Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super tevreden met mijn bestelling! De producten zijn van goede kwaliteit en de bestelling werd netjes en snel geleverd. De Fatburner in aardbei-kiwi 🍓🥝 smaak is echt lekker en makkelijk te dr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn 1e contact met Bgreat liep niet zo goed en na mijn review namen ze contact met mij op en hebben ze het keurig hersteld en geniet ik inmiddels van hun zalige recepten en ben van plan om alle boeke... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Op 31-08-26 bestelling geplaatst na 4 mails en bijna een maand verder nog niets ontvangen. Ook niet bereikbaar, een schande voor dit bedrijf. Factuurnummer 30da20268061 Bestel ID 18090079

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ik had de aanbieding genomen Slank met brood en ook in deze bestelling nog 110 koolhydraatarme toetjes en 50 koolhydraatarme wokgerechten gekocht. Ook zaten in deze bestelling een 5 bonussen. Nou,... Se mer

Företagsinformation

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

3,4

Alla omdömen

28 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Heerlijk eten tijdens het afvallen

Het werkt , door weinig koolhydraten val ik af. Nu 2 kilo in 11 dagen. Wel mis ik fruit (ik at veel fruit) en zijn de lunches soms niet te doen voor mij op werkdagen. Dan moet je gaan schuiven of een vervanger vinden met dezelfde hoeveelheid koolhydraten.
Zo in mijn vakantie is het prima te doen en heb ik de tijd voor de voorbereiding.
De gerechten smaken heerlijk en ik krijg meer dan genoeg te eten op een dag. Ik leer er veel van op gebied van kha recepten.

22 juli 2022

Beste Diana,

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat het afvallen zo goed gaat! Als je meer behoefte hebt aan fruit kan ik je aanraden om 1x per dag een handje blauwe bessen of aardbeien in de yoghurt te doen. Deze bevatten weinig koolhydraten, maar wel veel vitamines.

Ook kan ik je als tip meegeven (als je dat wil natuurlijk) om de lunches van tevoren klaar te maken. De meeste lunches zijn geschikt om meerdere dagen in de koelkast of vriezer te bewaren. Zo kan je ze dan bijv. op zondag klaarmaken en er de gehele week van genieten zonder extra moeite te hoeven doen.

We wensen je nog veel plezier en succes!

Topdieet

Na vele diëten te hebben geprobeerd, is dit voor mij toch wel het beste dieet. Het is goed vol te houden, geen honger tussendoor en geen dure en ingewikkelde recepten. Je voelt je beter en ik ben in 2 weken bijna 4 kg. afgevallen. Super blij.

19 juli 2022

Hoi J.,

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat de recepten in de smaak vallen en dat je geen honger meer hebt tussendoor. Ga vooral zo door!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben er nog mee bezig maar de…

Ik ben er nog mee bezig maar de recepten die ik tot nog toe heb gemaakt zijn heerlijk.

10 juli 2022

Hoi Carmelita,

Bedankt voor de review! Wat fijn om te horen dat de recepten zo in de smaak vallen. We wensen je veel plezier en geniet ervan!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Be great yes dat ga ik worden dankzij Bgreat

Be great yes dat ga ik worden dankzij
Bgreat geweldig programma en heerlijke fijne recepten
Ik ga beginnen met het 30 dagen programma
Timo bedankt ik weet zeker dat ik me weer heel fijn en gelukkig en gezond ga voelen

3 juli 2022

Beste A.M.,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! We wensen je alvast veel plezier en succes met het weekmenu.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel tevreden over de persoonlijke hulp…tevredenheid

Heel tevreden over de persoonlijke hulp en belangstelling als er iets anders gaat dan verwacht.En de menu's zijn smakelijk en snel te bereiden.

24 juni 2022

Beste Roelie,

Dat doet ons erg goed te horen! We proberen onze klanten te begeleiden en de hulp te bieden die ze nodig hebben.

Hele fijne reactie ook op onze menu's. We zijn blij te horen dat ze smakelijk zijn en snel te bereiden. Dat zijn ook de twee uitgangspunten om ze aan te bieden. Dat het lekker is en snel te bereiden. Én daarnaast ook nog om de maaltijd gemakkelijk klaar te maken.

Nogmaals dan voor de positieve terugkoppeling en blijf vooral op deze voet verder gaan!

Hele fijne dag gewenst! Hartelijke groeten,

Goede recepten

Goede recepten, makkelijk vol te houden, contact oké

22 juni 2022

Beste Elly,

Wat goed te horen zeg! Bedankt!

We doen ons uiterste best om de recepten koolhydraatarm aan te bieden, lekker van smaak te laten zijn én gemakkelijk te bereiden.

Nogmaals bedankt voor de positieve feedback.

