Har besvarat 72 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Advarsel til andre BMW-eiere.
Min sak startet hos Bilia Follo med vannlekkasje på bilen min under nybilgaranti. Etter lang tid uten løsning ble saken flyttet til Bilia Skøyen, hvor jeg fikk inntrykk av at den skulle håndteres mer profesjonelt. Dessverre viste det seg raskt at opplevelsen var den samme.
Vannlekkasjen ble meldt allerede i april i fjor og er fortsatt ikke løst, til tross for flere verkstedbesøk og skriftlige bekreftelser fra verkstedet om at bilen skulle være tett.
I løpet av prosessen har bilen også blitt skadet mens den har vært hos verkstedet – mer enn en gang. Når dette tas opp blir ansvaret avvist, og jeg har selv måttet legge frem bilder og dokumentasjon som viser noe annet. Jeg hadde rett og slett flaks som hadde tatt noen bilder av bilen tidligere. Uten disse kunne jeg sittet igjen med skader til flere tusen kroner.
Jeg har vært i dialog med både verkstedet og øverste leder for servicemarkedet på Bilia Skøyen. Der blir det sagt at saken skal være faktabasert, men samtidig får jeg ikke tilgang til dokumentasjonen jeg ber om. Det opplyses at det finnes 26 bilder av bilen ved innlevering, men jeg har kun mottatt to bilder uten dato eller klokkeslett.
Etter over ett år med samme problem, nye skader på bilen og manglende avklaringer fra både verksted og ledelse, sitter jeg igjen med en svært dårlig opplevelse.
Mitt råd til andre kunder: dokumenter bilen nøye før dere leverer den inn.
Bilia / Range Rover Kristiansand .. aldri og jeg mener aldri kjøp en bil her. Aldri opplevet så dårlig service som her. Verkstedet er en skandale, de får ikke fikset de feil som er på bilen, men bare sender dyre regninger på 3025,- pr time. Så bilen må retur igjen og igjen. Når man snakker med dem så er det ovenfra og ned holdninger og dårlige bortforklaringer., skulle tro at de drev med politikk med tanke på ansvarsfravigelse. Har været utrolig glad for bilen, men dessverre så har dette ødelagt rigtig meget for mig. Køber man en dyr bil så forventer jeg også at servicen og dem som jobber på verkstedet er i topp. Jeg vil ikke gå i detaljer for så kan jeg skrive 3 bøker om det. Men merk mine ord, ikke kjøp bil der. Har satt på en dato men der er sikker 50 datoer på 4-5 år.
Kjempegod opplevelse ved handel av min nye BMW i4 M60, hos Bilia Drammen. Takk for super service og opplevelse til super selger Morten Åkerlind Bjønnes. Anbefaler de som skal vurdere nybilkjøp til denne butikken. Gå hit, se bilene og prøvekjør... lykke til :-)

Svar från Bilia
Kjøpte i sommer en Toyota Proace fra Toyota Billia Trondheim. Bilhandelen burde være sikker, bilen var Toyota Certified plus. På bildene fremsto bilen fin, med vinterdekk på alufelg, sommerdekkene viste ikke men skulle være nye.
Siden jeg bor på Sunnmøre og har Toyota forhandler i nærheten her jeg bor spurte jeg om de kunne ordne tansport mot at handelen gikk gjennom de. Det var ok.
Da jeg fikk bilen var det ikke samme bil som den på bildene, bla. var vinterdekkene på rustne stålfelger ikke alu. Tok dette opp med forhandler i Trondheim og svaret var "dette er slik som skjer, forbytting av bilder, men du kjøpte da bilen i Ulsteinvik!"

Svar från Bilia
Jeg kjøpte en premium bruktbil BMW hos Bilia Skøyen, men selv om bilen er fin og god har dessverre kunde opplevelsen hos Bilia vært skuffende. Etter kjøpet oppdaget jeg noen småfeil som kunne vært fikset raskt uten store kostnader. Til min store frustrasjon har selgeren, Philip, unnlatt å svare mine henvendelser gang på gang. Totalt ignorert.
Som kunde hos et så kjent og seriøst bilfirma som Bilia, forventer man bedre oppfølging og service. Det er utrolig skuffende å føle ignoransen som kunde. Kommer aldri kjøpe bil hos de igjen.
Eg kjøpte ein brukt Toyota Pro Ace i porsgrunn. Veldig god kundebehandling og utmerka oppfølging med å løyse eit par småfeil på bilen.

