Z państwa strony wszystko okej tylko każdy klient co powinien u państwa kupić bo ceny są średnio co najmniej o 2/3 tańsze żeby każdy klient miał świadomość odnośnie kurierów od strony kurierów kosztow... Se mer
Det här tycker kunderna
Pierwsze zamówienie ok. Drugie - wybrałam datę przesyłki, a próba doręczenia była w terminie, gdy mnie nie było. Firma nie wysłała mi mojej przesyłki pomimo wielu wiadomości od prawie 4 miesięcy. Ni... Se mer
Företaget har svarat
Jestem bardzo mile zaskoczony jakością wykonania zamówionych plakatów, ulotek oraz wizytówek. Wszystko zostało przygotowane bardzo starannie, a efekt końcowy naprawdę robi wrażenie. Dodatkowo dostawa... Se mer
Fajny i łatwy kreator na stronie , super że jest możliwość wyboru z gotowych szablonów ja akurat nie korzystałem ale sprawdziłem z ciekawości . Na prawdę atrakcyjne ceny , w miarę szybka dostawa . Moj... Se mer
Företagsinformation
Om BIZAY
Skrivet av företaget
Naszą misją jest oferowanie najlepszych doświadczeń naszym klientom. Nawigacja po naszej stronie jest łatwa i intuicyjna, zapewniając wygodę przez cały proces zakupowy. Ponadto mamy bardzo konkurencyjne ceny, profesjonalne projekty i szybkie dostawy, co czyni nas idealnym wyborem dla wszystkich Twoich potrzeb graficznych i gadżetów reklamowych.
W BIZAY mamy szeroką ofertę produktów, starannie dostosowaną do różnych segmentów rynku w Polsce. Chcemy być numerem jeden w zakupie materiałów graficznych, wykorzystując najnowocześniejsze technologie druku cyfrowego i offsetowego.
Jesteśmy czymś więcej niż drukarnią internetową, jesteśmy Twoim zaufanym partnerem w usługach marketingowych. Oprócz druku cyfrowego i offsetowego oferujemy usługi projektowe, z opcjami personalizacji dla różnych branż, w tym restauracji, nieruchomości, kancelarii prawnych, księgowości i wielu innych.
BIZAY nieustannie dąży do rozwoju, oferując najlepsze rozwiązania druku online na rynku polskim. Możesz na nas liczyć, aby uzyskać materiały graficzne najwyższej jakości i ekskluzywne gadżety reklamowe.
Nie trać czasu, złóż już teraz zamówienie w BIZAY - Twojej drukarni internetowej w Polsce! Czuj się bezpiecznie, powierzając swoje potrzeby firmie będącej liderem rynku, skoncentrowanej na doskonałej obsłudze.
Twój sklep z produktami i usługami marketingowymi
Skrivet av företaget
- Naszą misją jest pomaganie i inspirowanie Małych i Średnich Przedsiębiorstw do osiągania sukcesów w komunikacji, zmieniając sposób, w jaki rozwijają i wdrażają swoją strategię marketingową.
- Pracujemy nieustannie nad rozszerzaniem naszej gamy produktów, współpracując z naszymi klientami, aby zidentyfikować ich potrzeby i jak możemy pomóc osiągnąć ich cele biznesowe. Nieustannie poszukujemy nowych partnerów i poprawiamy relacje z istniejącymi partnerami, aby przynieść więcej wartości Twojemu biznesowi. Gwarancja satysfakcji: Staramy się spełniać oczekiwania naszych klientów. W związku z tym, jeśli produkty nie spełnią naszych obietnic, ponownie je wydrukujemy lub zwrócimy pieniądze.
Gwarancja Najniższej Ceny
Zapewniamy najniższe ceny na rynku i jednocześnie gwarantujemy najwyższą jakość.

