We werden ontzettend goed geholpen door een medewerker. Veel verstand van zaken en absoluut geen verkooppraatjes. Je werd niet een bepaalde richting opgeduwd. Alles eerlijk uitgelegd. Voor en tegen.... Se mer
Företaget har svarat
Super fijne winkel, service gericht en hele fijne mensen. Blijf weg bij grote ketens en ga naar winkels als deze. Ze staan 100% achter hun winkel, producten en service
Företaget har svarat
Na lang wachten op een afspraak en een wat stugge ontvangst perfect en snel geholpen. Een kostenindicatie vooraf of appje was fijn geweest, maar begrijp dat dat lastig is.
Skrivet av företaget
Kruisstraat, 4, 5502 JE, Veldhoven, Noord-Brabant, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Zeer goed geholpen bij mijn aankoop.
Goede service en heel vriendelijk personeel,helemaal top!

Svar från Bike Totaal - Harvey Franssen
Zeer goed geholpen met het kiezen van een elektrische fiets
Op verschillende modellen mogen rijden
En binnen 2 weken mijn nieuwe fiets
Top

Svar från Bike Totaal - Harvey Franssen
We werden ontzettend goed geholpen door een medewerker.
Veel verstand van zaken en absoluut geen verkooppraatjes. Je werd niet een bepaalde richting opgeduwd. Alles eerlijk uitgelegd. Voor en tegen. Kortom echt prettig

Svar från Bike Totaal - Harvey Franssen
Goed geholpen voor het kiezen van een elektrische fiets op verschillende modellen mogen rijden.
Daarna goed geholpen met het kiezen en keuze maken welke fiets het beste voor mij is
Snelle levering binnen 2 week al op nieuwe fiets kunnen rijden
Goede uit leg
Helemaal te vrede.

Svar från Bike Totaal - Harvey Franssen
Super snelle service en levering (ondanks de drukte) op ons eigen verzoek. En toch al helemaal de fiets netjes afgemonteerd. En er werd toch echt vriendelijk de tijd genomen met een bakje koffie om mij te helpen.alles geregeld inclusief verzekering en komende servicebeurt. En mag gezegd worden. Dit soort persoonlijke service zie je tegenwoordig niet vaak meer. Al heel veel jaren terug al deze goede ervaring bij dit bedrijf.

Svar från Bike Totaal - Harvey Franssen
Goed advies, vriendelijke medewerkers en perfecte service. Echt een mooi familiebedrijf!

Svar från Bike Totaal - Harvey Franssen
Goede service, vriendelijk personeel, en schappelijke prijzen.

Svar från Bike Totaal - Harvey Franssen
Pierre kent de verschillende e-bikes heel goed en heeft me fantastisch geholpen.

Svar från Bike Totaal - Harvey Franssen
Goed en heel klantvriendelijk geholpen bij aankoop van nieuwe fiets

Svar från Bike Totaal - Harvey Franssen
Mijn remkabel van mijn elektrische fiets was niet goed terwijl het erg druk was hebben ze hem toch gemaakt zodat ik de fiets mee op vakantie kan nemen

Svar från Bike Totaal - Harvey Franssen
De fiets rijdt weer soepel. Echter 2 minpuntjes: de fiets zou vrijdagochtend klaar zijn, dit werd pas zaterdag. Ten tweede, nieuwe achterband en binnenband, maar bij het fietsen bleek de bandenspanning niet te zijn gecontroleerd. Bij een grote beurt hoort dit erbij.

Svar från Bike Totaal - Harvey Franssen
Goede service en vriendelijk en kundig personeel

Svar från Bike Totaal - Harvey Franssen
Zeker 5 sterren! Harvey heeft ons geholpen en gaf ons een goede deal. Mijn partner en ik zijn erg blij met onze nieuwe fiets. Top service, we komen zeker terug!
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.