Bilweb Auctions Omdömen

TrustScore 5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 120 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna uppskattar den professionella och smidiga hanteringen av försäljningsprocessen. Många framhåller personalens trevliga bemötande, kompetens och engagemang, vilket bidrar till en mycket positiv upplevelse. Tjänsten beskrivs som effektiv och enkel, med utmärkt stöd och handledning genom hela processen. Folk är särskilt nöjda med den goda servicen och den snabba kontakten, vilket skapar trygghet. Det personliga och hjälpsamma bemötandet bidrar till en känsla av att allt sköts på bästa sätt. Konsumenter uppskattar att processen är enkel och att de får all den hjälp de behöver.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Kunder delar positiva åsikter om personalen och framhåller deras professionalism och trevliga bemötande.... Se mer

Service

Recensenter nämner positiv feedback om service, och många uppskattar det professionella och kunniga... Se mer

User experience

Människor rapporterar mycket positiva upplevelser med användarupplevelsen, och beskriver den som enkel,... Se mer

Product

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med produkten, och beskriver den som ett tryggt, smidigt och... Se mer

Customer communications

Recensenter belyser positiva aspekter av kontakt, och många uppskattar det trevliga bemötandet och den... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

När det väl drog igång så blev,och är, jag imponerad över hur proffsigt allt sköttes, inlämning, bilvård, enkel pappershantering osv. Blev också väldigt positivt överraskad av slutpriset, dvs Bilweb A... Se mer

Hjälpte en vän som inte har dator och e-post att sälja hans välskötta Volvo från 80-talet. Allt gick otroligt smidigt. Bilweb besiktigade och fotograferade bilen, inom en vecka låg bilen uppe p... Se mer

Smidigt, tryggt och snabbt sätt att sälja entusiastbilen på👍🏻. Mycket bra och professionellt bemötande 👌både vid besiktning av bilen och vid den fortsatta hanteringen ( särskild erloge till Tore o... Se mer

Hade kontakt med först Rebecca och sen Christoffer vid försäljningen. Båda gav utmärkt stöd och handledning i försäljningsprocessen. Att de dessutom var mycket trevliga att prata med gjorde det hela... Se mer

1. Nr. 1 av de 3 bästa företagen i Bilauktionsfirma

Bilweb Auctions är en marknadsplats specialiserad på försäljning av veteranbilar där vi erbjuder svenska såväl som internationella bilentusiaster en trygg och säker plattform att köpa och sälja samlarbilar.

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Alla omdömen

117 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Smidig men kostsam försäljning

Hela försäljningen gick smidigt men med relativt höga kostnader.
Auktionsavdraget på 5900 SEK var högt med tanke på att ursprungligt reservationspris ej uppnåddes (med det visste jag). Kostnaden för transport till Borås och för tvätt&städ var väl ok.
Helheten är dock positiv!

29 juli 2025

Svar från Bilweb Auctions

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Det är roligt att höra att du upplevde helheten som positiv och att försäljningen gick smidigt. Samtidigt tar vi till oss din synpunkt kring kostnadsnivån – vi vill alltid att det ska kännas tydligt och rimligt för våra kunder. Om du har förslag på hur vi kan göra upplevelsen ännu bättre ser vi gärna att du delar dem med oss.

VD

Smidigt och trevliga människor jag…

Smidigt och trevliga människor jag pratat med

28 juli 2025

Svar från Bilweb Auctions

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du upplevde både processen och kontakten med oss som smidig och trevlig. Finns det något vi kunde gjort annorlunda för att nå hela vägen till 5 stjärnor? Din feedback hjälper oss att bli ännu bättre.

Smidigt

Smidigt, flexibelt och hjälpsamt.

17 juli 2025

Svar från Bilweb Auctions

Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att du upplevde processen som smidig och flexibel – och att vårt team kunde ge det stöd du behövde.

Bra bemötande

Bra bemötande av han som besiktade och dom jag talade med på telefon .
Hoppas köparen blir nöjd med köpet.

9 juli 2025

Svar från Bilweb Auctions

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du uppskattade både bemötandet vid besiktningen och kontakten med oss på telefon. Vi hoppas precis som du att köparen blir riktigt nöjd med bilen – det är alltid vårt mål att både säljare och köpare ska känna sig trygga och nöjda.

Mycket proffersionella!

Mycket proffersionellt bemötande och väldigt hjälpsamma trots diverse problem med fordonet som skulle auktioneras ut. Även smidig hantering då fordonet gick på export med tydliga instruktioner till båda parter.

16 juli 2025

Svar från Bilweb Auctions

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du upplevde vårt bemötande som professionellt och att processen fungerade smidigt, även när det uppstod utmaningar. Extra roligt att höra att exporthanteringen kändes trygg och tydlig för alla inblandade.

Vänligen,

Hjäpsamma trevliga proffsiga.

Hjäpsamma trevliga representanter Rebecca B (administration)och Peter F (besiktningar).
Proffsig hantering av besiktningar och auktioner.
Bra objektiva beskrivningar av de 4 bilar jag sålt.
Prissättning av bilarna bra med bra försäljningspris.
Mycket snabb hantering av nödvändig dokumentation och extremt snabb överföring av betalningarna till mitt konto.
Kort sagt PERFEKT ! Tack !

16 juli 2025

Svar från Bilweb Auctions

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Det gläder mig verkligen att du är så nöjd med både bemötande, besiktning och hela försäljningsprocessen. Jag ska självklart vidarebefordra dina fina ord till Rebecca och Peter – de, liksom hela vårt team, gör ett stort arbete för att våra kunder ska känna sig trygga och nöjda. Extra roligt att höra att du uppskattade både beskrivningar, prissättning och snabbheten i hanteringen.

