Ik ben echt fan van mijn nieuwe kastjes! Degelijk materiaal en super praktisch. En ook heel fijn dat ze in allemaal vrolijke kleuren beschikbaar zijn. Van één van de lades was op dag 1 het handvat... Se mer
Företaget har svarat
Bisley heeft geweldige meubels in heel veel kleuren die jaren meegaan om hun tijdloze karakter. Ideaal voor een thuiskantoor, maar ook elders in huis op z’n plaats. Maar net zo belangrijk: een uitstek... Se mer
Företaget har svarat
Prachtige archiefkast in een mooie kleur, leuk om eens wat anders te hebben in mijn werkruimte. Levering was op afspraak, goede service.
Företaget har svarat
Ik hou echt van alles wat jullie Maken, mooie kleuren, degelijke kwaliteit 3! Transparant over leveren
Företaget har svarat
We brengen tijdloos vakmanschap in jouw interieur en combineren erfgoed met gedurfd design en levendige kleuren. Onze meubels zijn gemaakt om met je mee te leven, ontworpen voor elke dag, gebouwd om lang mee te gaan en om echt bij je te horen. Met een rijke traditie in kwaliteit en innovatie geven we meubels een nieuwe betekenis, zodat ze karakter, functionaliteit en plezier toevoegen aan elk huis.
Dr. Hub van Doorneweg 153, 5026 RC, Tilburg, Nederländerna
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
De bestelling van extra sleutels van onze kasten werd zeer snel geleverd.

Svar från Bisley Shop
Mijn vraag naar onderdelen van een Bisley kast werd per omgaande beantwoord en het bleek dat bij een verhuizing verloren onderdelen nog gewoon bij te bestellen waren. Duurzame kasten dus,
Bedankt voor de snelle service.

Svar från Bisley Shop
De levering heeft lang geduurd, maar eindelijk resultaat.

Svar från Bisley Shop
Perfecte levering, vriendelijke meedenkende medewerkers.
Top kwaliteit

Svar från Bisley Shop
Ik moest zelf bellen waar mijn bestelling bellef. Maar toen er iets niet klopte werd er echt werk van gemaakt.

Svar från Bisley Shop
Mooie kast en het contact met de klantenservice is zeer prettig, een andere kast is alweer in bestelling.

Svar från Bisley Shop
Informatie over levering was duidelijk. Het duurde alleen nogal lang.
Het kastje bevalt prima. Kleur is mooi en hoogte is goed.

Mooie kwaliteit!
Afspraken worden nagekomen!
Vriendelijk personeel
Eigen vervoerder!

Svar från Bisley Shop
Snelle reactie op vraag via email en snelle levering. Topservice

Svar från Bisley Shop
Nette bodem voor een meerladekast gekocht levering duurde meedere weken is best wel lang maar het product is wel van hoge kwaliteit

Svar från Bisley Shop
Hele fijne ervaring tot nog toe. Goed op de hoogte gehouden en binnen de aangegeven tijd geleverd. Vooralsnog zeer tevreden over het product.

Stalen waren er snel
Ik weet nog niet of ik een kast kan plaatsen ,
Wel mooie kleuren 😃

Svar från Bisley Shop
De sleutels kon ik online met de code bestellen. Had ze al binnen een paar dagen in huis en ze passen precies.

Svar från Bisley Shop
2 dingen: Verzendkosten zijn 7,50 euro voor een verzending die 2,41 euro bij PostNL kost (envelopverzending),
Ik ben lange tijd gemaild dat mijn producten qua bestelling niet goed waren afgerond door mij en nog moesten worden afgehandeld, terwijl de betaling was gedaan en het product inmiddels was geleverd. Ging om 2 vervangende sleuteltjes. Producten waren wel goed. Daar bennik tevreden over.

Svar från Bisley Shop
op zich klopt het allemaal wel, maar wij hadden graag toch eerst het kastje fysiek willen gaan bekijken. De laadjes hebben geen stop erop en dat hadden we niet verwacht. De verwachting is dat de laadjes tegenwoorden er niet zomaar meer uitgetrokken kunnen worden. Dus dat was wel een beetje een tegenvaller

Svar från Bisley Shop
Hele fijne service snel contact en mijn levering was geleverd volgens de aan gegeven tijd. Ik ben er erg blij mee!

Svar från Bisley Shop
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.