Varför ska det vara så jädrans svårt för att det ska funka. Men så ringde en ängel från supporten i Norge lite språkförbristningar men det löste sig. Så funkar både försäkringen och GPS-Spårningen.... Se mer

Deras support på mail och telefon svara aldrig. inte ens om din cykel blir stulen. jag avråder väldigt starkt. Köp ett bra lås ovh lås i motorhjulet och ta alltid ut elcykel battriet i ryggsäcken is... Se mer

Min BikeFinder slutade fungera och jag hörde av mig till BikeFinder. Efter felsökning konstaterades att det interna simkortet verkar felande. Inget tjafs, inga fördröjningar - BikeFinder skickade ut e... Se mer

Jag tycker det verkar ganska lätt att montera ut gps-en utan "specialverktyget" =torx?! Cykeltjuven får bära med sig fler och fler verktyg. Jag hade lite strul med att koppla upp mig mot GPSen men f... Se mer

1. Elektronikföretag
  2. Leverantör av elektroniska reservdelar

Om Bikefinder

The Answer to
Bike Theft.

Secure your bike with BikeFinder. Track your bike from anywhere, anytime and never worry about your bike being stolen.

Learn More

HIDDEN AND LOCKED

Expansion mechanism secures the hidden tracker inside the handlebar, making it impossible to remove without the included special tool.

DESIGNED FOR ALL BIKES

Quick and easy to mount with a flexible design, compatible with most handlebars (15mm – 23mm). Weighing only 52 g, you will not notice a change in your handlebars.

GPS, GSM & BLUETOOTH TECH

Unique triangulation technology shows your bike’s exact position. Get push notifications if your bike is moved.

Read our bike recovery customer stories

3,5

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Köp inte

Deras support på mail och telefon svara aldrig. inte ens om din cykel blir stulen. jag avråder väldigt starkt. Köp ett bra lås ovh lås i motorhjulet och ta alltid ut elcykel battriet i ryggsäcken istället.

jag har ännu inte fått tillbaka mina pengar på refund på över 3 veckor.

2 september 2025

Avråder starkt

Avråder starkt. Jag betalar 199 kr i månaden för en gps som inte klarar av att uppdatera positionen. Skall också tilläggas att det är en gen 2. Som någon annan skrivit har den precis spruckit där man tar av skyddet för att ladda. Supporten säger att jag har krockat (efter att ha visat bilder) och att de därför inte ersätter mig med en ny (den kan inte att ladda riktigt längre). Detta är ett blufföretag. Det är inte skäligt att ta så mycket betalt för saker och tjänsten som inte fungerar. Avråder strakt. Dessutom dåligt bemötande och så menar man på att jag ljuger. Att jag ha krockat fast jag inte har det.

12 september 2025

Varför ska det vara så jädrans svårt…

Tack supporten på Bikefinder.
Mats

17 augusti 2025

Svar från Bikefinder

We’re sorry to hear you’ve had trouble. Could you let us know exactly what doesn’t work? Our customer service team is ready to help you. You can reach us at support@bikefinder.com or by phone at +47 969 23 378.

Tyvärr missnöjd med Bikefinder.

Tyvärr missnöjd med Bikefinder.

Dels så var hårdvaran osmidig att hantera, det gick inte ladda trackern med alla powerbanks. Jag fick testa mig fram och köpte totalt 3 stycken innan jag hittade en som funkade, vilket kändes väldigt onödigt.

Men enligt mig är det största problemet hur de hanterar förnyelser av avtalen.

Enligt lagen:
"Näringsidkaren ska inför en förlängning av avtalet påminna konsumenten om innebörden av ett villkor som avses i 1 § första stycket. Påminnelsen ska vara skriftlig och lämnas senast en månad före den tidpunkt då avtalet senast måste sägas upp."
- Lag (2014:1449) om konsumentskydd vid automatisk avtalsförlängning

En sådan påminnelse skickades aldrig ut utan de drog över 2000 kr för att förnya avtalet på en produkt jag inte använt de senaste halvåret och kunde inte ge mig ett fullt återköp.

