Beter Horen - Oosterhout Omdömen 55

4,2

Torenstraat 11A, 4901 EE Oosterhout, Noord-Brabant, NL

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Erg goed geholpen met advies en afstelling betreft het hoorapparaat. Hulpmiddelen m.b.t. tv en telefoon geadviseerd en maak daar veel gebruik van,ben hier heel blij mee. Zeer vakbekwame en begripvol... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ben ontzettend goed geholpen. Maar daarna was drama. Heb keurig de rekening betaald. Kreeg nog een rekening van €600. Na telefonisch contact waar mijn zoon afgesnauwd werd moesten we het afwachten.... Se mer

Företagsinformation

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Aanmeting nieuwe hoortoestellen

Afspraak, hoormetingen én aanmeten van hoortoestellen met erg veel zorg en deskundigheid.
Uitstekende ervaring!

Beste meneer Kanters,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat u een uitstekende ervaring had met de hoor metingen en het aanmeten van hoortoestellen. We hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Komen afspraken na en goed geholpen met…

Komen afspraken na en goed geholpen met het juiste gehoor apparaat

Beste mevrouw Kuijpers,

Bedankt voor uw review.
Fijn dat afspraken zijn nagekomen en dat we u goed hebben kunnen helpen met het juiste gehoorapparaat. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben heel erg tevreden over Beter Horen.

Klantvriendelijk:

Ik ben heel erg tevreden over Beter Horen.
En heel erg Professioneel geholpen door Alex.

Beste mevrouw Horbach,

Bedankt voor uw positieve beoordeling,
Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze klantvriendelijkheid. We zijn blij te horen dat u een professionele ervaring had. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Heel vriendelijk en goed van dienst te…

Heel vriendelijk en goed van dienst te zijn en heb je vragen dan word het duidelijk uit gelegd en goede service toppie.

10 mars 2026

Beste meneer de Been,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Oosterhout, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Het was een prima behandeling voor me…

Het was een prima behandeling voor me oor apparaat..
Goede service.... en een zeer goede uitleg van de producten.
Toppie...

24 februari 2026

Beste meneer van Bezouw,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Oosterhout, en dat u tevreden bent met onze service en zeer goede uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben bij Beter horen in oosterhout…

Ik ben bij Beter horen in oosterhout super goed en fijn geholpen

20 januari 2026

Beste E. Stadhouders,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Oosterhout en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel goed geholpen en goede en…

Heel goed geholpen en goede en duidelijke uitleg zeer tevreden

6 januari 2026

Beste mevrouw Driessen,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Oosterhout en dat u tevreden bent met onze service en duidelijke uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beter horen is goed!

Een medewerker die het proces van begin tot eind ondersteund heeft, dat is prettig.
Het maken van een afspraak loopt nog wel eens mis, door miscommunicatie tussen de locatie en het hoofdkantoor, hierdoor kreeg ik soms een mail met een afspraak op een andere dag dan was afgesproken, dit kan beter.

20 november 2025

Beste FS,

Bedankt voor uw reactie.

Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren. Uw opmerkingen over de miscommunicatie nemen wij dan ook zeer serieus en wij zullen dit intern bespreken om herhaling in de toekomst te voorkomen. Wel fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Oosterhout. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Geen prettige ervaring

Mooie plaats! Alleen de sociale is er helaas niet. We waren binnen en ze waren niet vriendelijk. Toen waren we wat langer binnen en gaven we hun een compliment waren ze ineens wel aardig ik vind niet voor mn opa van 92 dat ze hem vriendelijk en fijn helpen.

9 december 2025
Omdöme utan inbjudan

Beste Fleur,

Bedankt voor uw bericht.

Onze excuses voor uw ervaring.
Om in contact met u te komen hebben wij uw gegevens opgevraagd. En helaas hebben wij niets
ontvangen. Wij komen graag met u in contact om uw ervaring te bespreken. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909
of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beter Horen.

Beste meneer Janssen,

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Voor de eerste keer een hoorapparaat…

Voor de eerste keer een hoorapparaat gekocht.
Het was een goede rustige prettige uitleg en gebruik van het geheel bij de aanschaf.