Svar från Bilia
Jeg har alltid vært stor fan av BMW, og hittil har jeg også vært stor fan av Bilia. Jeg har kjøpt både nye og brukte biler fra Bilia, og har hatt generelt positive erfaringer – helt til nylig.
Min skuffelse gjelder spesielt kundebehandlingen ved deres serviceavdeling på Bilia Skøyen. Jeg hadde min BMW iX inne for bytte av baklykt på grunn av feil. Prosessen for å få dette utført var utrolig tungrodd og treg, til tross for at jeg dokumenterte problemet med bilder. Det krevde flere besøk før bilen endelig ble mottatt for reparasjon.
Da jeg endelig hentet bilen, oppdaget jeg at den var ripet opp rundt baklykten og bagasjerommet – uten noen form for kommentar eller forklaring fra Bilia. Reklamasjonen tok 4–5 purringer og nesten en måned før jeg fikk beskjed om at jeg kunne levere bilen til et skadesenter, noe som ville ta enda mer tid.
Denne erfaringen har dessverre ødelagt min tillit til Bilia, og jeg kommer ikke til å kjøpe bil hos dem igjen med det første, og definitivt ikke benytte deres servicesentre. Som en trofast BMW-kunde er dette ekstremt skuffende.

Svar från Bilia
Lovet oss vegglader til Renault Zoe ved kjøp i september 2024. Den skulle ettersendes – men snart ett år senere (august 2025) har vi fortsatt ikke fått den, til tross for utallige purringer og løfter. Elendig oppfølging, useriøst firma.

Svar från Bilia
Jeg kjøpte en bil fra Xpeng/Bilia/XBI Norge i 2022, og opplevelsen har dessverre vært svært skuffende. Bilen har hatt gjentatte feil og mangler som ikke står i stil med forventningene til et nytt kjøp. Etter at problemene oppstod, sendte jeg inn et formelt krav om heving av kjøpet. Til tross for at forhandleren har hatt god tid til å svare, har jeg ikke mottatt noe tilbakemelding.
Som kunde opplever jeg dette som svært uprofesjonelt og lite tillitsvekkende. Når man investerer i en bil til denne prisklassen, forventer man at både produktet og kundeservicen holder et tilfredsstillende nivå. Manglende respons fra forhandleren gjør situasjonen ekstra frustrerende, og jeg føler meg ikke ivaretatt som kunde.
Jeg kan dessverre ikke anbefale Xpeng/Bilia/XBI Norge basert på min erfaring. Jeg håper at forhandleren tar ansvar og følger opp saken, men per nå står jeg igjen med både en bil med feil og en forhandler som ikke svarer på henvendelser

Svar från Bilia
Min 3,5 år gamle i3 sluttet plutselig å kjøle kupeen i fjor sommer. Bilia Skøyen mente at kjøleribber var skadet av steinsprut og at kjølegassen var lekket ut. Siden jeg synes det hørtes merkelig ut og det ville koste over kr 15.000, valgte jeg at de bare fylte på ny gass. De mente det ville lekke ut. Jeg måtte betale kr 5.500 for dette, og nå ett år senere har AC virkelig fått kjørt seg i Norge og det kjøler meget bra. Føler meg lurt av Bilia Skøyen.

Svar från Bilia
Bilia Gol; Elendig kundeservice. Null forståelse for kundens behov. På minussiden hva gjelder løsningsorientering. Ingen plass å kjøpe bil om du ikke bor på Gol.

Svar från Bilia
Be careful! The service subscription is pure robbery. You have no rights. If the car is sold or even not in use (de-registered), you will pay the full amount until the end...even if you have a promise from Bilia Drammen!?!?

Svar från Bilia
Ringte BILIA Lier ang mente det var garantisak på fuktighet frontlykt ny XC90. De sa jeg kunne komme med bilen og at de ville bytte lykt om de så fuktighet. Jeg kom til avtalt tid, og ble møtt av tekniker som så på lykten, bekreftet garantisak, og byttet lykt. Reiste derifra under en time etter jeg kom dit. Meget bra kundeservice.

Svar från Bilia
Denne forretningen skulle vært lagt ned. Har en bmw i3 med ødelagte fjærbeinslager begge sider foran. Noe som er en kjent feil på denne bilen. Hadde satt inn en M10 bolt istedet for M8 bolt (da den hadde knekt). Ringe Bilia Skien og fikk til svar at bilen måtte til karrosseriverksted i Drammen (bor i Porsgrunn). Noe som ville koste ca 100.000.- kr. Reparerte bilen på fixn drive til under 12.000.- kr. Styr unna denne forretningen med mindre du har garantien i orden. Skulle vært kåret til årets uduglighetsmedaljen.

