Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben echt fan van mijn nieuwe kastjes! Degelijk materiaal en super praktisch. En ook heel fijn dat ze in allemaal vrolijke kleuren beschikbaar zijn. Van één van de lades was op dag 1 het handvat... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bisley heeft geweldige meubels in heel veel kleuren die jaren meegaan om hun tijdloze karakter. Ideaal voor een thuiskantoor, maar ook elders in huis op z’n plaats. Maar net zo belangrijk: een uitstek... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prachtige archiefkast in een mooie kleur, leuk om eens wat anders te hebben in mijn werkruimte. Levering was op afspraak, goede service.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik hou echt van alles wat jullie Maken, mooie kleuren, degelijke kwaliteit 3! Transparant over leveren

Företagsinformation

1. Möbeltillverkare
  2. Möbelsnickare
  3. Leverantör av kontorsutrustning
  4. Försäljare av kontorsmöbler

Skrivet av företaget

We brengen tijdloos vakmanschap in jouw interieur en combineren erfgoed met gedurfd design en levendige kleuren. Onze meubels zijn gemaakt om met je mee te leven, ontworpen voor elke dag, gebouwd om lang mee te gaan en om echt bij je te horen. Met een rijke traditie in kwaliteit en innovatie geven we meubels een nieuwe betekenis, zodat ze karakter, functionaliteit en plezier toevoegen aan elk huis.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De bestelling van extra sleutels van onze kasten werd zeer snel geleverd.

30 september 2025

Svar från Bisley Shop

Dank je wel, Delano. Fijn om te horen dat de levering van de sleutels zo snel is gegaan. Altijd handig om een extra setje in huis te hebben. Bedankt voor je review!

Duurzame kasten

Mijn vraag naar onderdelen van een Bisley kast werd per omgaande beantwoord en het bleek dat bij een verhuizing verloren onderdelen nog gewoon bij te bestellen waren. Duurzame kasten dus,
Bedankt voor de snelle service.

25 september 2025

Svar från Bisley Shop

Wat een mooie review, dank je wel! Fijn om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen en dat je de ontbrekende onderdelen gewoon kon nabestellen. Bisley kasten zijn inderdaad gemaakt om lang mee te gaan, ook als er na een verhuizing iets mist. Veel plezier er nog van!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service en producten zijn goed…

Goede service en producten zijn goed verpakt

10 september 2025

Svar från Bisley Shop

Thanks Rick, goed om te horen dat je blij bent met de service en dat alles netjes en stevig verpakt is aangekomen. We hopen dat je veel plezier hebt van je Bisley product. Mocht je nog iets nodig hebben, dan staan we voor je klaar.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

De levering heeft lang geduurd

De levering heeft lang geduurd, maar eindelijk resultaat.

4 september 2025

Svar från Bisley Shop

Dank je wel voor je review. Je hebt gelijk dat de levering deze keer langer duurde dan normaal. Gewoonlijk hebben we sleutels op voorraad en leveren we binnen 10 dagen. Deze sleutel was helaas tijdelijk niet beschikbaar. Gelukkig is het nu opgelost, we zorgen er altijd voor dat het goed komt.

Perfecte levering

Perfecte levering, vriendelijke meedenkende medewerkers.
Top kwaliteit

4 september 2025

Svar från Bisley Shop

Dank je wel voor je fijne woorden. Goed om te horen dat alles soepel is verlopen en dat je zo tevreden bent over de levering en onze collega’s. En natuurlijk mooi dat de kwaliteit bevalt, daar doen we het voor.

Eind goed, al goed

Ik moest zelf bellen waar mijn bestelling bellef. Maar toen er iets niet klopte werd er echt werk van gemaakt.

27 augusti 2025

Svar från Bisley Shop

Dank je wel voor je review, Harrie. Jammer dat je ons eerst even moest bellen over je bestelling, maar fijn om te horen dat je uiteindelijk toch tevreden bent over hoe we het hebben opgelost.

