⸻ Titel: Retour praktisch onmogelijk – let op Review: Ik heb voor €89 kleding besteld bij Blaauw Mode. De kwaliteit viel erg tegen en kwam niet overeen met de foto’s op de website. Toe... Se mer
Det här tycker kunderna
De verzending duurde meer dan drie weken. Ook de kwaliteit was slecht en de artikelen leken totaal niet op de foto's van de website. Uiteindelijk heb ik alles moeten houden, want de retourkosten wa... Se mer
NIET DOEN!!!!!
⸻niet kopen !
⸻
Titel: Retour praktisch onmogelijk – let op
Review:
Ik heb voor €89 kleding besteld bij Blaauw Mode. De kwaliteit viel erg tegen en kwam niet overeen met de foto’s op de website. Toen ik wilde retourneren bleek dat het pakket op eigen kosten naar Azië gestuurd moet worden. De verzendkosten zijn bijna net zo hoog als de bestelling zelf.
Hierdoor wordt retourneren praktisch onmogelijk gemaakt. De klantenservice blijft standaard antwoorden sturen en biedt geen redelijke oplossing.
Let goed op dat dit Blaauw Mode (met dubbel “a”) is en niet Blauw Mode. Dat zijn verschillende webshops.
Mocht Blaauw Mode alsnog met een redelijke oplossing komen, dan ben ik uiteraard bereid deze review aan te passen.
Oplichting die blaauw mode geld kwijt…
Oplichting die blaauw mode geld kwijt en geen product . Dat t allemaal zo kan .mensen bestel hier niets je ben geld kwijt en krijgt niets.
Ik heb 1 ster gegeven maar liever geen ster zijn oplichters
Ik heb in december jas besteld,niks gekregen en ook me 90 euo kwijt,heb ondertussen 18 mails geschreven,dan zeggen we zijn er mee bezig,maar zijn steeds staandaarts berichtte van hun,koop hier niks,alles komt uit china of temu vandaan,op de foto is mooi in het recht rotzooi,schande,ben me geld kwijt
Totale oplichting
Totale oplichting, jas lijkt in geen enkel geval op de foto - goedkope stof en armoedig. Ik heb nota bene nog gecheckt of het een Nederlandse winkel betrof en geen Chinese makelij, maar ze doen het er gewoon om. Het laatste bleek het geval. Koop hier niet!!!!!
Gewoon dropshipping van temu of Ali express
Je verwacht een mooi product maar is gewoon dropshipping van Ali express of temu . En als je wilt retourneren betaal je 30-40€ met bang makerij voor extra kosten . Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen over het retourneren van je artikel.
Onze oprechte excuses voor het ongemak dat je mogelijk hebt ervaren — we helpen je graag verder.
We bieden je twee mogelijkheden om dit op te lossen:
Optie 1 – Product retourneren
Als je het product wilt retourneren, vind je het retourformulier in de bijlage.
Zorg er alsjeblieft voor dat het product in originele staat naar ons wordt teruggestuurd.
Wanneer je het product retourneert, vragen we je om de trackinglink of het trackingnummer van de retourzending met ons te delen, zodat we deze kunnen verifiëren.
We willen je eraan herinneren dat ons bedrijfsbeleid bepaalt dat wij geen retourlabels verstrekken of retourverzendkosten vergoeden.
De geschatte retourkosten liggen doorgaans tussen de 30 en 40 dollar.
Daarnaast zijn eventuele invoerrechten of douanekosten tijdens het retourproces volledig voor rekening van de afzender (jij).
Dit komt doordat je bestelling deel uitmaakte van onze sale en de resterende partijen inmiddels zijn teruggestuurd naar de fabriek. Houd er ook rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor verlies of schade aan het pakket tijdens transport. Een volledige terugbetaling kan tot 4–5 weken duren.
Optie 2 – Product houden (meest gekozen optie)
Je kunt ervoor kiezen om het product te houden en een gedeeltelijke terugbetaling van 20% te ontvangen,
plus een kortingscode van 20% voor je volgende bestelling.
Hoewel we normaal gesproken geen gedeeltelijke terugbetalingen aanbieden, doen we dit graag als teken van tegemoetkoming.
Houd er rekening mee dat retourzendingen duur en risicovol zijn.
De kans op schade tijdens transport is groot, en het gehele retour- en terugbetalingsproces duurt vaak meer dan een maand. Om die redenen kiest ongeveer 95% van onze klanten voor optie 2.
Laat ons alsjeblieft weten voor welke optie je kiest, zodat we dit verder voor je kunnen afhandelen.
Hartelijk dank voor je begrip en medewerking.
Karin,
Klantenservice
1 ster nog teveel
1 ster nog teveel. Wat een flut kwaliteit voor deze prijs. Professionele oplichters want ik heb van tevoren naar recensies gezocht.
Hier niet bestellen!
Oplichting
Ik heb online een jas besteld bij Blaauw Mode.
Voorafgaand aan de bestelling heb ik per e-mail contact gehad met de klantenservice (medewerker Karin) over de juiste maat. Ik ben hierin actief geadviseerd en heb op basis van dit advies de jas besteld.
