Zuidpromenade 17, 3768 EM Soest, Utrecht, NL
Företaget har svarat
Duidelijke voorlichting, zeer bekwame medewerkster. Snelle levering. Dit was mijn tweede aanschaf, ik kan alleen maar heel tevreden zijn.
Eerst een grondige gehoortest, waarna een toestel werd aangeboden met duidelijke verbetering van mijn gehoor. Ik heb alleen maar een positieve reactie op de wijze waarop de service werd verleend
Alert met doorverwijzen naar KNOarts. Goed advies m.b.t. nieuw hoortoestel. Zorgvuldige, duidelijke en vriendelijke informatie.
Zuidpromenade 17, 3768 EM, Soest, Utrecht, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Beter Horen - Soest
Vriendelijke en deskundige hulp van de medewerkster ( Barbara) in Soest, ook bij de after sales

Svar från Beter Horen - Soest
Duidelijke voorlichting, zeer bekwame medewerkster.
Snelle levering.
Dit was mijn tweede aanschaf, ik kan alleen maar heel tevreden zijn.

Svar från Beter Horen - Soest
Vandaag voor een gehoor test geweest en daarbij keurig geholpen en goede uitleg gehad n.a.v. de test . Zeer goed geholpen in het filiaal in Soest
omdat je goed word geholpen en alles word goed uitgelegd.
Ik kon snel tussendoor nog switchen naar een ander te kopen hoortoestel
De audicien van Beter Horen heeft vakkundig en vriendelijk geholpen. Dat onderdeel was prima.
Wat behoorlijk tegenviel, is de commerciële benadering door Beter Horen. In de offerte wordt standaard een ‘Beter Horen kaart Plus’ toegevoegd, waarvoor aan de klant € 349 in rekening wordt gebracht. Toen ik bij de definitieve factuur aangaf dat ik deze ‘Beter Horen kaart Plus’ niet wilde hebben (o.a. vanwege een overbodige verzekering) bleek dat voor de audicien heel vervelend: zij moest daarvoor een geheel nieuwe factuur met diverse handmatig in te voeren, gecompliceerde codes opmaken. En voor het niet-nemen van de ‘Beter Horen kaart Plus’ wordt de klant afgestraft met een stevige prijsverhoging van de toch al dure oplader.
Ook wordt de klant meermalen aangespoord om een account aan te maken, maar dat kan uitsluitend wanneer je akkoord gaat met de voorwaarden, waaronder toestemming geven voor reclamedoeleinden.
Het gaat hier om gezondheidszorg. Deze overduidelijk commerciële aanpak van de gezondheidszorg door Beter Horen heb ik als heel onaangenaam ervaren.
Als aanvulling een reactie op het antwoord van Beter Horen. In dat antwoord staat:
"We hebben uw bericht kenbaar gemaakt bij de winkel. Het is natuurlijk nooit de bedoeling u een onaangenaam gevoel te geven bij een aankoop."
De winkel heeft geen schuld: men voert daar enkel het beleid van Beter Horen uit. Het is dus niet de winkel c.q. de audicien die het onaangename gevoel gaf. Dat heb ik dan ook niet gezegd. Het ligt geheel aan het beleid van Beter Horen om van hoortoestellen, een medisch hulpmiddel, een commercieel pakket te maken en de prijs van de oplader fors te verhogen wanneer de klant geen 'Beter Horen kaart' afneemt, waardoor de toch al dure oplader bijna dubbel zo duur wordt als wat normaal is in de markt.

Svar från Beter Horen - Soest
Nieuwe hoorapparaten opgehaald. Behulpzame/vriendelijke dame. Apparaten na een week opnieuw ingesteld. Nu beter.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.