Billigfadøl.dk Omdömen 55

4,8

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

fra første henvendelse til levering og returnering. Kan kun anbefales - 60 års reception - her måtte fadøllet ikke glippe. Tak til Anders for tryg og prof håndtering og vejledning.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Rigtig gos øl. Fin service og telefonen blev taget ved opringninger. Der var lidt leverings- og afhentningsudfordringer, som blev fint afklaret, men bortset fra det, var det en super oplevelse. Klar... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Da min søn skulle holde 18 års fødselsdag, besluttede han sig i sidste øjeblik for at han også gerne ville have fadøl - en uge før😳. Men hjælp fra Billigfadøl.dk faldt det hele på plads. Tak for e... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En helt perfekt oplevelse. Personlig kontakt et par dage før vores fest for at aftale levering. Levering var til tiden (vi havde et vindue på 30 minutter, da vi skulle være i kirke til dåb) samt lyn... Se mer

Företagsinformation

1. Ölbutik
  2. Bryggeri
  3. Uthyrning av festutrustning

Skrivet av företaget

Som vores navn antyder, leverer vi fadøl og udlejning af fadølsanlæg til festlige arrangementer og andre begivenhedsrige lejligheder. Vi fører et bredt sortiment af fadølsanlæg og barer som kan lejes på daglig basis samt adskillige øl-varianter – herunder kendte mærker som Carslberg, Tuborg og Royal Unibrew. Vi tilbyder markedets billigste priser på fadøl og fadølsanlæg, samt den billigste levering og opsætning i hele hovestadsområdet.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

God oplevelse

God oplevelse! Købte fadøl og fadølsanlæg til en stor fødselsdag. Leveringen var til tiden og opsætningen gik hurtigt. Desuden ret billigt og der betales først, når det er gjort op, hvor mange fustager der er taget hul på.

15 oktober 2022

En helt perfekt oplevelse

En helt perfekt oplevelse.
Personlig kontakt et par dage før vores fest for at aftale levering. Levering var til tiden (vi havde et vindue på 30 minutter, da vi skulle være i kirke til dåb) samt lynhurtig opsætning. Afhentning til tiden. Lejer helt sikkert fadølsanlæg fra Billigfadøl.dk til næste store fest :-)

1 oktober 2022

Kun ros herfra! :-)

Jeg bestilte mit fadølsanlæg til en fest for 35 mennesker, gennem billigfadøl.dk - og det var en kæmpe succes! :-) Jeg googlede lidt rundt på nettet, og da jeg besøgte deres hjemmeside faldt hele opsætningen/det visuelle mig straks i øjnene - Det hele så lækkert ud, og var NEMT at overskue.. Men når et firma dissideret hedder “billig fadøl”, og der samtidig reklameres med ikke kun levering helt ind til dér, hvor man ønsker udstyret placeret, men at de også sætter det op, uden at forlade stedet før alting spiller, som lovet.. Ja, så er det mig ikke undrende, hvis man føler sig en smule skeptisk - for det var jeg selv :-) Men firmaet (drevet af far og søn) levede fuldt ud op til alt de reklamerede med!

Priserne for en 25 liters fustage er absolut fair, og det smagte fantastisk! Ud af hanen kom iskold lækker fadøl, allerede efter 10 minutter (og det var jeg personligt ret så imponeret over)

Tingene blev opsat, som lovet, med simpel og go’ vejledning ift. skift af fustager, helt ned til detaljegraden om hvorledes man afslutter med skummen på toppen, for at ku’ kalde det en klassisk vel-skænket fadøl (alt sammen noget, som jeg personligt sætter pris på)

Det er 100% ikke sidste gang jeg skal have fadøl til festen, fra dem! Det er bare så hamrende mere stilet end en dødsyg dåseøl, og det smager ved Gud markant bedre! :-) Samtidig er der nu engang også bare en ØJEBLIKKELIG fest-opbygget stemning, når folket ser et fadølsanlæg opstillet, frem for en lunken dåsebajer på bordet :-)

BilligFadøl/Far & Søn får 10 ud af 10 herfra. Der var styr på sagerne, og de er drevet af passion (lader det i hvert fald til) Servicen var i top, priserne var gode, og det faktum at anlægget også sættes op for en, dette adskiller dem absolut fra de mange andre firmaer, som jeg tjekkede ud forinden!

Ps. At der IKKE opkræves penge før EFTER festen, dét var virkelig også et plus! :-) Jeg kunne med ro i maven bestille en ekstra fustage (bare hvis det viste sig at være nødvendigt) og hvis ikke den blev drukket, så tager de blot uåbnede fustager med sig igen, uden nogen form for ekstra betaling - TAK for det :-)

10 september 2022

Perfekt

Super service, super anlæg og super øl. Alt lige fra bestilling over levering til afhentning var helt fantastisk og jeg kan på det kraftigste anbefale Billig Fadøl

6 augusti 2022

Kæmpe anbefaling af billigfadøl

Fair priser og en service, der klappede perfekt. Udstyr der er nemt at håndtere. Levering og afhentning weekend til aftalt tid. Fedt at have mulighed for uden gebyr at tilbagelevere udbrudte fustager.

Frisk fadøl tilfører en del lækkerhed til en fest - uden at være en kæmpe ekstra udskrivning.

10 september 2022

Alt perfekt

Selve fadølsanlægget (vi bestilte med to haner) virkede perfekt, der var masser af godt øl at vælge imellem - og mindst lige så vigtigt: der er fin vejledning at få på telefon også, hvilket jeg finder meget bedre end at kommunikere via nettet. Anlægget leveres og installeres, ligesom det afhentes efter brug. Fuld anbefaling!

20 augusti 2022

Et hit til festen

Forløb fuldstændig efter planen og var et kæmpe hit til festen. Søde mennesker til installationen også

13 augusti 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig hjælp ved lidt bøvl i bestillingen (pga mine computer settings). Super flink levering og afhentning - og til tiden.
Vil helt sikkert bruge igen.

13 augusti 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Da min søn skulle holde 18 års…

Men hjælp fra Billigfadøl.dk faldt det hele på plads. Tak for en udsøgt service, positiv indstilling og helt igennem god oplevelse. Vi kommer 100% tilbage👍
….har netop indlagt en ordre til et større arrangement på mit arbejde 75-100 medarbejdere. Og vi glæder os allerede🍺

12 juli 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

TAK for virkelig god service

TAK for virkelig god service !

Jeg bestilte en weekend og min betaling ville ikke gå igennem - men der var intet problem , de reserverede og sagde at vi måtte kigge på det men at de nok skulle levere som aftalt …

Heldigvis gik betaling igennem mandag og de kom torsdag som aftalt , satte alt op og vi kunne ringe 24/7 såfremt der var udfordringer med anlægget under studentergildet … det skete selvfølgeligt ikke - alt var 100% i orden ..

De kom som aftalt af hentede og et par timer senere kom afregningen på mail …

Vi kommer helt sikkert til at benytte billigfadøl.dk igen til næste fest 👏👏👏

11 juli 2022

Super oplevelse

Super oplevelse. Leverede på det aftalte tidspunkt og kunne ringe og bede dem hente anlægget når jeg havde lyst om aftenen. Skrev en besked 30 min før og så blev det hentet. Super god service.

7 juli 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.