Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg giver kurset 5 stjerner 🌟 Jeg har lært en masse om Al, som jeg helt sikkert kan bruge i min hverdag og i mit job. Underviserne er så søde og kompetente og forklarer stoffet så alle kan være med.... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har netop gennemført Bigom&Co’s AI Manager kursus, og har fået virkelig meget ud af det! Kurset er meget hands-on og giver en praktisk introduktion til en bred vifte af AI-vær... Se mer

Företagsinformation

1. Klass

Skrivet av företaget

Siden 2012 har Bigum&Co udbudt kurser og uddannelser i digital markedsføring. Vi har i alle årene lagt særligt mange kræfter i at skabe undervisning, der er brugbar og praksisnær. Og vi har ikke tænkt os at stoppe med at sikre, at du kan anvende det, som du lærer hos os. Hos os møder du undervisere, der ved hvad de laver, og har lavet det længe. De underviser i fag, som de er specialister i, og som de holder sig opdateret på. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores lokaler - både online og fysisk.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

★★★★★ En af de mest effektive måder at opkvalificere medarbejdere på!

Kurset er meget hands-on og giver en praktisk introduktion til en bred vifte af AI-værktøjer.

Man lærer ikke kun at bruge dem, men også hvorfor de virker, og hvordan forskellige værktøjer kan spille sammen. Det giver et helt andet niveau af forståelse.

Et helt konkret eksempel: Før kurset ville jeg typisk starte en PowerPoint fra scratch eller fra tidligere version/virksomhedens template. Nu ville jeg starte med en god prompt og 10 minutter senere have et overraskende gennemarbejdet udgangspunkt at arbejde videre fra.

Samtidig lærer man også, hvor AI skaber mest værdi, og hvor man stadig selv skal være tydeligt “human in the loop”.

Kurset handler heller ikke kun om ChatGPT eller Gemini. Man bliver introduceret til en lang række forskellige værktøjer, f.eks. til præsentationer, billedgenerering, AI agenter, og endda hvordan man kan komme i gang med at vibe-kode, selv uden programmeringserfaring.

Materialet er gennemarbejdet, og Bruno og Mikkel er både dygtige og pædagogiske undervisere. De formår at gøre et komplekst felt jordnært og motiverende. Den største styrke er nok, at man ikke bare får en fisk. Man lærer at fiske, og man får lyst til at arbejde videre selv.

Personligt føles det lidt som et level up. Christian version 1.0 gik ind på kurset. Christian version 2.0 kom ud igen.

Hvis man ser på det fra en virksomheds side, er økonomien ret enkel. En medarbejder med de her kompetencer bliver hurtigt markant mere effektiv. Mit bud er, at investeringen i kurset ofte er tjent hjem inden for en måned eller to i ren "løn vs. output"

AI bliver i øvrigt en grundlæggende færdighed/forudsætning i et moderne arbejdsliv. Det er færdigheder man skal have. Derfor giver det god mening at komme i gang nu.

Stor anbefaling herfra!

10 mars 2026

Hej Christian

Af hjertet tak for din flotte anmeldelse. Den betyder meget for hele huset.

Rigtig god dag til dig!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg giver kurset 5 stjerner 🌟 Jeg har…

Det har været noget dejlige uger på kurset ved Bigum og Co.

27 februari 2026

Hej Trine!

Mange tak fordi du tog dig tiden til at skrive om din oplevelse. Det sætter vi stor pris på! Jeg har sendt de pæne ord videre til dine undervisere.

God dag herfra!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Undervisningen var særdeles velfunderet

Undervisningen var særdeles velfunderet og gennemført af meget kompetente undervisere. Jeg har fået et stort fagligt udbytte, men kunne have ønsket mulighed for yderligere fordybelse. Niveauet blandt deltagerne varierede betydeligt, og fremadrettet kunne det med fordel overvejes at opdele holdet i mindre grupper baseret på færdighedsniveau for at sikre et mere målrettet læringsudbytte for alle.

