Paczka przyszła bardzo dobrze zapakowana. Szklane elementy kiełkownicy doskonale zabezpieczone. Do przesyłki dołączone pomocne informacje i porady w jaki sposób rozpocząć przygodę z uprawą kiełków. Do... Se mer
Det här tycker kunderna
Słoik do siania ziół to absolutny strzał w dziesiątkę dla każdego fana ziółek! Genialny design: Wygląda niezwykle nowocześnie i estetycznie na każdym kuchennym parapecie. Zero bałaganu: Koniec z... Se mer
Zamówiłam kilkanaście karp dalii. Zamówienie dostarczono szybko. Dalie bardzo dobrze zapakowane. Na ten moment wysadzone do donic w pomieszczeniu aby szybciej zaczęły wzrost i mogły w czerwcu tworzy... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Blomea oferuje duży wybór nasion i cebulek kwiatowych o wysokiej jakości – bezpośrednio z Holandii. Ponad 100 000 miłośników ogrodów już robi u nas zakupy.
Kontaktuppgifter
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Rewelacja!
Szybka wysyłka, a produkt doskonale zapakowany. Jakość na pierwszy rzut oka wybitna. Świetny gratis z dbałości o klienta. Jeśli się sprawdzi w uprawie, z pewnością wrócę do tego sklepu!
Dalie
Zmówiłem dalie i jestem bardzo zadowolony. Bulwy były duże, bardzo dobrze zapakowane i zdrowe, bez żadnych uszkodzeń ani pleśni. Fajnie że na opakowaniu od dali zabaczyłem informacje odnośnie tego jak i kiedy sadzić i w jakim stanowisku powinny rosnąć rośliny. Proces zamawiania przebiegł płynnie i również bez żadnych zastrzeżeń.Nie czekałem długo na przesyłkę. Jestem bardzo zadowolony z zakupu w tym sklepie. Serdecznie polecam. 👍
Bardzo fajna kielkownica
Bardzo fajna kielkownica. Myślałam, ze bedzie mniejsza ale rozmiar ma idealny. Czekam teraz na swoje kiełki :)
Darmowa miska do wysiewu SUPER
Darmowa miska do wysiewu zamówiona wraz z gratisową łąką kwietna. Miska wydaje się super, pozytywnie zaskoczyła mnie wielkością, bo spodziewałam się mniejszej. Kwiaty zobaczymy jak urosną. Jednak muszę ponarzekać na długi czas wysyłki. Ja rozumiem, że święta, ale przesyłka została wysłana po 6 dniach roboczych, a nadana co dziwne w poniedziałek wielkanocny, dopiero w czwartek dostałam informację, że wyruszyła w drogę.
Polecam :) wszytsko zgodne
Polecam :) wszytsko zgodne, ładnie zapakowane.
"Kiedy zamawiałam siewnicę
"Kiedy zamawiałam siewnicę, nie spodziewałam się, że w środku znajdę coś więcej niż tylko narzędzie. Już samo otwarcie paczki było wyjątkowym doświadczeniem – widać, że została zapakowana z ogromnym sercem i dbałością o każdy detal. 🌿
Prawdziwym wzruszeniem był jednak gratis w postaci mieszanki 'Beemix'. Hasło na opakowaniu: 'Jesteś ważniejszy, niż myślisz' sprawiło, że poczułam się doceniona nie tylko jako klientka, ale po prostu jako człowiek. To niesamowite, jak mała paczka nasion może nieść ze sobą tyle pozytywnej energii i troski o naszą planetę. 🐝
Już nie mogę się doczekać, aż nasiona trafią do ziemi, a mój ogród zamieni się w ponadmetrowy, kolorowy azyl dla
Otwierając paczkę…
Otwierając paczkę, jakby słoneczko zaświeciło i cieplej zrobiło :))) cudowna oprawa wizualna nasionek z dedykacją! <3 Misa do kiełkowania jest bardzo solidnym produktem! Gorąco polecam!
Jestem bardzo zadowolona z zakupów 😊
Jestem bardzo zadowolona z zakupów 😊 szklane kiełkownice są świetne, łatwe w obsłudze, wodę można codziennie wymieniać 🫶 a ponadto widać korzonki listķów 🌱☘️
Z pewnością tutaj wrócę po więcej cudowności 🤗
Nie otrzymałam miski do wysiewu nasion…
Nie otrzymałam miski do wysiewu nasion Miala byc darmowa
Bardzo dobra jakość
Bardzo dobra jakość, szeroki wybór, szybka przesyłka, przydatne upominki.
Serdecznie polecam.
Super!!!
Paczka zapakowana w bardzo dbały sposób opis na produktach bardzo rzetelny teraz czekam az wyrośnie
paczka dobrze spakowana
paczka dobrze spakowana, naczynie jest bardzo ładne, po kilku dniach ziarna rukoli zamieniły się w kiełki
Złożyłam zamówienie różnych cebul…
Złożyłam zamówienie różnych cebul mieczyków dalii Lilii itd. Jedne z zamówionych cebul świadczyły o późniejszej dostawie. W międzyczasie gdy jeszcze cebulę nie dotarły do mnie skontaktowałam się z firmą czy mogę domówić coś jeszcze. Odpowiedz przyszła bardzo szybko z informacją że nie ma najmniejszego problemu. Cały proces przebieg szybko i sprawnie i na dodatek ceniły przyszły szybciej niż miały dotrzeć. Cebule duże zdrowe i pięknie zapakowane. Szybka przesyłka. Kontakt ze sprzedającym znakomity. Na pewno będę korzystać z usług. Jestem bardzo zadowolona 😁
Przesylka dotarla bardzo szybko
Przesylka dotarla bardzo szybko. Wszystko ładnie i estetycznie zapakowane. Nasionka zaczęły kiełkować. Wszystko ladnie wykonane. Dziekuje za dodany prezencik.
Opinia o sklepie
Super zapakowane zamówienie , sklep godny polecenia , ogromna różnorodność odmian kwiatów oraz ceny są przystępne. Bardzo miło, że dodawane są malutkie prezenciki do zamówień 🥰.Napewno niedługo coś jeszcze zamówię :)
Dalie i inne cebulki kwiatowe
Pięknie zapakowane karpy dalii i cebulki innych kwiatów, dobrze zabezpieczone i część już kiełkuje w domu. Serdecznie polecam i czekam aż wszystkie piękności zakwitną ❤️ Taki wybór odmian tylko w Blomea!
Jestem zaskoczona szybkością doręczenia…
Jestem zaskoczona szybkością doręczenia przesyłki. Piękne kwiaty i duży wybór, najlepszy sklep internetowy z kwiatami, napewno zamówię ponownie. Polecam z całego serca.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.