Det här tycker kunderna
Super behagelig underviser (Rasmus) han forstår at formidle pensum rigtigt godt. Og det er rart at have en ung voksen, og et ungt sind som underviser. Man føler sig hele tiden inkluderet, og tager rig... Se mer
Jeg har følgende uddannelser, og er glad for samtlige af dem… Perception Coach Tag dette kursus. Om ikke du skal bruge det professionelt så i det mindste for din egen skyld. PT-uddannel... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Træner akademiet startede i 2015, hvor vi havde vores første personlig træner uddannelse. Efter det første hold kom der stor efterspørgsel. Derfor valgte vi at forsætte, da vi gerne ville kunne sætte et præg på Danmarks fremtidige personlig trænere.
Kontaktuppgifter
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Stor faglighed, kvalitet og passion hele vejen igennem
Jeg har i december færdiggjort min personlig træner-uddannelse hos Træner-akademiet, og jeg kan med glæde og ikke mindst stor ærlighed sige, at det har været en virkelig stærk, god og lærerig oplevelse fra start til slut.
Uddannelsen er bygget op på en måde, hvor teori og praksis hænger naturligt sammen. Der er et tydeligt fokus på anatomi, biomekanik, træningsplanlægning og sikkerhed, men uden at det bliver tørt eller uoverskueligt. Man lærer ikke bare hvad man skal gøre som træner men også hvorfor. Det har givet mig en langt dybere forståelse for kroppen, bevægelse og individuel tilpasning af træning.
En stor del af æren skal gives til min lærer Niels, som har været en helt fantastisk underviser. Han formår at forklare komplekse emner på en måde, der er let at forstå, samtidig med at niveauet er højt. Hans engagement, erfaring og tydelige passion for faget smitter virkelig af, og man føler sig både set og taget seriøst som kursist. Der er altid plads til spørgsmål, dialog og faglig fordybelse og man går derfra med følelsen af faktisk at være blevet dygtigere. Niels har derudover en utrolig stor evne til at møde os elever i øjenhøjde og være en god og professionel mentor samtidig med han er en totalt cool og sjov makker!
Det, jeg især har sat pris på, er at uddannelsen ikke bare fokuserer på “øvelser”, men på mennesker. Hvordan man møder klienter, kommunikerer professionelt, og hjælper dem sikkert og effektivt mod deres mål. Det giver en stor tryghed, både som kommende træner og som menneske.
Alt i alt kan jeg varmt anbefale Træner-akademiet til alle, der overvejer en personlig træner-uddannelse og ønsker høj faglig kvalitet, dygtige undervisere og et seriøst fundament at bygge videre på. Jeg er meget glad for mit valg – og særligt tak til Niels for inspirerende undervisning og stort engagement. Der går ikke minutter i Gym hvor jeg ikke høre Niels´ Cues og formidable råd og undervisning. KÆMPE TAK!
kæmpe anbefling
Jeg er blevet certificeret personlig træner hos Træner Akademiet, og det har været en virkelig god oplevelse. Niels er en virkelig dygtig underviser, og er god til at gøre komplekse emner simple så enhver ville kunne forstå det! Både Træner Akademiet og Niels får en kæmpe anbefaling fra min side hvis man tænker på at blive certificeret personlig træner.
5 stjerner til Niels og uddannelsen
Jeg har netop afsluttet uddannelsen som personlig træner hos Træner Akademiet i København og det har været en kæmpe fornøjelse. En rigtig fin blanding mellem teori og praksis og Niels (læreren) gjorde et fantastisk stykke arbejde med både at få alle med men også at gøre undervisningen spændende og afvekslende. Så en kæmpe anbefaling herfra hvis du går med drømmen om at blive personlig træner.
Varm anbefaling af Træner Akademiet
Jeg har brugt efteråret på at tage en PT-uddannelse hos Trænerakademiet.
Det trykte kompendie virkede måske ved første øjekast lidt uoverskueligt og overfladisk, men online-videoerne hjalp med uddybelse af de enkelte områder og vores underviser, Niels, var god til at samle trådene og skabe overblik, så det hele hang sammen og gav mening.
Det er tydeligt at Niels brænder for faget, og han formåede at gøre undervisningen både spændende og relevant. Han havde en god energi og sammen med hans rolige og inkluderende væsen, skabte han en god stemning på holdet, som man glædede sig til at møde ind til hver gang.
Hvis jeg skulle nævne noget, der kunne forbedres, kunne jeg godt have ønsket flere praktiske øvelser med underviseren i ”fokus”, og ikke alene med ens medstuderende. Det tror jeg ville have klædt mig lidt bedre på i forhold til mere viden om og selve udførelsen af de enkelte øvelser.
Men med det sagt, så har jeg fået en masse ny og spændende viden med i bagagen, og jeg kan varmt anbefale Træner Akademiet, hvis man har planer om at blive PT, eller blot har lyst til at udvide sin horisont inden for området.