Jag fick ett partiellt återköp vilket jag ändå är tacksam över, men jag kommer inte kunna rekommendera andra att bli kunder hos ett företag som sysslar med "dark patterns".

6 augusti 2025

Det finns bättre alternativ.

Jag har använt produkten i 3 år och på den tiden fått min cykel stulen 2 gånger. Tack vare Bikefinder har jag lyckats lokalisera och fått tillbaka cykeln båda gångerna.
Den stora nackdelen är att spårsändarna lätt går sönder. Under 3 år har 3 stycken á 1800 kr gått sönder där support inte kan hjälpa och garanti inte täcker varför jag inte kan rekommendera produkten.

24 april 2025

Svar från Bikefinder

Tråkigt att höra att du är så missnöjd. Har du redan varit i kontakt med vår support?
Hör gärna av dig till support@bikefinder.com.

VARNING

VARNING! Köpte en Bikefinder via bolagets svenskspråkiga hemsida och kopplade upp den mot abonnemang och Moderna Försäkringar. Allt funkar bra tekniskt. Tyvärr blir man lurad av priset 2.069 SEK på hemsidan. En månad efter köpet kommer en tull/moms/avgifts-faktura på 670 SEK extra från transportföretaget UPS. Antagligen för att skitlandet Norge ligger utanför EU. Hörde av mig till Bikefinder support för att påtala att man blir lurad på priset och att det inte framgår att man kommer få betala 670 SEK extra. Ärendet stängdes av supporten utan några kommentarer eller svar.

13 mars 2025

Svar från Bikefinder

Vi hittade din konversation med vår kundsupport, där dina frågor om trackern besvarades. Vi gick dock inte in på detaljer om tullavgifterna, eftersom det tyvärr ligger utanför vår kontroll. Men vi har tagit din upplevelse som värdefull feedback.

För att undvika liknande besvär i framtiden arbetar vi redan med att etablera ett europeiskt lager. Detta kommer att eliminera oväntade kostnader.

Med det sagt uppskattar vi verkligen din feedback och vi ber om ursäkt för eventuell frustration detta kan ha orsakat.

Mycket dåligt

Mycket dåligt! Har aldrig fungerat...

3 december 2024

Svar från Bikefinder

We're really sorry to hear that you're having trouble with our product. Please get in touch with our customer service team at support@bikefinder.com so we can help you.

Bra support

Jag hade lite strul med att koppla upp mig mot GPSen men fick bra hjälp från supporten!! extra stjärna för det!
Jag har inte upplevt stöldförsök, jag tror inte att denna ensam är tillräckligt men i kombination med larmlås, dna och ett rejält lås till känns det ganska tryggt :) Jag vill kunna lita på att ha min cykel när jag behöver den, inte främst en bra försäkring.

12 januari 2024

Smidigt och enkelt

Smidigt och enkelt

Finns inte mycket att säga.
Enkel montering, ladda och se var din cykel befinner sig.
Ställ larmet hur du vill att känsligheten på beröring av cykel larmar. Enklare än så kan det inte vara...

11 april 2023

Ganska nöjd men skulle vilja få en…

Ganska nöjd men skulle vilja få en påminnelse när batteritiden är för låg

27 februari 2023

Hei Olsson

Takk for tilbakemelding
Vi har et varsel som skal varsle deg når batteriet er på 40% og 20%.
Om dette ikke hender ta gjerne kontakt med oss på epost: support@bikefinder.com

Mvh
Bikefinder Team

Den laddar ur väldigt snabbt

Den laddar ur väldigt snabbt, och det är lite jobbigt då det ska monteras ur och laddas och monteras in igen! Jag har på medel säkerhet, när jag hade den på låg så larmade den inte och tjuvarna lyckades sno min cykelkorg, som ändå satt monterad på handtaget.

27 augusti 2022

Hei Sandra

Takk for tilbakemelding!

Vår tracker kan lades med powerbank så det er ikke nødvending å demontere tracker. Vi anbefaler også ladning i 2-3 timer for å maksimalt ut av batteriet.

Mvh
Bikefinder Team