BIZAY Omdömen 4

2. Företagstjänster
  3. Grafikaffär

Om BIZAY

Skrivet av företaget

Mi smo BIZAY, vaša online tiskara u Hrvatskoj, specijalizirana za digitalni i offset tisak, s najnižim cijenama na tržištu. Jamčimo brzu dostavu kako biste mogli iskoristiti i tiskati online povoljno i praktično!

Naša misija je pružiti najbolje iskustvo našim klijentima. Navigacija na našoj web stranici je jednostavna i intuitivna, pružajući udobnost tijekom cijelog procesa kupnje. Osim toga, imamo vrlo konkurentne cijene, profesionalne dizajne i brzu dostavu, čineći nas idealnim izborom za sve vaše potrebe u grafičkoj industriji i promotivnim poklonima.

U BIZAY imamo široku ponudu proizvoda, pažljivo prilagođenu različitim tržišnim segmentima u Hrvatskoj. Želimo biti broj jedan destinacija za kupnju grafičkog materijala, koristeći najmodernije tehnologije digitalnog i offset tiska.

Više smo od online tiskare, mi smo vaš pouzdani partner u marketinškim uslugama. Osim digitalnog i offset tiska, nudimo usluge dizajna s prilagođenim opcijama za različita poslovna područja, uključujući restorane, agencije za nekretnine, odvjetnička ureda, računovodstvo i mnoge druge.

BIZAY je uvijek u potrazi za širenjem, nudeći najbolje online tiskarske usluge za hrvatsko tržište. Računajte na nas za dobivanje visokokvalitetnih grafičkih materijala i ekskluzivnih promotivnih poklona.

Ne gubite vrijeme, naručite odmah na BIZAY - Vaša online tiskara u Hrvatskoj! Osjećajte se sigurno povjeravajući vodećoj tvrtki na tržištu, usredotočenoj na izvrsno zadovoljenje vaših potreba.

Vaša trgovina proizvoda i marketinških usluga

Skrivet av företaget

Naša misija je pomoći i inspirirati male i srednje tvrtke da imaju uspješnu komunikaciju, mijenjajući način na koji razvijaju i provode svoju marketinšku strategiju.
Neprestano radimo na proširenju našeg asortimana proizvoda, surađujući s našim klijentima kako bismo identificirali njihove potrebe i kako im možemo pomoći u postizanju njihovih poslovnih ciljeva. Neprestano tražimo nove partnere i poboljšavamo odnose s postojećim partnerima kako bismo donijeli veću vrijednost vašem poslovanju. Jamstvo zadovoljstva: Trudimo se ispuniti očekivanja naših klijenata. U tom smislu, ako proizvodi ne odgovaraju onome što smo obećali, ponovno ih tiskamo ili vraćamo novac.

Najniža cijena zajamčena

Osiguravamo najniže cijene na tržištu i istovremeno jamčimo vrhunsku kvalitetu.

Osiguravamo najniže cijene na tržištu i istovremeno jamčimo vrhunsku kvalitetu.
Ulažemo u pojednostavljenje proizvodnog procesa i, uz inovativni softver, objedinjavamo proizvodnju narudžbi različitih klijenata, smanjujući jedinični trošak ispisa za 80%.

Pronašli ste nižu cijenu?

Pošaljite nam ponudu konkurencije. Ako karakteristike proizvoda odgovaraju onima koje mi prodajemo, pripisat ćemo na vaš klijentski račun iznos razlike u cijeni.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

I received half of my order, there's no customer support

I received the package in promised time, but it only had half of my order i payed for. I tried to find a customer service, but there is no email i can write to (in the whole web there is no email address).. they offer virtualn assistant which asks you to fulfill a file which can not be filled and only shows an error. The i received email "xou received your order, rate us" but it doesn't allow to give negative rating.
Even though half of the order is here, having noncustomer support is so disappointing that i would never order again, even though i have a company and could be long term client.

8 december 2025
Omdöme utan inbjudan

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.