Fijne dag en hartelijke groeten,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Blij met het bgreat team

Na 30 dagen de koolhydraatarm challenge gevolgd te hebben, ben ik 8 kg afgevallen.
Was goed te doen, heb geen een keer echt trek gehad.
Krijg nu complimenten, dat ik er goed uit zie, zo blij mee.
Maar het mooiste is nog, dat ik na jaren een te hoog clorestorol,het nu zo gezakt is, dat ik meteen mijn medicijn mocht laten staan👍

Bedankt team van bgreat voor de antwoorden, als ik een vraag had.

Groeten Wil Hooijer

19 juni 2022

Beste Wil,

Wat super te horen dat het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu zo goed is bevallen. Fantastische prestatie van de 8 kg.

Ook heel erg fijn dat het goed genoeg de honger steelt. Super!

Tevens mooi te lezen dat de cholesterol sindsdien is gezakt. En als dat met de juiste voeding kan, is het erg fijn om de medicatie te kunnen laten staan.

Heel erg graag gedaan en blijf dit vooral voortzetten. Een hele fijne dag gewenst en bedankt voor de positieve terugkoppeling.

Hartelijke groeten,

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ik vind het er heel verzorgd uit…

Ik vind het er heel verzorgd uit zien.Maar ik gebruik wel recepten maar pas het aan aan mijn behoefte (3xper dag eten)ik heb genoeg aan de koolhydraatarm tips omdat ik al een virtuele maagband heb maar nog wat. Extra kilo’s kwijt wil want daar is het gestopt naar 30 kilo.
Maar het is heel fijn de ondersteunende recepten en zeker de boodschappen briefjes.
Ik ben woensdag gestart en anderhalve kilo inmiddels kwijt.(zaterdag)
Ik wens iedereen succes Joke

11 juni 2022

Hallo Joke,

Bedankt voor je uitgebreide review! Het is natuurlijk helemaal prima om de recepten aan te passen aan je eigen behoefte, dan werkt het het beste! Fijn ook om te horen dat het nu al zoveel voortgang geeft. We wensen je nog veel plezier en succes!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een tevreden klantBen zeer tevreden over de maaltijden.

Ben zeer tevreden over de maaltijden.
Prima te doen en ook smakelijk.
Ik had nog een vraag en die werd ook snel beantwoord, prima service

2 juni 2022

Hoi Irma,

Wat fijn om te horen dat de maaltijden goed in de smaak vallen en dat je tevreden bent met onze klantenservice!

Alvast een fijn weekend!

Recepten zijn lekker

Wij doen het samen en zijn in 3 weken 3 tot 4 kilo kwijt!
Recepten zijn lekker.

31 maj 2022

Hallo A.,

Wat fijn om te horen dat de recepten zo in de smaak vallen. Helemaal super dat jullie ook al 3 tot 4 kilo zijn kwijtgeraakt in 3 weken. Dat is een mooie voortgang!

Vriendelijk bedrijf en goede service

Vriendelijk bedrijf en goede service
Ben er erg blij mee en als je een vraag hebt ze staan altijd voor je klaar
Top service

26 maj 2022

Hoi Ineke,

Bedankt voor de positieve reactie. We vinden het erg fijn om te horen dat je blij met onze service bent!

Alvast een fijn weekend!

2👍🏻👍🏻 Voor de service

Onlangs heb ik mij aangemeld bij Bgreat als dank daarvoor kreeg ik een kadootje! Het kadootje was Nooit Meer moe van Thuiswerken, nou werk ik in de zorg dus thuis werken zit er niet in!! Ik heb een tip gestuurd of het misschien mogelijk was dat er een keuze gemaakt kan worden uit 2 kadootjes! De tip word nu besproken en als dank kreeg ik een mooi alternatief. Dus 2 👍🏻👍🏻 voor de service.

25 maj 2022

Hallo Ilse,

Bedankt voor de fijne review en ook heel fijn om te horen dat je tevreden bent met de reactie op de tip! We waarderen feedback altijd, want we willen onze klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Veel plezier ermee en nog een fijne middag!

Prima en lekkere recepten

Prima en lekkere recepten, en makkelijk klaar te maken.

22 maj 2022

Hallo Rob,

Wat fijn om te horen dat de recepten in de smaak vallen en bedankt voor de positieve review! We wensen je nog veel plezier ermee!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben enorm tevreden met het…

Ik ben enorm tevreden met het koolhydraatarm dieet van bgreat, je eet heerlijk en valt snel af, ik beveel het iedereen aan!!

18 maj 2022

Beste Oudhof,

Heel erg bedankt voor de positieve review. We zijn blij om te horen dat het zo goed bevalt. We wensen je nog veel plezier en succes!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Er wordt geen reactie gegeven op vragen…

Er wordt geen reactie gegeven op vragen die via de mail gestuurd worden. Vanuit Timo ontzettend veel berichten, alleen wordt geen reactie gegeven op vragen die via de mail gestuurd worden.

Vanuit de website lijkt het om een boek te gaan, eerdere berichten noemen een digitale versie. Lijkt mij dat of de website duidelijker mag of er een keuze mag zijn.