Znalazłeś niższą cenę?
Prześlij nam ofertę konkurencji. Jeśli cechy produktu będą odpowiadać tym, które oferujemy, zaksięgujemy na Twoim koncie klienta kwotę odpowiadającą różnicy w cenie.
Kontaktuppgifter
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Wszystko super.
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
Najgorsza obsługa klienta i reklamacja ever
Mam przykrą historię. Zamówiłam pół okrągłe wizytówki - przyjechaly i się okazało, że nie wycentrowali podczas wycinania i projekt nie był na środku, poza tym kolory były jakieś rozwalone, kontrasty rozjechane, wszystko zapisałam w zalecanym przez nich profilu CMYK, powinno być dobrze, ale nie. Zagłosiłam się z reklamacją - osoba z obsługi na siłę próbowała pisać ze mną po polsku, chociaż było widać, że generuje odpowiedzi przez AI bo polskie znaki były zmienione w wykrzykniki, proszę abyśmy rozmawiali po angielsku - nie kontynuuje tym kulawym polskim. Potrzebują dowodów na reklamacje, niech nam pani prześle zdjęcia wszystkich wydruków przy linijce - a ja takie „chyba was porąbało mam wam wysłać 100 zdjęć wizytówek które wam się nie udały??” Ulegli i wystarczyło 10, ale co to za absurd. Potem się okazuje okej - nie ma opcji zwrotu pieniędzy, chociaż chciałam, bo mnie wkurwili, „możemy tylko pani wydrukować ponownie”, a ja „ale to mogę w takim razie podesłać inną wersję projektu, może uda się jeszcze coś z tymi kolorami zrobić?” Nie „musi być ten sam” i dostałam 150 wizytówek ze zwalonymi kolorami ponownie. Najgorsza masakra! NIKOMU nie polecam, zmarnowane pieniądze i cyrk na kółkach.

Svar från BIZAY
Zamówienie dokładnie tak wykonane jak…
Zamówienie dokładnie tak wykonane jak było zamówienie.
Wszystko super
Bardzo polecam. Ulotki zostały dostarczone szybko i sprawnie. Jakość taka jaką chciałem.
UNIKAĆ Z DALEKA
Zamówiłam wizytówki - w określonym czasie dostałam informację, że przesyłka została odebrana - co nie było prawdą. Z tą firmą zupełnie nie można się skontaktować: wysłałam kilka maili z prośbą o kontakt, zero odzewu. Nie można się skontaktować telefonicznie, bo telefonu do kontaktu nie ma! Jak mi już odpisali po 2 tygodniach - mam wrażenie, że automat, bo dziwną polszczyzną - że proponują kolejny dodruk. A gdzie są moje wizytówki z moimi danymi osobowymi? Ani przepraszam, ani wyjaśnienia co stało się z tą przesyłką....I nadal nie odpisują! Poziom mojego sfrustrowania jest jak góra. NIGDY WIĘCEJ TAM NIC NIE KUPIĘ!!!! Absolutnie odradzam!
Nie dotrzymali terminu dostawy
Nie dotrzymali terminu dostawy. Teraz już mi nie są potrzebne ich ulotki bo targi się skończyły.