Virkelig god uddannelse
Virkelig god uddannelse , og virkelige gode undervisere. De er meget kvalificerede og tilbyder mere end andre pt uddannelser. Kan kun anbefale at få sin uddannelse her
Tak til Træner Akademiet og særligt til…
Tak til Træner Akademiet og særligt til Niels for at jeg – i en alder 50+ - lykkedes at få en ny spændende uddannelse på CV’et. Dette takket være et veltilrettelagt og relevant uddannelsesforløb fra Træner Akademiet side af, kombineret med at Niels er meget fagligt dygtig, evner at formidle nyt og til tider svært stof, men også er en inkluderende, velreflekterende og en jovial personlighed. Også tak til en fantastisk gruppe af (yngre) personligheder i klassen – det var en fornøjelse af deltage.
Jeg tog min pt uddannelse igennem…
Jeg tog min pt uddannelse igennem trænerakademiet. forløbet var spændende og meget lærerigt. udover en god gruppe kammerater man får havde jeg også en dygtigt og rolig lærer. Niels gjorde forløbet sjovt, spændende og meget lærerigt, derfor vil jeg klart anbefale at tage en udannelse hos træner akademiet.
Fagligt stærk uddannelse med mennesket i centrum
Jeg tog efterårsholdet i Odense, og det er uden tvivl en af de bedste beslutninger, jeg har taget i min coaching- og PT-karriere.
Jeg havde Louise og Ali som undervisere – to mennesker, der tydeligt brænder for faget og for at lære fra sig. Der er altid plads til dialog og refleksion, og det mærkes klart, at målet er at udvikle dygtige og kompetente PT’er.
Det, der gjorde størst indtryk på mig ved Trænerakademiet, var fokusset på mennesket. Man kan have al viden om træning og kost, men uden forståelse for mennesket bag, mister det sin værdi. Netop den tilgang – at alle har deres egen historie og udfordringer – er noget, Trænerakademiet virkelig formår at lære fra sig.
Jeg kan varmt anbefale at tage sin certificering ved Trænerakademiet
Rune ⭐⭐⭐⭐⭐
Mit forløb på Trænerakademiet i Århus har været en særdeles positiv og professionel oplevelse.
Jeg værdsætter især, at uddannelsen indeholder tre eksamener – to skriftlige og én fysisk (+en opgave der skal sendes) – da dette sikrer en høj faglig standard🤓.
De skriftlige prøver er krævende (Anatomi), medmindre man studerer målrettet og kontinuerligt, hvilket efter min mening er helt passende🧠.
Titlen som personlig træner indebærer et betydeligt ansvar, og derfor bør uddannelsen afspejle den seriøsitet og det kompetenceniveau, faget fortjener.
Rune er en yderst dygtig underviser, som formår at kombinere faglighed med empati, humor og en motiverende tilgang til undervisningen. Han er lyttende, imødekommende og formår at skabe et trygt læringsmiljø, hvor alle føler sig inkluderet.
Under eksamensperioden oplevede jeg en inflammation i forbindelse med en diskusprolaps, hvilket gjorde mig næsten sengeliggende i 14 dage. På trods af dette opgav jeg ikke – og Runes måde at håndtere situationen på gjorde en markant forskel. Han fulgte op på mig undervejs, viste stor forståelse og gjorde alt for at støtte mig, både praktisk og menneskeligt.
I undervisningen hjalp han mig med at finde alternative løsninger, så jeg kunne deltage uden at belaste min ryg unødigt. Den form for omsorg og ordentlighed betyder utroligt meget👏.
Rune formår samtidig at holde undervisningen seriøs og målrettet, men balancerer det med humor og en let stemning, som gør læringsprocessen både engagerende og underholdende🙌
Jeg er nu ved at afslutte mit forløb, hvilket både er tilfredsstillende og vemodigt. Jeg kommer uden tvivl til at savne de lærerige og underholdende tirsdage!
Pir
Trænerakademiet er uden tvivl den…
Trænerakademiet er uden tvivl den bedste uddannelse, hvis du ønsker en grundig og professionel personlig træner uddannelse. Det er en uddannelse med dybde, gode forklaringer og repetition der giver en vigtig forståelse af, hvorfor det vi lærer er relevant og vigtigt at kunne. Lærerne er velformuleret og i øjenhøjde samtidig med, at der også plads til spas og sjov. Jeg kan anbefale Trænerakademiet til alle og enhver der har interesse indenfor faget eller ønsker at dygtiggøre sig.
jeg var tilbage i marts kursist på…
jeg var tilbage i marts kursist på PT-holdet og må sige at det på ingen måde levede op til mine forventninger, ej heller mine med-kursisters.
vi får trukket lærernes egne tilgange til træning, ned over os. en tilgang der ikke bunder i nogen som helst form for fakta, med data bag. har efterfølgende været på andre kurser, snakket med andre personlige trænere og folk der bl.a. læser idræt på universitetet, som mener at det der er blevet undervist faktisk til tider er direkte løgn og på ingen måde har noget med nogen form for fakta at gøre.
det er tydeligt at der bare skal køres så mange kursister igennem som muligt. det er på grænsen til at være en pengemaskine, lavet af folk der ikke har noget der minder om stolthed for det fag de underviser i.