3 mars 2026

Hej Gretha,

Tak fordi du tog dig tiden til at give os et par ord med på vejen, og ikke mindst fordi du gad at slå "vejen forbi" vores kursus.

Vi er glade for, at du indleder med så rosende ord. De er givet videre til dine undervisere og det vil de blive glade for at høre. Din feedback tager vi op internt med de ansvarshavende tilrettelæggere.

Jeg håber, at du en dag har muligheden for at genbesøge os på et andet kursus i løbet af din karriere, eller, at vi ser dig igen til en WorkAway. Skulle du i den forbindelse opleve, at dine forventninger er bliver indfriet i endnu højere grad, håber vi naturligvis, at du vil have lyst til at dele det - så vi forhåbentlig kan løfte din samlede oplevelse et niveau eller to. En 3’er oplevelse er nemlig ikke helt det niveau, vi arbejder for at levere 🙌

Kanon aften til dig!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kurset i digital markedsføring giver mange brugbare og relevante kompetencer

Selvom det har været hårdt at deltage i et fuldtidskursus online kursus i digital markedsføring med en arbejdsevne på 10 timer pr uge, ville jeg ikke have undværet det for noget. Det har været et utroligt lærerigt og intellektuelt stimulerende kursus, der samtidig har givet mig mange nye brugbare kompetencer, der spiller godt sammen med dem jeg allerede havde. Med min nye digitale markedsføring uddannelse er mine chancer for at få og fastholde et nyt fleksjob blevet markant forbedret.

27 februari 2026

Hej Lena,

Tak for de rosende ord og den stærke indsats.

Du ønskes en dejlig aften!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Deltager i deres AI kursus i Viborg og…

Deltager i deres AI kursus i Viborg og det er virkelig et godt forløb med en masse relevant læring. Kan varmt anbefales

11 februari 2026

Svar från Bigum&Co

Tak for din anmeldelse, Helle!

Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med forløbet og har lyst til at anbefale det videre.

Alt det bedste,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super behagelige og dygtige…

Super behagelige og dygtige undervisere.
Afslappet atmosfære, med masser af visdom:-)

15 november 2025

Svar från Bigum&Co

Tak for din fine anmeldelse, Rune!

Det glæder os meget, at du havde en god oplevelse.

Du ønskes en god dag!

Virksomhedspraktikant-ordning er fantastisk

Jeg vil gerne give Bigum&Co min varmeste anbefaling - især for deres praktikant-ordning, som på en meget konkret måde bygger bro mellem læring og praksis.
Jeg har ikke selv deltaget på Bigum&Co’s 6-ugers kurser i henholdsvis Kunstig Intelligens og Digital Markedsføring, men jeg har i praksis fået indblik i kvaliteten via et 4 ugers praktikforløb i min virksomhed. Praktikanten var tydeligt trænet i at arbejde struktureret, praksisnært og med fokus på at omsætte viden til handling - præcis den tilgang, Bigum&Co beskriver i deres kursusmaterialer og forløbsopbygning.
Målet for praktikforløbet var helt konkret at øge trafikken på hjemmesiden og samtidig øge konverteringsraten. Her var det en stor styrke, at praktikanten kunne kombinere digital markedsføringsfaglighed med en moden og ansvarlig brug af AI som arbejdsredskab (bl.a. til at skabe overblik, analysere, formulere og producere materiale hurtigere og mere konsistent).
I løbet af de fire uger blev der blandt andet løst opgaver, som gav mig et langt bedre fundament at bygge videre på: opdatering og forbedring af eksisterende blogindhold med fokus på SEO, link-building med brug af AI (strategi, segmentering, prioritering og outreach-udkast), konkurrentanalyse med AI (indsigt, SWOT-analyse og prioritering af forbedringsområder), teknisk SEO med en konkret og prioriteret “to-do”-liste, samt e-mail marketing, hvor både segmentering og flows blev skærpet. Flere af disse områder er også tydeligt centrale i Bigum&Co’s digitale markedsføringsforløb.
Min oplevelse er, at Bigum&Co’s kombination af jobrettede 6-ugers forløb og praktikmulighed gør det lettere for en lille virksomhed som min at få kvalificeret hjælp, der faktisk kan omsættes til fremdrift - uden at det bliver teoretisk eller tungt.