To fatalna firma
To fatalna firma - szczerze odradzam korzystanie z jej usług! Moje zamówienie nr 4185763 miało dotrzeć do mnie 31.10.2025 Jest dziś 10.11 i nic nie dotarło. Z firmą nie ma żadnego normalnego kontaktu, aby to wyjaśnić. Jest jedynie anglojęzyczny chat AI, który w niczym nie umie pomóc tak naprawdę. Omijajcie bizay.pl jak najszerszym łukiem!
EDIT 03.12.2025
Potwierdzam raz jeszcze: bizay.pl to najgorsza firma, z jaką możecie mieć styczność. Unikajcie jak ognia! Minął miesiąc od terminu dostawy - i dostawy przesyłki nie ma. Nie ma też żadnego mejla kontaktowego aktywnego, a jedynie chat, który nie pozwala nawet na opisanie problemu, a jedynie na klikanie między gotowymi formułkami tekstowymi. Shit of the year. Never again. Never.
EDIT 22.12.2025:
Zamówienie nr 4185763 wciąż nie dotarło!!! A na portalu firmy kurierskiej DPD nie ma nawet już możliwości śledzenia dostawy tego zamówienia, bo zostało wykasowane!!! Żądam zwrotu pieniędzy!!! I nie okłamujcie tutaj ludzi, że jakoby mam teraz z Wami kontakt mejlowy. Nie mam, bo jedyny mejl kontaktowy do Was w Polsce czyli info.pl(dot)bizay.com działa tylko w jedną stronę i nie można napisać niczego pod ten mejl, gdyż ta skrzynka odbiorczo jest nieaktywna!
Bizay to najgorszy rodzaj firmy, na jaki możecie trafić. Unikajcie ich jak ognia!!!
EDIT 14.02.2026
Minęło kolejne 1,5 miesiąca i nadal nic: ani dostarczenia zamówienia, ani zwrotu pieniędzy. To czysta kpina. A właściwie zwykłe złodziejstwo. Nie da się tego inaczej nazwać. Pospolita kradzież. Unikajcie tej firmy, nie wchodźcie w żadne relacje, nie róbcie zleceń, bo możecie wylądować z niczym jak ja. Bizay to synonim firmy pozbawionej jakiejkolwiek etyki w biznesie. Totalne dno.
EDIT 23.03.2026
Złodzieje! Oddawajcie pieniądze! Nie wykonaliście do dziś zlecenia! Jesteście bandą złodziei!!!
EDIT 30.04.2026
Zwróciliście pieniądze dopiero 15.04.2026 - po moich wielokrotnych żądaniach. Czy było konieczne nazywanie Was złodziejami? Oszustami? Etc.? Niestety widać było. Inaczej pewnie zwrotu pieniędzy nie zobaczyłbym. Pomijam już, że najpierw przez kilka tygodni próbowaliście zwrócić mi pieniądze w postaci... rabatu do ewentualnych następnych zakupów u Was. Wolne żarty. Pół roku walki o... 130 zł. Tragedia. Przemyślcie sobie dobrze tę historię.

Svar från BIZAY
Nieprofesjonalne i całkowity brak kontaktu z firmą
Całkowity brak profesjonalizmu i kontaku. Na wizytówkach dwa błędy ortograficzne i brak możliwości kontaktu żeby poprawili projekt przed wydrukiem.

Nice!
1. Super opcja z zamówieniami jeśli chodzi o dostawę – że szybciej, to płacisz, a później, to może być nawet za darmo.
2. Brakowało mi potwierdzeń, co się dzieje z moim zamówieniem i to mnie niepokoiło.
Wizytówki
Brak kontaktu, ciągle wydłużany termin dostawy. Pomylone adresy. DRAMAT jakość to jakaś kpina

Super obsługa
Zamówienie zrealizowane szybko, prawidłowo i w dobrej cenie. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy.
Zamówienie nie zrealizowane
Zamówione wizytówki nie dotarły na czas. Właściwie, to nie zostały wysłane pomimo, że potwierdzony termin dostawy minął już dawno. Na maile nie odpisują, uzyskanie informacji na stronie niemożliwe (ten czat to absolutne dno). Zdecydowanie odradzam.

nr zam: 4063659
Nie otrzymałam zamówienia. Pytam od 2 miesięcy co się stało z wizytówkami a Bizay tłumaczł się przewoźnikiem. Teraz zablokowali mojego e-maila. Czuję się oszukana. I nie chodzi o pieniądze ale o zmarnowany czas oczekiwania. Chamstwo!
Uważajcie!

pozytywna opinia
bardzo łatwy program do obsługi klienta, szybka wysyłka, zachęta powrotu do sklepu poprzez dodatkową promocję
Ciekawe szablony, szybki wygodny sposób tworzenia
Dużo ciekawych wzorów. Można stworzyć ciekawy projekt. Polecam
Wszystko zgodnie z zamówieniem
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Dostawa przed czasem. POLECAM.
3xTAK z POLSKI
Szanowni Państwo! Praca z BIZAY to przyjemność. Podoba mi się, że:
-sam mogę dopasować wydruk do rozmiaru
-mogę ponowić ostatnie zamówienie bez ponownego wchodzenia w szczegóły
-towar przychodzi dobrze wykonany i taki jak oczekiwałem.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.