fuld af godt humør og motivation. Tusind tak for en rigtig god oplevelse for Emma. Alle stjerner fra os til Bobo.
Sjoveste kørelære i byen
Sjoveste kørelære i byen. Underholdende og god undervisning! Bestod både teori og kørsel i første hug.
Supper god køreskole
Supper god køreskole
Teori timer hvor man ikke keder sig
Altid et smil på læben
Fantastisk kørelærer
Fantastisk kørelærer, kunne aldrig bestå uden hans hjælp. 🫡🫡
Han er en god kørelærer
Han er en god kørelærer, 100 procent anbefaling her fra. Han tager hans elever seriøs.
Bobo giver tryghed bag rattet
Bobo er en rigtig god lærer, og man føler sig selvsikker bag rattet allerede efter første køretime. 100% den køreskole jeg ville anbefale til alle, der skal til at tage kørekort.
Vanvittig fed oplevelse
Vanvittig fed oplevelse, mega sjov. Kan anbefales 100%
Sikkert valg!
Bobo formår at skabe en god relation med hver enkelt elev, så man føler sig velkommen i bilen fra dag 1.
Han hjælper sikkert og nemt en på vej når man har spørgsmål og tager hurtigt fat hvis man står med et problem. 5 stjerner herfra!
Excellent
Excellent. Kan klart anbefales, Bobo fyldt med humor og gode tricks, some gør at du får den bedste chance for at bestå.
Bestod alt første gang👍
10 stjerner**********
Det har været noget af en oplevelse
Det har været noget af en oplevelse. Teorilektioner var lange men med Bobos energi er alt vel! Han er god og sjov og er altid smilende. Han er også meget motiverende selvom man har dumpet (lige meget hvad det er) 😁. Man er aldrig alene med alt der er nederen. Bobo kan sagtens være streng, når det kommer til det. Kan stærkt anbefales!!!
Hej Bobo er en god kørelærer og han er…
Hej Bobo er en god kørelærer og han er god til undervisning😊
Bobo er en exceptionel kørelærer
Bobo er en exceptionel kørelærer, som har en unik evne til at gøre sin undervisning interessant og engagerende. Hans pålidelighed er upåklagelig, han er altid til tiden og holder alle aftalte lektioner. Derudover er han en meget hyggelig person at være sammen med, hans positiv og afslappede attitude gør det nemt at slappe af og fokusere på at lære at køre bil. Jeg følte mig tryg og i godt selskab under hele forløbet, og dette kan jeg takke Bobo for. Bobo har en dybtgående viden om trafikreglerne og han er meget god til at formidle sine kundskaber, hvilket gjorde at jeg følte mig godt forberedt til køreprøven. Jeg kan varmt anbefale Bobo som kørelærer, han er en professionel og dygtig underviser med et højt serviceniveau.
KÆMPE ANBEFALING
Den sødeste og rareste kørelærer. Gjorde det både og sjovt og behageligt at køre, jeg følte mig godt tilpas under hele forløbet. Det er en kæmpe anbefaling herfra
Fantastisk køreskole
rigtig god oplevelse, bobo er en fantastisk kørelærer og han gør oplevelsen meget bedrere. Kan 100% anbefale ham!
Fantastisk Oplevelse
God teoriundervisning, med forklaring ud fra eksempler, og en øve-prøve til stoffet, hver gang. Hele forløbet foregik uden problemer. Jeg havde bobo, som kørelærer. En rutineret og yderst kompetent kørelærer! Der er altid godt humør, når man har både teoriundervisning og køretimer med Bobo, og her tror jeg ikke man finder en mere engageret og humoristisk kørelærer end ham. Jeg anbefaler Bobos køreskole, hvis man ønsker at have lavt fravær og et hurtigt kørekort!
Super god oplevelse med mange sjove…
Super god oplevelse med mange sjove teoritimer og køretimer. Bobo er altid frisk og hjælpsom. Stærk anbefaling!
Vildt god oplevelse
Vildt god oplevelse! Bestod begge dele første gang!! Bobo er en fantastisk kørelærer. Anbefaler ham til alle jeg kender :)
Bobo er en frisk og ansvarsbevidst…
Bobo er en frisk og ansvarsbevidst kørelære. Han er glad smilende og meget hjælpsom. Jeg vil bestemt anbefale Bobo som kørelære. Du fortryder det ikke.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.