Super fijne eerste ervaring, ondanks de pre order alles op tijd in huis om te gaan voorzaaien. Alles biologisch en een duidelijke uitleg hoe je het beste kan zaaien en wanneer. Ik zou zeker opnieuw be... Se mer
Det här tycker kunderna
Overzichtelijke site, bezorging duurde wat langer dan verwacht maar wel prima verpakt ontvangen. Het zijn de eerste pootaardappelen die ik er besteld heb, erg benieuwd wat ze ons gaan opleveren! :)
Blomea heeft echt een grote collectie bloemen en zaden. Heb een aantal Dahlia's gekocht in verschillende kleuren. Contact met dit bedrijf is heel prettig en duidelijk. Mensen zijn erg vriendelijk!!
Zeer overzichtelijke site, makkelijk te bestellen en super handig dat alles geleverd wordt in de periode waarin de zaden gezaaid en planten gepoot kunnen worden. Ik vind het zelf erg belangrijk dat he... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Blomea biedt een groot assortiment zaden en bloembollen van hoge kwaliteit – rechtstreeks uit Nederland. Meer dan 100.000 tuinliefhebbers winkelen al bij ons.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- info@blomea.nl
- blomea.nl
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Helemaal perfect geholpen door Jacob!
Prettig!
Prima website, communicatie, verzending, verpakking. Ik ga ervan uit dat de zaden van goede kwaliteit zijn, dat moet nog blijken natuurlijk
Ik verwachte mijn bestelling eerder, MAAR…
Ik verwachte mijn bestelling eerder, maar het werd keurig uitgelegd. Het vroor mog en dan werd geen levend plantmateriaal verstturd! Daar had ik zelf nog niet aan gedacht! Toppers!
Exclusieve Dahlia's
Exclusieve Dahlia's, prachtige soorten.
Netjes geleverd in de termijn, zoals beloofd.
Hoe ze straks bloeien weet ik nog niet, maar ik heb er alle vertrouwen in.
Ze leveren wat ze beloven
Ze leveren wat ze beloven. Het duurde in mijn geval wel iets langer omdat er een voorinschrijving bij zat. Hier werd nadat ik contact had opgenomen prima uitleg over gegeven.
Dahlia’s besteld
Dahlia’s besteld
Werd goed op de hoogte gehouden
Top!
De bestelling is in goede orde ontvangen, de verpakking was prima, dahliabollen zien er goed uit en blij met het kiemzaadbakje.
De website ziet er ook goed uit maar het allerbelangrijkste vind ik dat jullie biologisch telen. Super belangrijk voor mens, dier en de aardbol.
Netjes verzonden Dahlia knollen.
Netjes verzonden Dahlia knollen.
Zien er mooi uit, nu wachten op de bloei.
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf. Snelle levering en je krijgt waar voor je geld.
Leuk aan een actie meegedaan maar na een maand nog niks ontvangen...
Leuk aan een actie meegedaan met gratis verzenden en 1 dahlia gratis. Op 8 feb besteld voor een huwelijksviering, helaas tot op heden nog niks ontvangen (vandaag is het 6 maart)... niet best dus... benieuwd of ik het überhaupt nog wel krijg... echt slecht dit toch!
De knollen zagen er mooi uit
De knollen zagen er mooi uit, ik heb ze gelijk geplant. En een leuk zakje zaadjes als presentje, erg leuk
Snelle afronding van mijn bestelling
Snelle afronding van mijn bestelling. Kwam zoals afgesproken op tijd en netjes ingepakt en verzorgd. Ben er super blij mee. Nu maar afwachten hoe ze het doen in het groei seizoen
Wat een ontzettend fijne website
Wat een ontzettend fijne website. Duidelijk overzichtelijk groot assortiment van zaden knollen en nog veel meer
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.