Na ontvangst bleek het product niet te voldoen aan wat op de website werd aangeboden: het ging niet om een dikke winterjas zoals afgebeeld, maar om een dunne jas. Daarnaast viel de jas aanzienlijk kleiner dan aangegeven en dan op basis van het vooraf gegeven maatadvies mocht worden verwacht.
Ik heb binnen de wettelijke termijn per e-mail verzocht om retourneren en mij beroepen op mijn herroepingsrecht en op non-conformiteit van het product. De verkoper gaf aan dat retourneren alleen mogelijk was tegen zeer hoge kosten (30–40 dollar plus eventuele douanekosten), en reageert sindsdien niet meer op mijn e-mails.
Inmiddels zijn meerdere herinneringen gestuurd zonder enige reactie. De verkoper lijkt het uitoefenen van het herroepingsrecht te ontmoedigen en maakt retourneren feitelijk onmogelijk.
Op de site staat Als jij niet tevreden bent, kun je het product op elk moment terugsturen en krijg jij je geld terug! Dat is dus niet het geval. Dus ik ben 89,99 kwijt.
De jas komt overigens gewoon uit China. De site lijkt op een Nederlandse onderneming.
Klantenservice reageert niet.
Meer dan een week geleden een mail naar…
Meer dan een week geleden een mail naar Blaauwmode gestuurd hoe ik mijn jas, die op geen enkele manier voldoet aan de beschrijving van Blaauwmode, kan terugsturen. Tot op heden geen reactie ontvangen.
Wees gewaarschuwd en koop hier niets!
HIER NIET BESTELLEN!!!! Prijs kwaliteit verhouding is…
Prijs kwaliteit verhouding is verwerpelijk. Afbeeldingen verhouden zich totaal niet tot de werkelijkheid. Retour sturen en je geld terug wordt onmogelijk gemaakt door verschrikkelijk slechte communicatie. HIER NIET BESTELLEN!!!
Dankzij trustpilot reviews op te zoeken…
Dankzij trustpilot reviews op te zoeken ben ik net op tijd behoed voor een aankoop bij dit oplichters bedrijf. De webshop en de reviews op die website zagen er zo goed uit, ik had bijna besteld totdat ik een niet pluis gevoel kreeg.
Oplichting.
Oplichting.
Deel van zending nooit geleverd of verkeerde artikelen.
Kwaliteit waardeloos.
En reageren niet op mail waardoor je het ook niet terug kan sturen.
BESTEL HIER NIET
BESTEL HIER NIET! Net als LOIS-Amsterdam is dit ook gewoon een oplichtersbende. Ik heb weliswaar een jas, nou noem het maar gewoon een vaatdoek, ontvangen die veel te klein, te dun, van waardeloze kwaliteit was maar toen ik deze terug wilde sturen kreeg ik eerst te horen dat retour sturen 40 dollar moest kosten en vervolgens ontving ik gewoon geen retour adres. Dus ik zit nog steeds met de jas en 90 euro verloren. Ik ga nu mijn creditcard maatschappij vragen actie te ondernemen. Maar wees gewaarschuwd. Ik ben er met open ogen ingetrapt omdat de site er gewoon best goed uitzag.
NIET BESTELLEN
1 ster is nog te veel ! Ook ik heb de verkeerde reviews gelezen voordat ik bestelde, Die van Blauw mode ipv Blaauw mode. Ik heb al 5 mails gestuurd maar krijg geen reactie. Geld kwijt dus
De verzending duurde meer dan drie…retourkosten onbetaalbaar
De verzending duurde meer dan drie weken.
Uiteindelijk heb ik alles moeten houden, want de retourkosten waren zo hoog naar azië dat het onbetaalbaar was om ze terug te sturen.
De retourkosten naar azie zijn nl voor jezelf. Dit had ik helaas van tevoren niet gelezen.
Oplichters!
Oplichters!
Sturen goedkope kleding op.
Retourneren niet mogelijk en op mail wordt niet gereageerd.
Geld kwijt.
Pas op!!
OPLICHTERS NIET BIJ BESTELLEN!!
OPLICHTERS NIET BIJ BESTELLEN!!! Leveren niets en je bent geld kwijt
OPLICHTERS Blaauw mode
OPLICHTERS. Net als de andere recensies hierboven. 2 jassen besteld slecht goedkope kwaliteit niet reageren op mails. Komt uit China (temu) voor €30 gezien .Trap er alsjeblieft niet in. Het is Blaauwmode i.p.v. Blauwmode
OPLICHTERS!
Oplichters! Zelfde ervaring als de gedupeerde hieronder. Meerdere mails gestuurd voor het retouradres maar geen reactie dus je kan niet retouren! Nu een betwisting aan het indienen bij de Visa en hopelijk kunnen zij iets betekenen.
Gefopt
Gefopt, slechte kwaliteit, overpriced, china troep. Maat S past niet. Wat een prijs voor deze jas die niet in de verste verte lijkt op een afgeprijsde jas van 200 naar 89. Terugsturen zal ellende worden dus ik neem mijn verlies.
Bah, via insta erin getrapt.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.