BilligSolbrille.dk Omdömen 123

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Jeg bestilte et par solbriller, fik faktura på køb og besked om afsendelse. Jeg modtog aldrig noget fra distributør, i dette tilfælde, Bring - så jeg kontaktede billigsolbrille.dk og fik svar på min... Se mer

Købte et par nat kørebriller og de er bare gode, de blev pakket hurtig og kom, de var dog ikke helt fine en gummi som sad skævt og desværre dom ikke kunne rettes, men de sendte et par nye og havde de... Se mer

Købte to gule sikkerhedsstropper, der sidder fast på brillestellet med to gummiringe. God hjemmeside. Nem at bestille. Sidste stjerne er hjemme, hvis leveringen var lidt billigere. Købte for samlet... Se mer

1. Solglasögonbutik

Vi er en webshop der sælger billige solbriller, briller uden styrke og tilbehør hertil. Vi vægter hurtig forsendelse og god kundeservice højt. Vi sælger kun CE godkendte solbriller med UV filter. Har du nogen spørgsmål så kontakt os venligst.

4,6

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Hurtig levering

Hurtig levering, ok kvalitet i forhold til at solbrillen koster 50 kr. pr. Stk.
her tør jeg godt handle igen.

28 april 2023

Service i topklasse!

Service i topklasse.

Ejeren tog sig ekstra tid til at hjælpe mig med min bestilling og jeg modtog mine solbriller forsvarligt indpakket uden problemer.

God kvalitet for en meget billig pris.

En stærk anbefaling her fra!

8 mars 2023

Super godt.

Super godt og hurtigt

27 februari 2023
Logotyp för BilligSolbrille.dk

Svar från BilligSolbrille.dk

Tusind tak for din gode anmeldelse ❤️
Mange tak for at handle hos os.
Hav en dejlig dag.
Med venlig hilsen
BilligSolbrille.dk

Gode solbriller til prisen men generelt lidt mindre en “standard” solbriller

De 2 runde solbriller jeg bestilte er gode (især til prisen), men på Clubmaster udgaven (i mørk woodlook) sider “glasset” meget tæt mod midten, er ret smalle og sidder strammere sammenlignet med de runde. Lidt ærgerligt da de ellers er flotte. Jeg vil sige at tilfredsheden nok er afhængig af dit hovedstørrelse. Generelt er de nogle fine solbriller til prisen :-)

28 maj 2022