Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har forsøgt at returnere en vare i over en uge, men det er tæt på umuligt. Jeg modtog aldrig en ordrebekræftelse på mail, og derfor har jeg intet ordrenummer. Selvom jeg har indsendt billeddo... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk oplevelse! Jeg var selv en smule skeptisk ift. øvrige anmeldelser af Bubbleroom, men har modtaget den smukkeste kjole, i bedre kvalitet end forventet. Glæder mig sådan til at bruge den ti... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk side med de flotteste kjoler og hurtig levering! Bubbleroom er min favorit og forstår slet ikke de dårlige stjerner. Jeg har handlet her to gange, første gang med mit bryllupskjole og anden... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig kvalitet og endnu værre kundeservice. Købte en jakke, som fik et kæmpehul efter tre dages brug. Sendte den retur rekommanderet til Sverige for egne penge (140 kr), og de har så nægtet modta... Se mer

Företagsinformation

1. Damklädesbutik
  2. Klädbutik
  3. Damunderkläder

Informationen kommer från olika externa källor

Welcome to Bubbleroom! Here you will get the latest fashion news, offers and competitions. Bubbleroom - Home of online fashion. www.bubbleroom.se, www.bubbleroom.no, www.bubbleroom.dk, www.bubbleroom.fi

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Burde få 0 eller minus stjerner.

Burde få 0 eller minus stjerner.

Jeg bestilte d. 15. Juli og efter en uge begyndte jeg at rykke på mail, da pakken stadig ikke var afsendt. Efter 14 dage ender det med at jeg kan få lov at annullere ordren og ligge en ny da den muligvis vil nå hurtigere frem pga deres lagerflytning tidligere.

Ordren blev lagt igår og den er stadig ikke sendt afsted...

Det er det eneste tøj jeg ved at jeg kan passe pt pga graviditet og står og skal bruge det til at jeg skal på ferie

Btw trak de pengene med det samme ordren var lagt selvom den ikke sendt afsted, hvilket de ikke må og derfor er brud på reglerne!

27 juli 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg returnerer to varer i samme pose…

Jeg returnerer to varer i samme pose fra to forskellige ordre efter aftale med deres kundeservice. Jeg har skrevet en detaljeret seddel med hvilke ordre de tilhøre, kundenummer mm. Jeg får efter en uge besked på den ene vare er modtaget, men hører ikke mere om den anden som er i samme pose! Jeg kontakter dem efterfølgende for, at følge op på situationen hvor jeg får besked på, at der kan gå længere tid da det er forskellige ordrer og derfor muligvis ikke registreret på samme tid. Med andre ord bliver jeg fejet fuldstændig væk. Jeg kontakter dem så i dag og nu kan man ikke finde varen, så der er oprettet en eftersøgning på den og man kan ikke rigtigt hjælpe med mere. ALTSÅ VAREN ER VÆK PÅ DERES EGET LAGER. HELE DEN HER PROCESSE HAR VARET I 3 UGER. Jeg mister sandsynligvis mine penge! Værste service!

27 juli 2022
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ærgerlig oplevelse

Fedt udvalg og gode priser... Men... Jeg kan simpelthen ikke give dem de fulde fem stjerner. Dels fordi beskrivelsen af returret og fortrydelsesret på hjemmesiden er uklar dels pga. en ærgerlig oplevelse.
Lagde en ordre for to uger siden. Et par dage efter kører udsalget for fuld udblæsning, og alle varer er sat 20+ % ned. ØV! Men det er jo, hvad der kan ske.
Så får jeg en mail. Der er længere leveringstid, ingen besked om hvor meget længere, men til gengæld får jeg en voucher på 25% på mit næste køb. Den kan jeg dog kun anvende i godt en måned. Bliver selvfølgelig endnu mere ærgerlig over, at jeg har betalt 20% mere for alle tingene.
Jeg sender efter endnu en uge en mail om, at jeg ønsker at annullere min ordre. Beskeden er, at det er for sent og kan ikke lade sig gøre, for de er ved at pakke. Der går dog endnu et par dage før, jeg får besked om at ordren er afsendt. Nu kan jeg læse flere lignende historier her, og tænker ikke, at jeg handler hos Bubbleroom igen... Heller ikke selvom jeg har en voucher med en ærgerlig bagkant.

23 juli 2022
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ikke til at stole på

Jeg har inden bestillingen ringet for at sikre mig at kjolen kunne komme inden 14 dage. Ja ja, intet problem! Så bestiller jeg og får en mail at der er længere leveringstid. Jeg venter nogle dage og ringer for at høre om min pakke er på vej. Ja, siger de. Den er til indpakning - og undskylder, at de har flyttet lageret så ordrerne er akkumuleret. Men kan de nå det? Ja, ja. Da jeg ingen leveringsbekræftelse får, ringer jeg i samme dag om aften. Jamen jeg kan bare annullere ordren.
Den kortere af den lange er, at pakken er stadig til indpakning og når ikke mig før jeg skal bruge kjolen. Jeg ringede dagligt men de intet kan gøre. De kan ikke haste processen, de kan ikke sende med hurtig pakke, de kan ikke annullere ordren. Den eneste at gøre er at lade være med at afhente pakken.

Hvorfor kunne de ikke fortale mig da jeg ringede første gang, at de havde længere leveringstid pga lagerflytning?