1 december 2025

Hej Bettina,

Tak fordi du tog dig tid til at sætte (mere end) et par ord på din oplevelse fra virksomhedssiden! Det betyder meget for os!

Du ønskes en god weekend og beklager denne kommer med lidt forsinkelse!

Kompetente og engageret undervisere

Jeg har været så glad for at få muligheden for at deltage på kurset AI hos Bigum & Co. Underviserne er faglige dygtige og deres interesse for faget brænder igennem. Man bliver introduceret for den nyeste viden indenfor faget og man kommer rundt om mange emner og ikke mindst værktøjer indenfor AI.

24 november 2025

Hej Kirstine,

Jeg sender straks de pæne ord videre til underviserstaben!
Mange tak for din flotte anmeldelse, den er meget værdsat.

Dygtige undervisere!

Meget tilfreds med mit kursus i digital markedsføring. Alle undervisere var dygtige, velstruktureret og mega søde. Der var en god kombination af teori og praktiske øvelser. Det kan dog godt være lidt teknisk udfordrende, at skulle lave gruppearbejde online, men udover det var alt godt.

17 november 2025

Hej Sascha,

Der skal først og fremmest lyde et stort tak for de pæne ord, og et endnu større tak fordi du tog dig tiden til at lave en anmeldelse.

Jeg sørger for at underviserne modtager din feedback!

Alt det bedste,

Varm anbefaling.

AI kursus ved Bigum&Co har været både lærerigt og positivt. Dygtige undervisere og inspirerende uger.
/Mette

20 november 2025

Svar från Bigum&Co

Tak for din anmeldelse Mette!
Det glæder os at høre, det har været lærerigt og inspirerende!

Du ønskes en rigtig god dag!

- Michael og resten af team Bigum&Co

Suverænt kursus!

Jeg har netop gennemført mit AI-kursus hos Bigum & Co, og det har været et fantastisk kursus fra start til slut. Bruno og Sally er to utrolig inspirerende undervisere, som både er engagerede og dygtige til at skabe et trygt og motiverende læringsmiljø, hvor man får lyst til at kaste sig ud i tingene.

Jeg går derfra med masser af ny viden, praktiske værktøjer og en stærk motivation til at bruge det. Et suverænt godt kursus som jeg kun kan anbefale på det varmeste!

13 november 2025

Svar från Bigum&Co

Jeg har fluks sendt dine rosende ord videre til Bruno og Sally.
Tak fordi du tog dig tiden til at lave denne anmeldelse.

Jeg håber resten af din dag bliver fantastisk!

- Michael og resten af team Bigum&Co

Et must have kursus

Sally og Bruno tager dig kærligt med på en rejse ind i AI. Alle spørgsmål er velkommen og der er tid til at stille spørgsmål også efter undervisningen er slut.

Jeg kan anbefale kurset til alle der som jeg ikke vidste hvad mine børn talte om.

Tusinde tak til jer alle.

20 oktober 2025

Svar från Bigum&Co

Mange tak for din anmeldelse!
Det glæder mig at høre du havde et godt kursus.

Din ros er givet videre til Sally og Bruno.

Mvh.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har et par gange sendt medarbejdere…

Vi har et par gange sendt medarbejdere afsted på kursus og udover nye evner også fået en masse sparring og inspiration til vores virksomhed. Kan anbefales.

4 november 2025

Hej Mikkel,

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at være en trofast samarbejdspartner til jeres opkvalificering.

Du ønskes en god dag,

10/10 kursus!

Søde og dygtige undervisere, relevant og god læring! 10/10 kursus!

11 november 2025

10/10 anmeldelse!

Tak for de pæne ord Fie.
Jeg har viderebragt dine ord til resten af teamet.

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra

Deltog i et kursus og fik mere end forventet ud af det.