In je mail schreef je dat de sleutels uiteindelijk toch gewoon werkten en dat het jouw onhandigheid was. Het is bijzonder attent dat je dat liet weten én zelfs hebt aangeboden om de extra set alsnog te betalen. Dat waarderen we echt.

We vinden het belangrijk om mee te denken, ook als iets misschien niet meteen duidelijk is. Fijn dat je onze extra moeite hebt gezien en dat alles goed is gekomen!

Mooie kast

Mooie kast en het contact met de klantenservice is zeer prettig, een andere kast is alweer in bestelling.

25 augusti 2025

Svar från Bisley Shop

Wat leuk om te horen, Bonnie! Fijn dat je zo tevreden bent over de kast én over het contact met ons. En dat er alweer een nieuwe bestelling onderweg is, maakt het natuurlijk helemaal af. Dank je wel!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Informatie over levering was duidelijk

Informatie over levering was duidelijk. Het duurde alleen nogal lang.
Het kastje bevalt prima. Kleur is mooi en hoogte is goed.

Svar från Bisley Shop

Dank je wel voor je review, Anneke. Fijn om te horen dat je blij bent met het kastje en dat de kleur en hoogte goed bevallen. De levertijd duurt soms wat langer omdat we veel producten speciaal op bestelling maken, in de kleur en uitvoering die jij kiest. Zo krijg je precies wat je wilt, én dragen we bij aan minder verspilling. Bedankt voor je geduld!

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit!
Afspraken worden nagekomen!
Vriendelijk personeel
Eigen vervoerder!

5 augusti 2025

Svar från Bisley Shop

Dank je wel, Paula! Wat een mooie woorden. We vinden het belangrijk om onze afspraken na te komen en zijn blij dat je onze service, kwaliteit én eigen bezorging zo waardeert. Daar doen we het voor!

Fijne communicatie

Fijne communicatie, nette levering en een mooi product.

4 augusti 2025

Svar från Bisley Shop

Dank je wel, Gwen! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de communicatie, levering én het product. Daar worden we blij van! Geniet van je aankoop.

Mooi product

Goede en relatief snelle levering.

Svar från Bisley Shop

Bedankt voor je fijne review, Sven! Goed om te horen dat je tevreden bent over zowel het product als de levering. Veel plezier ermee!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle reactie op vraag via email en…

Snelle reactie op vraag via email en snelle levering. Topservice

Svar från Bisley Shop

Wat leuk om te horen, Yvonne! Bedankt voor je mooie woorden. We vinden het belangrijk om snel en goed te reageren, dus superfijn dat je onze service als top ervaart. Daar doen we het voor!

Bodem voor meerladekast

Nette bodem voor een meerladekast gekocht levering duurde meedere weken is best wel lang maar het product is wel van hoge kwaliteit

29 juli 2025

Svar från Bisley Shop

Dank je wel voor je review. De levertijd van 4 tot 5 weken staat inderdaad ook bij het product vermeld. We produceren namelijk op bestelling, zodat we jouw plint precies in de juiste kleur kunnen maken in onze eigen fabriek in Wales. Omdat we zoveel kleurmogelijkheden bieden, hebben we niet alles op voorraad. Zo voorkomen we overproductie én dragen we bij aan een beter milieu.

Fijn dat je de kwaliteit waardeert, daar zijn we trots op!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Hele fijne ervaring tot nog toe

Hele fijne ervaring tot nog toe. Goed op de hoogte gehouden en binnen de aangegeven tijd geleverd. Vooralsnog zeer tevreden over het product.

10 juli 2025

Svar från Bisley Shop

Wat fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt met ons en dat je tevreden bent met het product. We vinden het belangrijk om je goed op de hoogte te houden, dus mooi dat dit zo is overgekomen. Geniet van je Bisley product!

Heel correct

Heel correct, snel en vriendelijk geholpen!

23 juni 2025

Svar från Bisley Shop

Wat fijn om te horen, Linda!

