Det här tycker kunderna
Faktisk en ægte dansk butik med lynhurtig kundeservice - og hurtig produktion og levering. God kvalitet også. Desværre var der en fejl i trykket til den T-shirt jeg bestilte. Jeg skrev til kundese... Se mer
I needed an original and personalized t-shirt for a Christmas party -no better place to create one that billigtshirt.dk. I got exactly what I wanted, and the print is very good quality. Thanks guys!... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Det er ikke tilfældigt at vi hedder billigtshirt. Vi sælger Danmarks billigste t-shirts med eller uden dit tryk, men vi leverer også meget andet. F.eks. Sweatshirts, hættetrøjer, sportstøj til foreningen, dig selv eller firmaet. Derudover leverer BilligTshirt.dk Danmarks laveste priser på arbejdstøj på et meget bredt udvalg. Vi søger altid at holde en høj standard i service og responsetid. Vi svarer normalt frem til kl. 22.00 på alle dage, så du roligt kan sidde derhjemme i sofaen og få svar på de spørgsmål du måtte have til din bestilling.
Kontaktuppgifter
H P Christensensvej 1, 3000, Helsingør, Danmark
- 71991957
- info@billigtshirt.dk
- billigtshirt.dk
Jeg køber altid t-shirts til mit firma her
Jeg køber altid t-shirts til mit firma her og er glad for det. Det er en dansk virksomhed med ægte flinke mennesker - jeg har engang hentet mine t-shirts hos dem i Helsingør, fordi jeg havde fået bestilt dem meget kort tid inden jeg skulle bruge dem. De producerer og sender ellers altid hurtigt.
Det er god kvalitet og fine tryk. Et godt udvalg af kvaliteter og prisen er helt fin.
Vi har bestilt af et par omgange
Vi har bestilt af et par omgange. Det hele er fungeret godt, og vi har fået god service hele vejen. Lars har været så behjælpelig, og kvaliteten er godt, samt deres tilbud. Ikke sidste gang vi handler her!
Faktisk en ægte dansk butik med…
Desværre var der en fejl i trykket til den T-shirt jeg bestilte. Jeg skrev til kundeservice med det samme, og to dage senere modtog jeg en ny t-shirt med korrekt tryk.
Fast leverandør til flere foreninger
BilligTshirt.dk har været min faste leverandør af t-shirts og trøjer til flere forskellige foreninger igennem mange år. Samarbejdet fungererer perfekt - altid hurtigt svar, ekspedition og levering. Priserne er gode og de er altid klar på at lave en demo, når jeg får en ny idé.
Kvaliteten af min tshirt jeg har…
Kvaliteten af min tshirt jeg har bestilt er virkelig god og de er super søde i telefonen, havde bestilt den i en forkert størrelse så jeg ringede ind hvor de var så søde at lave den om, jeg kan klart anbefale dette firma!
Fantastisk webshop
Har gennem årene købt rigtig mange tshirt sko og andet. Altid bedste kvalitet.
Super kundeservice.
Alt i alt en dejlig webshop
Super webshop
Fik igen de lækkeerste tshirt , nemt at bestille og hurtig levering.
Absolut mit foretrukne sted at handle 🙂🙂
Ingen bytteservice
MEGET store størrelser - 2 størrelser over "normal" - burde være anført i størrelses guide.
Tilbyder returnering ved køb af ny pakkelabel.

Svar från BilligTshirt.dk
Top service
Dejligt med et firma der tager opgaver seriøst og levere et solidt produkt!
Super god service o
Super god service og hjælp til at få et godt resultat er super tilfreds og vil bruge den igen
Super kvalitet af print og active t-shirt
Supergod kvalitet af både print og t-shirt (basic active, som har god stretch). Og hurtig levering også!
Mange tak!
Virkelig god service. God kommunikation. Der var problemer med billeder, som skulle printes på t-shirt, men vi fik det fikset i fælleskab. T-shirtsene er blevet virkelig flotte.
Varme anbefalinger herfra.
Utrolig god service
Utrolig god service.
Hurtig og præcis levering.
Varerne lever op til det lovede.
Vil klart anbefale dem andre.
Helt igennem fantastisk service
Helt igennem fantastisk service. I 2 år i streg har jeg akut haft behov for et tryk hvorpå de har leveret inde for 1-2 dage! - Mega god til at svare og generelt bare fantastiske!
Lagde en meget sen ordre - konge service
Lagde en meget sen ordre, og de var så flinke at gøre det til en haster. Jeg havde min egen-designede t-shirt 48 timer senere.
TUSIND TAK!
Tak for stjerne fantastisk service og…
Tak for stjerne fantastisk service og en rigtig flot t-shirt! Anbefales, anbefales, anbefales🙏👍💪
Min special-designede grafik blev påført t-shirt - en kvalitetsoplevelse
Min special-designede grafik blev påført t-shirt med stor akkuratesse - jeg er meget tilfreds. Nåeh ja og så gik det hele meget hurtigt og bum! så var t-shirten leveret, tak for en kvalitetsoplevelse og hurtig ekspedition, VH Torben :-)
God kvalitet
God hjemmeside, fine produkter af god kvalitet og hurtig levering.
Jeg fik en super hurtig ekspedition
Jeg fik en super hurtig ekspedition, og trykket var præcis som det skulle være.
Meget fint udført, og jeg havde min vare et par dage efter.
Bedste tshirt med print jeg i 20 år har…
Bedste tshirt med print jeg i 20 år har fået lavet til min virksomhed.
Kan klart anbefale billigtshirt.dk og vil handle der igen!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.