bilsyn3000.dk Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bilsyn3000 målte min CO udledning til ikke mindre end 1,3% og bilen blevet kasseret. Jeg fik prakket en Kent motorrens på til det 2-3 dobbelte af hvad den ellers koster viste det sig (og et omsyn).... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kompetent /Professionel gennemgang af min bil, med fin rådgivning under forløbet. Der er 5 stjerner til Ali, for god stemning og gratis kaffe også! Varm anbefaling herfra. Glemte at nævne at synet k... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ali sætter en ære i sit arbejde og driver et godt og ryddeligt værksted. Han er super venlig og oprigtig i sin service. Han er meget vidende og giver nyttige forklaringer og forslag til at rette din... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg havde på forhånd fået oplyst en fast pris for periodisk syn. Ved fremmøde blev jeg imidlertid opkrævet 100 kr. mere end det aftalte beløb uden nogen forklaring. Jeg betalte kontant og modtog ikk... Se mer

Företagsinformation

1. Fordonsbesiktning

Skrivet av företaget

Støt den sidste rigtige lokale synshal i Helsingør. God service til stærk pris!

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fantastik og hjælpsomt sted

Vi fik hjælp af Ali hernede og han var super flink og imødekommende. Det blev lidt omstændigt, men han var ekstremt forstående og hjælpsom.
Virkelig 10/10 oplevelse, selv i trælse situationer!

5 april 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Synsmanden var virkelig sød og…

Synsmanden var virkelig sød og behagelig
Inviterede på kaffe og småkager.
Justerede lygterne ,viste mig nogle skruer manglede til varmeskjoldet ved udstødningen og hjalp mig med en løsning på dette
Kan anbefale stedet på det varmeste 👌😀

27 februari 2023

Kør et andet sted hen

Da bilen kom til min mekaniker så målte han CO udledning til 0,12% og et efterfølgende syn (et andet sted) målte 0,00% !
Motorrensen kan ifølge min mekaniker ikke lave forureningen så meget meget mindre, så enten er deres udstyr defekt eller også prøver de at lave forretning på at kassere bilerne (han sagde at disse motorrens gik som varmt brød... hmmm.)
Jeg kommer aldrig der mere.

8 februari 2022

Hej Michael.
Jeg er ked af at høre at du mistænker mig for at snyde dig og at prakke dig et produkt på som ikke virker. Dette er bestemt i tilfældet!
Vi har hjulpet rigtig mage kunder med det additiv som du også fik anbefalet at bruge og ja derfor udtalen "går som varmt brød" Det lyder for mig som at det også har været til gavn for din bil, da den jo gradvist er blevet bedre (1,3, 0,12, 0,00)
Hvis man kører mest korte ture, så er det at motor og udstødning/katalysator, ikke bliver ordenligt varme og dermed dannes der en masse snavs, der ikke er så godt for systemet. Det er dokumenteret mange gange og jeg forstår ikke at en fagmand udtaler at det ikke virker.

Vildt dårlig service

Vildt dårlig service.
Jeg havde booket tid til syn, og modtog 3 sms beskeder, for at huske mig på min aftale, den sidste 2 timer før.
Da jeg møder op, er der lukket pga sygdom.
alle har ret til at være syge, mmen burde man så ikke lige sende en SMS derom.
Øv Øv

22 mars 2021

Hej Niels
Jeg må hermed give dig en undskyldning. Jeg var syg og du burde have fået en besked da jeg melder mig syg. Beklager.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hvis jeg kunne give flere stjerner få…

Hvis jeg kunne give flere stjerner få gav jeg det.

Jeg havde et stenslag i forruden jeg ikke viste om ville udløse et omsyn, synsmanden var så venlig at kigge på det og konstatere at det ville det ikke.

Jeg havde ikke fået checket om lygterne bagtil alle virkede, kan stillede sig op og hjalp mig med at kontrollere dem for at undgå omsyn.

Den ene forlygte havde jeg selv skiftet og fået monteret skævt. Det opdagede han og anbefalede at jeg tog fat i mekanikeren ved siden af så det kunne blive fikset så jeg ikke skulle til omsyn.

Han opdagede at mit batteri sad løst og hentede nogle strips i sin egen bil for at fastspænde det.

Jeg er hermed blevet livstidskunde!

14 augusti 2020

Tak for dine 5 stjerner

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.