Prima service Bij derde servicebeurt e-bike meldde Bike Totaal dat mijn achterwiel vervangen moet worden vanwege scheurtjes = garantie. Mij was nog niets opgevallen. Fijn dat ze dit gezien hebben en... Se mer
Företaget har svarat
Wij zijn zeer tevreden met Bike Totaal. Al ruim 6 jaar zijn wij klant en we komen telkens met veel vertrouwen terug. De service is vriendelijk en professioneel, het personeel geeft deskundig adv... Se mer
Företaget har svarat
De medewerker was een fijne verkoper luisterde goed liet ons proberen hielp ons met de beste keuze, dit is de reden dat we niet 1 maar 2 fietsen afnamen. De afhandeling , extra,s en verzekering we... Se mer
Företaget har svarat
We had a very pleasant experience at Bike Totaal, Leidschendam. Olaf helped us through the process and answered all our questions. He also helped us to do test rides on multiple bikes and guided our d... Se mer
Skrivet av företaget
Damlaan, 6, 2265 AN, Leidschendam, Zuid-Holland, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fijne fietsenwinkel met ruime keus, vriendelijke bediening en nette prijzen. Bovendien een goede werkplaats met deskundige medewerkers

Svar från Bike Totaal - Thijs Brand Leidschendam
Altijd een snelle service en ook goed uitgevoerder werkzaamheden wel altijd goed opletten dat ze niet teveel willen doen waardoor de kosten erg kunnen oplopen, maar nogmaals voor de rest alles top.👍

Svar från Bike Totaal - Thijs Brand Leidschendam
Ik wist zelf al wat ik wilde , ben goed en netjes geholpen ,en de fiets is echt geweldig ,ben dik tevreden

Svar från Bike Totaal - Thijs Brand Leidschendam
Op een zaterdag direct geholpen met een lekke band. Dat is gewoon: Top service.

Svar från Bike Totaal - Thijs Brand Leidschendam
Goed geholpen bij het kiezen van een “simpele” stadsfiets.

Prima service
Bij derde servicebeurt e-bike meldde Bike Totaal dat mijn achterwiel vervangen moet worden vanwege scheurtjes = garantie. Mij was nog niets opgevallen. Fijn dat ze dit gezien hebben en actie ondernemen.

Svar från Bike Totaal - Thijs Brand Leidschendam
Zadel onder garantie vervangen, en een losse tandwiel cassette vastgezet.
Klaar terwijl je wacht👍
Complete services from recommending bicycles fit to what you are looking for, testing until you find the right one, and insurances services. The insurance starts right after you pay.
Enige minpunt is dat je lang moet wachten voordat je geholpen word.

Svar från Bike Totaal - Thijs Brand Leidschendam
Netjes geholpen, fiets gekocht en deze kon een uur later rijklasr opgehaald worden.

Svar från Bike Totaal - Thijs Brand Leidschendam
De service is vriendelijk en professioneel, het personeel geeft deskundig advies en duidelijke uitleg. Er wordt echt de tijd genomen om je als klant goed te helpen en alle vragen te beantwoorden. Van aankoop tot onderhoud ervaren wij altijd een prettige en persoonlijke service.
Een betrouwbare fietsenwinkel met uitstekende service. Zeker een aanrader! 🚲😊

Svar från Bike Totaal - Thijs Brand Leidschendam
Op een prettige manier geholpen en goed meegedacht met je wensen.

Svar från Bike Totaal - Thijs Brand Leidschendam
Op de mail gezet naar de locatie. Veel te veel in rekening gebracht voor een simpel reparatieverzoek. Gekeken naar wat goed voor de winkelier (€) was ipv wat nodig was voor ons.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.