14 november 2025

Hej Anne,

Mange tak for din anmeldelse.
Det glæder mig at høre du fik mere ud af kurset end forventet.

Du ønskes en god dag.

Kæmpe stor anbefaling! Tak til Bigum! 🙏

Jeg gik til kursus i branding og strategi for min virksomhed. Jeg havde en helt utrolig god oplevelse - kyndig træning og vejledning i netop min egen virksomhed, med udgangspunkt mine egne relevante problemstillinger. Det hele gennemgik vi sammen på holdet, og det gav en rigtig god indsigt som jeg nu gør brug af i mit daglige arbejde.

Nu har har jeg benyttet strategierne lært på kurset i to måneders tid, og kan allerede mærke en positiv forskel på interaktion hos mine kunder! Skønt, at det allerede er så virksomt. Jeg glæder mig til at se, hvad mine nye evner ellers kan drive det til.

Jeg kan varmt anbefale Bigum til alle der sidder lidt fast og har brug for at komme ud over stepperne! 💕

15 november 2025

Svar från Bigum&Co

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi hepper på dine næste skridt og glæder os over din udvikling.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Med et 6-ugers kursus og en opgave og…

Med et 6-ugers kursus og en opgave og en eksamen, som der ikke klart bliver formidlet, hvad der forventes, kan jeg ikke anbefale disse kurser.
Dårligt!

14 november 2025

Kære Mona,

Jeg er ked af, du sidder tilbage med en ærgerlig oplevelse.

Vores administrative team har allerede taget kontakt for at hjælpe dig godt videre, og jeg håber, du vil genoverveje antallet af stjerner, når I har talt sammen. Vi står naturligvis ved vores arbejde og gør altid vores bedste for at støtte vores kursister hele vejen. Jeg kan sagtens forstå din øvrige oplevelse.

Vi tager din anmeldelse meget seriøst, og jeg vil sætte mig og gennemgå dit forløb med vores undervisere i næste uge. Jeg vil også kontakte dig mandag, så jeg kan være helt sikker på, at du herfra føler, der er taget hånd om dig, og at du er godt klædt på til næste eksamensforsøg.

Vi ønsker at være transparente, og selvom vi gør vores bedste, oplever vi desværre et par gange i løbet af året, at en kursist ikke når helt med over på den anden side med beviset i hånden.

Tak, fordi du tog dig tiden til at skrive din anmeldelse.
Vi tales ved i næste uge!

Anvendelse af Kunstig Intelligens

Anvendelse af Kunstig Intelligens
Online undervisninger funger i praksis overraskende godt. Med de indlysende mangler - men godt. Underviserne er ualmindelige dygtige håndværkere, stor paratviden, entusiastiske og ikke mindst tålmodige !
Det er udfordrende for både holdet og underviser at niveauet er så spredt - og måske lidt for bredt - men et utroligt motiverende kursus med værktøj og perspektiver på en imponerende og skræmmende fremtid. Og fremtiden er lige nu. Tilmeld dig nu til Bigum & Co. ! Sæt igang.

7 oktober 2025

Svar från Bigum&Co

Tusind tak for din anmeldelse.
Din feedback er givet videre til underviserne, og de bliver glade for at høre det.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har været virkelig glad for at tage…

Jeg har været virkelig glad for at tage kurset i digital marketing hos Bigum og Co. Forløbet har været både spændende, relevant og meget lærerigt. Jeg har fået en langt bedre forståelse for, hvordan man arbejder strategisk med digital markedsføring, og undervisningen har været fuld af konkrete værktøjer, som jeg kan bruge i praksis.
Et særligt stort tak til Kamilla, som har været en fantastisk underviser. Hun er super dygtig, sød og virkelig dejlig at lære fra. Hendes måde at undervise på har gjort det nemt at følge med og motiverende at lære mere.
Jeg kan helt klart anbefale Bigum og Co, især hvis man får Kamilla som underviser!

20 oktober 2025

Svar från Bigum&Co

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at forløbet har været både lærerigt og motiverende. Din ros er givet videre til Kamilla, og den vil hun blive rigtig glad for.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.