Bilia Ski - BMW
Juks/lav kompetanse på verksted. Kommer med bil på service og EU-kontroll. Finner bittelitt korrosjon på en kontakt i et speil og gjør antakelse om at det er grunnen til at et blinklys ikke fungerer. Anbetaler å bytte hele speilet til 15000,- i stedet for å teste med ny ledpære i speilet. Jeg ber de teste ny pære, men de nekter og mener at det ikke er noe poeng. Jeg kjøper pære av verksted, renser kontakten med oksidspray og elektronikkspray, kobler til ny led pære og den fungerer.
Min forventning:
At de hadde opptrådt som et verksted. Verifisert med å rensekontakt, sjekke at det er strømtilførsel for så å koble til ny led pære. Kontakten ser ut som ny etter rens og den hadde mikroskopisk med grønn korrosjon da jeg fikk video der det påstås at "speilet er kast"..
Et verksted er noe som skal feilsøke og evt reparere FØR en anbefaler en stor kostnad. At jeg selv måtte rette dette og kun på 30-40 minutter der meste parten av tiden var vente på at spray skulle virke gjør heller ikke at jeg er veldig imponert. Jeg betalte her i tillegg for timer medgått til å åpne speil, noe rens, ingen feilsøk, ingen test av ny ledpære koblet til strøm fra speil.

Svar från Bilia
Har forsøkt å få tak i selger på avdeling Skøyen, både bestilt videomøte og ringt, hørte ikke fra de på avtalt tid, selger jeg ringte skulle ringe tilbake om 5 minutter, hørte ikke fra han heller. Så vanskelig å komme i kontakt for å kjøpe bil, tipper jeg det er enda verre å få hjelp når det er nødvendig. Ser mange har dårlig erfaring, så valget er enkelt. Blir ikke å kjøpe bil fra Bilia.
Bilia Lierstranda
Kort oppsummert. Kjøpte bruktbil der. På tilstandsrapporten står det at alt er fint. ingen anmerkninger. Etter å ha eid bilen i 1,5 år fikk jeg rust på begge hjulbuene bak. Dette ble utbedret av verkstedet som hadde gjort noe arbeid på den tidligere, ikke Bilia. Etter at det var utbedret skulle jeg ha den på full understellsbehandling. Da fikk jeg beskjed om at det var MYE rust under bilen. Dinitrol verkstedet sa at det var den værste bilen de hadde hatt av den årgangen. Når jeg fortalte at jeg hadde eid bilen i litt over 2 år, så mente de at jeg burde få kjøpet hevet. Så dårlig var den. Jeg sjekket med et annet verksted også. De kunne også bekrefte MYE rust under bilen. Flere rusthull som måtte sveises. De kunne også legge til at store deler av bilen var omlakkert, og der var det også rust. De regnet ca 100k i reperasjoner. Hadde mange eposter med bruktbil ansvarlig. Han nektet for at det var rust på bilen når jeg kjøpte, og omlakkeringen, ville han etter gjentatte purringer aldri svare på.
Tilstandsrapporten er ikke verd papiret den står på. Jeg pratet med forbrukerrådet, som mente jeg hadde en bra sak. Men jeg gav meg når neste steg måtte ha vært med advokat.
Min opplevelse var dårlig, og håper ingen andre havner i samme situasjon. Anbefaler å styre unna.

Svar från Bilia
Alltid fornøyd med BMW Follo. God kundebehandling. Rask service, hyggelig og løsningsorientert mekaniker (Pavel).

Svar från Bilia
Hadde min Volvo v40 på service på Billia Ski -bilen har fulgt alle servicer. Mens jeg venter på bilen skal bli ferdig , kommer det en mekaniker ut og gir*dødsdom*på bilen og anbefalte å selge den som rep.objekt. Og presenterte en kostnad på 55000,- for å få den up to date. Bla 12000,- for å få vite at låskassen på døra bak sannsynlig måtte byttes. Det ble ikke fikset der..det var 12000,- for å få vite det. Betalte 26000,- og det stod igjen et beløp på 14000,- etter at de måtte bestille en del og bilen måtte inn igjen . De skulle være behjelpelig med å ta det gjennom Svea. Det skjedde aldri og da kom den regninga på over 20000,- med forsinkelsesgebyrer etc.
Rett og slett mareritt å sette bilen inn hos Billia i Ski!
Døra fikk jeg fikset på et mekonomen i Drøbak- betalte 1500,- for å få vaieren på plass. Bilen er eu godkjent og krute god!

Svar från Bilia
Jeg er eier av en Polestar, og har kun positive erfaringer med bilen. Det eneste som gjør vondt er at jeg "må" benytte Bilia som verksted. Når jeg ført kommer i kontakt og får time er mekanikerne dyktige og serviceinnstilte, men veien frem til å få kontakt og få hjelp er både lang og vond.
Kontakt med kundeservice på veldig enkle spørsmål som feks "hva må jeg gjøre og hva vil det koste å få en ny nøkkel" kan de ikke besvare, men de kan be delelageret kontakte meg for et "tilbud".. Skal jeg ha time (østlandsområdet) må jeg vente minst 3 uker..
Jeg anbefaler bilen, men hadde det vært mye problemer og jeg hadde trengt mye hjelp hadde desverre avhengigheten av Bilia vært en dealbreaker.

Svar från Bilia
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.