15 maj 2022

Beste Janet,

Wat vervelend om te horen dat u via de mail geen reactie heeft gehad? In principe beantwoorden wij alle vragen binnen één á twee dagen afhankelijk van de drukte. Welk mailadres heeft u aangeschreven? U kunt BGreat namelijk altijd bereiken via bgreatklantenservice@gmail.com.

Wat betreft het online boek zal ik de feedback voor meer duidelijkheid doorgeven! Wij kiezen bewust voor een digitaal boek vanwege het milieu en vragen daarom ook nooit om een adres bij het aanschaffen van het product.

Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, helpen we u graag verder via bgreatklantenservice@gmail.com

Ik wil mijn geld terug

Ik heb op 25 april een terugbetaling gevraagt omdat ik gewoon liever een boek heb ipv online. Op de website lijkt het of je een boek koopt,zo ziet het er ook uit,maar na betaling krijg je een filmpje te zien dat ze geen boek gaan sturen,maar dat je alles online kan down loaden. Ik vind dat ZEER misleidend. Heb inmiddels weer contact gezocht waar men terug betaling blijft. Ze hadden nog geen tijd gehad om het te verwerken🙄.ECHT wat een slecht bedrijf,je moet gewoon steeds zelf achter je geld aan.

Als reactie op onderstaande. Jullie geven onjuiste info op de site en doen het voor komen dat je een boek koopt,todat je hebt betaald. Pure misleiding en dan vervolgens zelf achter je terug betaling moeten aan zitten want anders gebeurt er niks. Echt waardeloos👎

13 maj 2022

Beste Carola,

Wat jammer om te horen dat u geen interesse had in de digitale variant van ons boek! Dit doen we uit overweging voor het milieu. Ik zal de feedback doorgeven dat dat mogelijk duidelijker op de verkooppagina kan komen te staan.

Wat betreft de terugbetaling zag ik dat mijn collega u op de hoogte heeft gesteld van het proces en de duur daarvan. Daarbij is de refund aanvraag nogmaals heeft doorgezet zodat de juiste afdeling daarmee aan de slag kan. Graag horen we hoe we u verder kunnen helpen.

Erg snel gegaan

Erg snel gegaan. De recepten zijn makkelijk om mee te kunnen koken, erg tevreden

10 maj 2022

Hoi Jolanda,

Wat fijn om te horen dat het in de smaak valt! We wensen je nog veel plezier met het programma en geniet ervan!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mahai of hanneke@bgreat. Opgepast!!!!

Niet normaal, je wordt finaal gestalkt door Hanneke van hanneke@bgreat. De site heet Mahai!!! Ik vraag me af of het niet iemand is die ergens in het buitenland mij loopt te stalken met mail over eduzalf waar straks Alberto Stegeman achteraan moet. Is dit wel haar waren identiteit? Meerdere malen heb ik aangegeven geen mail meer te willen ontvangen maar dat helpt niets. Ik heb haar nu geblokkeerd. Een gewaarschuwd mens telt voor 2, daarbij hielp de zalf totaal niet en betwijfel ik tevens de inhoud van deze tube.

30 april 2022

Beste RP,

Wat vervelend om te horen dat u deze mails blijft ontvangen. Wij kunnen in ons systeem helaas niks op de naam RP vinden. Zou u uw mailadres met ons willen delen? Dan kunnen wij u uitschrijven voor de mailing lijst.

In principe kunt u zich ook altijd uitschrijven via de "uitschrijven" knop onderaan de mail. Dit is vaak sneller dan een mail sturen.

Ook vinden wij het natuurlijk jammer dat u geen succes hebt gehad met de crème. Wat betreft Edulazalf kunt u de ingrediëntenlijst, werking en eventuele bijwerkingen vinden via www.edulazalf.nl/bijsluiter. Hopelijk geeft dit u meer vertrouwen.

Graag ontvangen wij uw mailadres en dan zijn we u zo spoedig mogelijk van dienst!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben zeer tevreden met de recepten

Ik ben zeer tevreden met de recepten. Mijn vragen worden direct beantwoord - ik ben gewoon super content! 👍

26 april 2022

Hoi Denise,

Super om te horen dat je zo tevreden met de recepten en service bent! We hopen dat je nog veel plezier ervan hebt!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bgreat.nl gaf mij de nodige motivatie

Ik was ten einde raad wat mijn gewicht betreft tot ik bgreat.nl ontdekte. Ik heb mij onmiddellijk het boek 30 dagen menu aangeschaft. Toen ik de recepten zag, was ik meteen weer gemotiveerd. Want de recepten zien er lekker uit en het is handig dat de makkelijke bereidingswijze er steeds bij vermeld wordt. Ben nog niet zo lang bezig, maar kan u wel zeggen dat de maaltijden heerlijk zijn en ik heb totaal geen honger.

20 april 2022

Hoi Conny,

Bedankt voor de review! We zijn erg blij om te horen dat de recepten zo goed bevallen en dat het menu ook goed in de smaak valt. Ga vooral zo door en veel plezier ermee!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.