VD

Trevligt och kunnigt folk som hanterar…

Trevligt och kunnigt folk som hanterar auktionen

14 juli 2025

Svar från Bilweb Auctions

Stort tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du lyfter fram både vårt bemötande och kompetens – vårt team lägger ner mycket arbete på att göra auktionerna trygga och professionella.

Professionellt koncept

Det är lätt att få kontakt med ansvariga personer. De är trevliga, professionella och ger bra stöd i hela processen. Dessutom lyckades de hitta en engagerad och seriös köpare till min fina Mustang!

2 juli 2025

Svar från Bilweb Auctions

Stort tack för ditt härliga omdöme! Vi är väldigt glada över att du upplevde kontakten med oss som enkel och professionell – och extra roligt att höra att din Mustang fick en engagerad och seriös köpare. Precis den typen av matchning vi alltid strävar efter.

VD

Försäljning och marknadsföring är helt…

Försäljning och marknadsföring är helt ok. Men när man skriver att man dra 5% eller min 5900 så räknar jag med det. Istället så lägger ni på moms på det beloppet så att 5900 blev betydligt mer. Ni får se till att göra klart för era kunder i fortsättningen att det tillkommer moms på beloppet. För min del så tänker jag under inga omständigheter att anlita er igen.

Svar från Bilweb Auctions

Tack för att du tar dig tid att lämna feedback. Vi förstår att det känns frustrerande när kostnaderna inte upplevs som tydliga. Provision och avgifter anges alltid exklusive moms, vilket är en branschstandard, men vi ser att vi kan bli tydligare i vår kommunikation så att inga missförstånd uppstår.

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av dina synpunkter – de hjälper oss att förbättra oss framåt. Självklart respekterar vi ditt beslut, men vi hoppas att vi i framtiden kan återvinna ditt förtroende genom att vara ännu tydligare med vår prissättning.

Svar från Bilweb Auctions

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att allt har fungerat perfekt för dig – precis så vill vi att upplevelsen ska kännas. Vi hoppas få hjälpa dig igen framöver.

Löste sig bra till slut

Löste sig bra till slut. Men lite oklart på upplägg och vem som gjorde vad och höll i trådarna.

Svar från Bilweb Auctions

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är glada att allt löste sig till slut, men tar verkligen till oss att du upplevde upplägget som oklart. Din feedback hjälper oss att bli bättre, och vi hoppas få chansen att ge dig en ännu smidigare upplevelse nästa gång.

VD

Jättebra bemötande och trevlig personal…

Jättebra bemötande och trevlig personal att ha och göra med. Smidigt och enkelt. Skötte allt perfekt!

Svar från Bilweb Auctions

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vi uppskattar verkligen att du lyfter fram vårt bemötande och personal – det betyder mycket för oss. Att du upplevde processen som smidig och enkel är precis det vi strävar efter.

Vänligen,
VD

Mycket bra service och hjälp vid…

Mycket bra service och hjälp vid försäljning.

26 juni 2025

Svar från Bilweb Auctions

Stort tack för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du uppskattade servicen och stödet vid försäljningen. Vårt mål är alltid att göra processen enkel och trygg för våra kunder.

VD

Tycker att det fungerade bra i alla led…

Tycker att det fungerade bra i alla led , från dokumentering till utbetalning efter försäljning.

24 juni 2025

Svar från Bilweb Auctions

Tack så mycket! Det gläder oss att du upplevde att allt fungerade bra hela vägen – från dokumentation till utbetalning. Det är precis så vi vill att det ska vara.

Sålde en klassisk bil

Sålde en klassisk bil genom denna tjänst nyligen och är väldigt nöjd, inte bara med försäljningspris utan framförallt med hanteringen från uppstart, fotografering till leverans. Rekommenderar varmt att sälja via bilweb auctions.

Med vänlig hälsning, Niclas

10 juni 2025

Svar från Bilweb Auctions

Stort tack för ditt fina omdöme – och för förtroendet att sälja din klassiska bil via oss! Vi är glada att du är nöjd, både med resultatet och med hur hela processen fungerade från start till leverans. Extra roligt att du vill rekommendera oss vidare!

/ Pontus och teamet på Bilweb Auctions

Snabba svar och trevligt bemötande av…

Snabba svar och trevligt bemötande av alla genom hela processen.

Snabb hantering vid försäljningen.

19 juni 2025

Svar från Bilweb Auctions

Tack så mycket för dina fina ord! Vi är glada att du upplevde både snabbheten och bemötandet som positivt genom hela processen – precis så vill vi att det ska kännas.

Så var det gjort!

Så var det gjort!
Efter 30 års ägande har jag sålt min 50-tals bil. Rekommenderad därtill anlitade jag Bilweb,vilket visade sig vara ett lyckokast. Synnerligen bra koncept och förnämlig service genom hela försäljningsprocessen. Dessutom fick jag uppleva en sann yrkesman i
Peter Sundfeldt, som utförde ett mycket noggrant och gediget förarbete.
Visst kostade det en slant men det var värt varenda krona!
Tack Bilweb
Lars Ganters

24 juni 2025

Svar från Bilweb Auctions

Stort tack, Lars, för det varma och generösa omdömet – och för förtroendet att hjälpa dig sälja din 50-talsbil efter så många år! Det gläder oss att du upplevde både konceptet och servicen som mycket bra. Att du dessutom känner att det var värt varenda krona betyder mycket för oss.

Tack igen – och allt gott framåt!