Dank je wel voor je mooie review. We vinden het belangrijk om snel en vriendelijk te helpen, dus geweldig dat dat ook zo is overgekomen. Hopelijk geniet je van je aankoop!

Stalen waren er snel

Stalen waren er snel
Ik weet nog niet of ik een kast kan plaatsen ,
Wel mooie kleuren 😃

17 juni 2025

Svar från Bisley Shop

Dank je wel voor je review, Marijke

Fijn dat de stalen snel zijn aangekomen en dat de kleuren je bevallen. Hopelijk lukt het om een plek te vinden voor een kast. Laat het gerust weten als we kunnen meedenken

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sleutels bij laten maken van Lockers met code

De sleutels kon ik online met de code bestellen. Had ze al binnen een paar dagen in huis en ze passen precies.

18 juni 2025

Svar från Bisley Shop

Dank je wel voor je review, Edith

We doen ons best om alles snel en correct te verwerken, dus heel fijn om te horen dat de sleutels goed zijn aangekomen en precies passen!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

2 niet-positieve opmerkingen

2 dingen: Verzendkosten zijn 7,50 euro voor een verzending die 2,41 euro bij PostNL kost (envelopverzending),
Ik ben lange tijd gemaild dat mijn producten qua bestelling niet goed waren afgerond door mij en nog moesten worden afgehandeld, terwijl de betaling was gedaan en het product inmiddels was geleverd. Ging om 2 vervangende sleuteltjes. Producten waren wel goed. Daar bennik tevreden over.

10 juni 2025

Svar från Bisley Shop

Dank je wel voor je uitgebreide feedback, Hans.

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de sleutels. Daar doen we het uiteindelijk voor.

Je hebt helemaal gelijk dat je nog mails kreeg terwijl je bestelling al afgerond was. We hebben daar inderdaad contact over gehad. Zoals uitgelegd kwam dat door een fout in de software na een update. Dat is inmiddels opgelost. Gelukkig was je bestelling zelf gewoon goed verwerkt en op tijd geleverd.

Over de verzendkosten: voor bestellingen onder de vijftig euro rekenen we 7,50 aan handlingkosten. Dat zijn niet alleen de kosten voor het transport. Het gaat ook om het verwerken, inpakken en administratief afhandelen van de bestelling.

Dank dat je dit met ons deelt. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen helpen met een betere ervaring. Je bent altijd welkom.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

op zich klopt het allemaal wel, maar

op zich klopt het allemaal wel, maar wij hadden graag toch eerst het kastje fysiek willen gaan bekijken. De laadjes hebben geen stop erop en dat hadden we niet verwacht. De verwachting is dat de laadjes tegenwoorden er niet zomaar meer uitgetrokken kunnen worden. Dus dat was wel een beetje een tegenvaller

28 maj 2025

Svar från Bisley Shop

Dank je wel voor je open reactie, Frank.

Jammer om te horen dat de MultiDrawer niet helemaal voldeed aan jullie verwachtingen. Dit model bestaat al meer dan 90 jaar en is nog steeds een van de populairste Bisley-kasten. Het ontwerp is bewust klassiek gehouden. Daardoor ontbreken moderne elementen zoals ladegeleiders of stops.

Juist dat maakt de MultiDrawer zo krachtig. De lades zijn eenvoudig uit te nemen, waardoor je ze makkelijk meeneemt naar je werkplek. Ideaal voor het opbergen en gebruiken van kleine materialen.

Onze andere kasten hebben wél ladegeleiders. We begrijpen dat het fijner was geweest om de kast vooraf in het echt te bekijken. In ons kantoor kun je ze zien en ervaren.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hele fijne service snel contact en mijn…

Hele fijne service snel contact en mijn levering was geleverd volgens de aan gegeven tijd. Ik ben er erg blij mee!

28 maj 2025

Svar från Bisley Shop

Wat fijn om te horen, Jade

Snelle communicatie en een levering zoals beloofd, dat is precies waar we voor gaan. Super dat je er zo blij mee bent!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.