31 oktober 2025

Beste meneer Polling,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Oosterhout en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

netjes geholpen voldoende tijd en…

netjes geholpen voldoende tijd en aandacht
beperkte keuze in door verzekering vergoede toestellen

25 november 2025

Beste meneer van der Velde,

Bedankt voor uw reactie. Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren. Hoe het zit met de beperkte keuze van de vergoeding van hoortoestellen, kunt u vaak terug vinden in uw polis voorwaarden van uw zorgverzekering. Wel fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Oosterhout. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na moeizame start super tevreden

In eerste instantie ging het mis met de afspraak maken via een call center. Goed opgepakt door medewerkers van Beter Horen in Breda/Oosterhout! Contact en afspraak gemaakt en Wendy nam telkens alle tijd om dingen uit te leggen en te laten zien! Het was voor haar ook een examenproject dus speciaal voor haar de afspraak nog een keer verzet. Duidelijk en geen verborgen dingetjes! Blij met mijn gehoor apparaten! Wendy bedankt voor je tijd, tekst en uitleg!!! Dik tevreden!

21 oktober 2025

Beste A. de Vries,

Bedankt voor uw positieve beoordeling en voor het delen van uw ervaring.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega Wendy en dat u tevreden bent met haar voorlichting en advies. Wij betreuren het dat het in eerste instantie mis ging met het maken van de afspraak, maar zijn blij om te horen dat het goed is opgepakt door de Beter Horen winkel in Breda/Oosterhout.

Wij zijn ook blij om te horen dat u tevreden bent met de nieuw hoortoestellen en wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Zijn al ruim 11 jaar client bij beter…

Zijn al ruim 11 jaar client bij beter horen. Iedere 5 jaar een nieuw setje gehoorapparaten. Mijn man heeft nu zijn 3e gehoorapparaat bij beter horen .
Duidelijk afspraken ....vriendelijk en kundig personeel
Alleen jammer dat we bij het laatste paar gehoorapparaten ook een oplaaddoc moesten kopen voor
€ 325 ,-- en dat je dus voor gehoorapparaten en oplaaddoc samen € 795,-- aftikt.
Bij bol.com hetzelfde oplaaddic voor bijna € 200 -- en bij een andere brillenwinkel wirdt het oplaaddoc verkocht voor € 165,--

Beetje jammer allemaal due prijsverschillen

16 september 2025

Geachte meneer/mevrouw Rosenbrand,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Met betrekking tot de prijsverschillen informeren wij u graag dat u bij Beter Horen een oplaadbundel aanschaft en niet enkel de oplader. Hierbij zijn dan ook de accu's in de hoortoestellen inbegrepen en de vijf jaar nazorg daarop.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Deskundig en eerlijk advies

Het advies dat ik kreeg m.b.t. tot de aanschaf van één hoortoestel was eerlijk en deskundig. Ik kon verschillende toestellen gratis uitproberen. Afspraken werden helder gecommuniceerd en goed nagekomen. Er bleek meer mogelijk dan ik vooraf had gedacht.

22 april 2025

Beste Rianne,

Bedankt voor uw bericht.

Wat fijn dat u naar tevredenheid bent geholpen in onze Beter Horen winkel in Oosterhout. Wij doen ons best om elke klant zo goed mogelijk te begeleiden. Communicatie is erg belangrijk; wij nemen dan ook de tijd voor elke klant. Wij hopen dat u een oplossing heeft gevonden voor uw hoorprobleem.

Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag.

PLUS en MIN

Audicien was klantvriendelijk en liet ruimte voor overleg.
Mijn verwachtingen werden niet realistisch afgestemd. Hoortoestellen helpen redelijk in drukke omstandigheden maar voegen voor mij verder niets toe.
Over de werking van de app kreeg ik te horen dat die bij Samsung niet helemaal goed werkt, maar dat dit volgens de audicien geen probleem vormt omdat er een knopje boven op het rechter toestel zit waarmee een ander programma kan worden geactiveerd. Niet mijn ding, dat knopje drukken, maar gelukkig bleek een update van de app wel goed te werken.

25 februari 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw bericht.

Inmiddels heeft onze collega contact opgenomen met u over uw review. Graag helpen wij u verder met de app en uw hoortoestel.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.