Nu skal jeg bruge en kjole om 2 dage, som jeg ikke har og skal desperat finde en løsning.

Den eneste der gør at de ikke få kun 1 stjerne er at man kan returnere ved at lade være med at hente pakken. Uden at skulle betale. Lad os se hvordan det går…

21 juli 2022

Vildledende leveringstider

Da jeg bestilte på hjemmesiden, stod der at leveringstiden var 2-5 hverdage. Først da ordrebekræftelsen kom, stod der at de havde ekstra leveringstid grundet lagerflytning, så jeg kan ikke nå at modtage min ordre inden jeg skal bruge denne.

Jeg ønskede derfor at annullere min ordre, men det kan man åbenbart ikke, da den er “under pakning”. Det sidste jeg hørte er så, at uanset om den ville blive sendt i dag eller i morgen, så ville den ikke nå at være der inden fredag. Jeg ved ikke hvilket leveringsfirma de tilsyneladende bruger, men ingen andre hjemmesider jeg handler på er så langsomme til at levere.

Jeg synes det er vildledende og rigtig rigtig dårlig kundeservice.

Som kundeservice skriver, så kan jeg nu vente, og lade pakken gå retur, også betale et returgebyr, og det må jo så blive løsningen. Ikke om jeg kommer til at handle der igen.

13 juli 2022

Smuk kjole til anledningen

Jeg købte en mørkeblå kjole fra Bubbleroom i anledning af et guldbryllup, og den var lige så smuk som på billedet. Jeg fik den også leveret til tiden, så der var intet at klage over.
Jeg handler helt klart hos Bubbleroom igen!

22 maj 2022
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

God hurtig levering. Men vær obs på returneringsgebyr

God hurtig levering. Men deres returpolitik synes jeg ikke er i orden.
Havde to ordre hjemme, da der i første ordre var en fejl på en kjole, som jeg gerne ville have. Så lagde en ny ordre på kjolen og et par ting mere. Havde fra begge ordrer nogle ting, der skulle sendes retur (bl.a. kjolen med fejl, som var grunden til min anden ordre). Kunne på deres hjemmeside læse, at man kunne returnere flere ordrer i én pakke. Super, det er jo også bedre for miljøet. Men selvom man kun sender én pakke retur (brugte den en af de to returlabels jeg havde fået med ordrerne), så opkræver de returporto for begge ordrer (dvs. 2 x 49 kr.). Det synes jeg ikke er i orden!

26 april 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har bestilt to pakker indenfor kort…

Jeg har bestilt to pakker indenfor kort tid. Jeg skulle returnere en vare fra hver ordre og vælger derfor at sende de to varer retur i den samme pakke og kun benytte den ene returseddel. Da pengene kommer retur kan jeg se at der er trukket 49 kr. for hver af de to varer selvom de var sendt i den samme pakke. Jeg kontakter dem og spørger om ikke det er en fejl. Det mener de ikke det er - det koster åbenbart 49 kr. uanset hvor mange pakker der er sendt så længe de er fra to forskellige ordre. Det synes jeg der er utrolig dårlig kundeservice og det er ærgerligt for de har ellers mange fine varer til gode priser.

22 april 2022

Anbefalelsesværdig

Alt fungerer perfekt.
Varerne havde en god pris, leveringstiden var acceptabelt, i kundeservice var de kompetente, venlige og meget hjælpsomme, da varerne skulle ombyttes til anden størrelse og hele processen med ombytning, returnering osv. fungerede upåklageligt.
Jeg vil bestemt anbefale andre at handle her, og jeg gør det også gerne selv igen.

10 mars 2020

Dårlig service

Dårlig service
Pas på med at købe noget på Bubbleroom - man bliver bondefanget. Hvis man ikke kigger ekstra godt efter, så kommer man både til at betale adm.gebyr, forsendelsesgebyr og fragt! Det har jeg så betalt, for INGENTING - da jeg sendte varer retur igen.

6 mars 2020

Fem stjerner herfra

Rigtig god oplevelse at handle her, blev jo lidt skeptisk da jeg så alle de dårlige anmeldelser her på trustpilot.. men tog chancen alligevel, og heldigvis, for jeg fik den smukkeste kjole til næsten ingen penge og i en virkelig god kvalitet. Varen blev afsendt efter et par dage, og var her efter endnu et par dage, så ok leveringstid da den jo skal sendes fra sverige.
Så ingen klager herfra, vil helt sikkert handle her igen.:-)

18 november 2019

Lang leverings tid. Dårlig service

Lang leverings tid.! Da min pakke endelig kom lå der ikke det i pakken jeg havde bestilt. Jeg må derfor pakke pakken sammen igen og sende den retur udfylder returformularen. Og forventer at få en ny og rigtig vare hurtigst muligt. 14 dage efter jeg har sendt den forkerte retur. For jeg en mail om jeg får pengene retur på det jeg har bestil. Jeg får ikke den ønskede vare som jeg snart har ventet på i 1 måned plus jeg har brugt 39kr i porto på noget jeg ALDRIG har fået og dem vil de ikke returnere! Der er da ik min fejl de sender en lyserød kjole i str. XS. Og jeg har bestilt et par sorte bukser i str L
Det er så langt fra rigtigt og det skal jeg så betale for. Så dårlig stil og service!

21 maj 2019
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.