Svar från Træner akademiet
Lærerigt, sjovt og professionelt
Jeg har haft et super godt forløb som personlig træner hos Trænerakademiet. Niels, min underviser, gjorde undervisningen sjov og var rigtig god til at veksle mellem teori og praksis. Det svære stof om anatomi blev gjort forståeligt gennem en kombination af gennemgang og opgaver.
Inden opstart fik man adgang til en masse online materiale, som var meget brugbart – især fordi man hele tiden kunne gå tilbage og genopfriske. De online tests var også en stor hjælp til at sikre, at man forstod stoffet.
Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale Trænerakademiet
Stor ros til Niels
Stor ros til Niels!
Jeg har netop gennemført personlig træner-uddannelsen hos Træner Akademiet og kan varmt anbefale forløbet. En særlig stor ros til Niels, som har været en super dygtig underviser. Han gjorde undervisningen sjov, relevant og let at forstå, og han var virkelig god til at tilpasse indholdet efter holdets behov.
Jeg havde en god og lærerig oplevelse…
Jeg havde en god og lærerig oplevelse hos trænerakademiet. Niels var en fantastisk formidler, der på meget pædagogisk vis tog os igennem stoffet, der til tider kunne være lidt indviklet. Undervisningen var også meget praktisk, så man fik lov til at afprøve, det vi lærte. Tak for det Niels!
Meget engagerede undervisere som sørger…
Meget engagerede undervisere som sørger for alle kan følge med og forstår teorien i undervisningen. Man kan tydeligt mærke hvor dedikeret trænerakadamiet, herunder også deres undervisere er, når det kommer til at levere et godt produkt i form af kurset og materialet der følger med.
Professionelt og godt miljø
Kan varmt anbefale at gøre brug af Træner Akedemiet. Super engageret undervisning - vidende og professionel.
Herunder en personlig tak til Niels for at gøre det en kæmpe fornøjelse at møde ind til de fysiske timer.
Utrolig lærerig uddannelse – langt mere end bare massage
Jeg tog uddannelsen som sports- og fysiurgisk massør hos Træner Akademiet med forventningen om at lære smertelindring gennem massagegreb – og dét gjorde jeg bestemt. Men jeg fik så meget mere med end bare teknikker.
Undervisningen gav en god forståelse af de mulige bagvedliggende mekanismer og årsagssammenhænge i kroppen. Det har åbnet op for en mere helhedsorienteret tilgang, hvor jeg nu føler mig i stand til at hjælpe mine klienter på flere niveauer – ikke bare med lindring, men også med indsigt og varige forbedringer.
Min voksne teenagedatter siger, at jeg har fået "magi i hænderne". Tak for et inspirerende forløb!
Fantastisk undervisning og underviser
Jeg har netop gennemført personlig træner uddannelsen hos Trænerakademiet, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger! Uddannelsen har været utrolig lærerig, og niveauet af undervisning har virkelig imponeret mig.
Et særligt stort tak skal lyde til vores underviser, Niels. Han formåede at gøre undervisningen både spændende og relevant, og hans energi og engagement smittede af på hele holdet. Det var tydeligt, at han brænder for faget, og det skabte en rigtig god stemning og motivation i undervisningen.
Alt i alt har det været en super oplevelse, og jeg føler mig godt klædt på til at arbejde som personlig træner. Hvis du overvejer at tage en PT-uddannelse, kan jeg varmt anbefale Trænerakademiet!
Min oplevelse med Trænerakademiet har været en god oplevelse.
Underviserne fremstår kompetente og engagerede, og det er tydeligt, at de brænder for at formidle deres viden. Læringsniveauet er højt, og kombinationen af e-learning, fysiske møder, kompendium og mulighed for at søge yderligere information giver et solidt udgangspunkt for faglig udvikling.
Online undervisning var inspirerende og velstruktureret e-learning-undervisning – det har været både effektivt og motiverende.
Selvfølgelig er der altid plads til forbedringer. Personligt kunne jeg godt have ønsket lidt flere fysiske møder med fokus på praktiske øvelser, især med underviser og ikke kun ens holdkammerater, da det ville styrke min indlæring og klæde mig bedre på.
Jeg vil også gerne fremhæve, at vi alle lærer forskelligt. Niels er uden tvivl en dygtig, vellidt og kompetent underviser for mange, men jeg oplevede, at en gæsteunderviser på et tidspunkt matchede min læringsstil bedre. Det siger ikke noget negativt om Niels, men vidner blot om, hvor forskelligt vi mennesker lærer – og hvor værdifuldt det er at blive mødt med forskellige undervisningsmetoder.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, som jeg varmt kan anbefale til andre. Fortsæt endelig det gode arbejde og den imponerende undervisningsmetode.
Faglig og Personlig udvikling hos TA
Glad for vores underviser ( Niels) som med sin personlighed og faglighed, udfordre ens tænkning.
Generelt et meget lærerigt forløb for mig, hvor jeg har fået sat den teoretiske del på plads, så jeg kan begå mig i praksis.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.