Blue Earth Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,7

De Oorspronkelijke kracht van water in Friesland. Zaterdag 13 juni jongsleden hebben Frank en Lilly ons respectvol en met passie meegenomen in de wereld van de kracht van water. Echt onder de indruk... Se mer

Allereerst is het een prachtig product dat Blue Earth biedt. Daarnaast is het contact met dit bedrijf heel prettig: klantgericht, goed bereikbaar, eerlijke informatie, betrouwbaar, transparant en zo z... Se mer

Ik heb alleen een potje curcumin honing gekocht van 120ml. Die was 7,50€ (al prijzig) maar dat verdubbelde zo'n beetje met de verzendkosten erbij. Dat moet beter kunnen lijkt me, verpakking dat door... Se mer

Das Unternehmen, der Gründer, hat einfach eine so gute Erfindung gemacht, dass ich und meine Freundin erstaunt waren als wir den Vitalisator zum ersten Mal getestet haben. Wir sind einfach unendlich d... Se mer

1. Försäljare av kryddväxter

Blue Earth maakt producten beschikbaar via een waterbehandeling op het niveau van de kwantumfysica. Blue Earth draagt op deze manier bij om het water op aarde en al het leven wat zij ondersteunt, haar oorspronkelijke balans terug te geven. Hierdoor kan de mens worden bijgestaan in het grote transformatieproces richting een gezonde evolutie van de aarde.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Alla omdömen

53 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Prachtig product

Prachtig product, goeie klantenservice bij vragen, en goeie aflevering!

1 november 2023

Svar från Blue Earth

Dank u! We staan graag klaar voor vragen!!

snelle levering

snelle levering, artikel zoals afgebeeld.
Zeer kundige vriendelijke mensen.

30 september 2023

Dank u wel!!

Die Zeit ist reif.

Die Zeit ist reif für solche Produkte. Produkte, die der Kopf nicht versteht und das Herz lachen lässt.

23 augusti 2023

Danke schön !

Een brilliante uitvinding

Dit is een brilliante uitvinding! Het ei geeft werkelijk hele hoge vibraties af die mij energetisch voeden. Meer innerlijke rust, meer energie en helderheid. Mijn slaap is ook drastisch aan het verbeteren. Heb hem pas 3 dagen en ben zeer benieuwd waar dit verder nog toe zal leiden.. kijk er naar uit om binnekort ook een groot ei kopen.

Erg dankbaar voor dit product!

24 augusti 2023

Svar från Blue Earth

Dank u!! We zijn zo blij dat het u helpt!!!

Erg goed product

Snelle goede levering. Kwam toevallig op hun site terecht. Ik kocht twee Torteleitjes. Moet eerlijk zeggen dat ik wel wat sceptisch was. Mijn vrouw en ik slapen veel beter met dat eitje tussen de hoofdkussens, slapen ook in 1 ruk door. Onze dochter van 18 die er eentje kreeg van mij om uit te proberen merkt het ook.

29 juli 2023

Svar från Blue Earth

Dankjewel, dat is super fijn om te horen ! Hier doen we het voor!

Gewoon goed

Goeie telefonische hulp, snelle bezorging

19 juli 2023

Svar från Blue Earth

Dankjewel voor je review! We doen ons best om onze bestellingen zo snel mogelijk te versturen en u zo goed mogelijk te helpen.

Powerfull products made with heart

Fast delivery to germany and professional consulting at the local store in Maastricht. The two CEOs are clearly driven by the greater good, which is also reflected in their powerfull and unique products. I've never seen and felt anything like it, this is worth 10 out of 5 stars.❤️

6 juli 2023

Svar från Blue Earth

Thank you for your most kindly review! ❤️

Geweldig product en voel me hierdoor veel beter nadat ik een chemokuur achter de rug had!

Geweldig product en voel me hierdoor veel beter!
Tevens snelle levering!
Helaas de eerst keer dat ik mijn bestelling bij een aflever adres van PostNL moest ophalen,zodoende 4 sterren ipv 5 !

4 juli 2023

Svar från Blue Earth

Wat fijn om te horen! Dankjewel voor uw review! We doen ons best om onze bestellingen zo snel mogelijk te versturen! Jammer dat PostNL uw pakket niet thuis heeft kunnen afleveren. Dit gebeurd normaal gesproken wel.

Puurheid

PURE producten zoals het bedoeld is. En warmhartige, zeer goede service.

22 juni 2023

Dankjewel! ♥️