Fijn en vlot geholpen. Duidelijke uitleg door de audicien. Wat ik persoonlijk nog mis is nog een evaluatie na een paar maanden, om nog eventuele zaken te bespreken en wellicht nog wat extra hulpmidd... Se mer
Företaget har svarat
Zuideinde 1, 2671 MG Naaldwijk, Zuid Holland, NL
Företaget har svarat
De medewerker van het filiaal in Naaldwijk de heer Maikel Monné heeft prima geholpen was duidelijk, geduldig. Met de afspraken ging het niet helemaal vlekkeloos. Dit wordt door jullie centraal gereg... Se mer
Uitstekend en vriendelijk geholpen bij de aanschaf van nieuwe hoortoestellen. Jammer dat ik geen enkele toelichting over de offerte kreeg. Waarom ca. 350 euro voor de Beter Horen kaart. Dat is nogal... Se mer
Ik werd vakkundig, maar bovenal heel fijn geholpen aan een nieuw apparaat, waarmee ik mensen beter kan verstaan. Maar nog beter is het feit dat ik zonder ondertiteling de mensen op tv kan verstaan en... Se mer
Zuideinde 1, 2671 MG, Naaldwijk, Zuid Holland, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
We werden goed ontvangen, duidelijke uitleg en vriendelijk personeel
En goede service.

Svar från Beter Horen - Naaldwijk
Heel goed geholpen .Vriendelijk en geduldig.Ben heel blij met mijn nieuwe gehoor apparaten

duidelijke uitleg.
fijn dat ik twee verschillende hoortoestellen uit kon proberen.

Svar från Beter Horen - Naaldwijk
Personeel is erg vriendelijk, geduldig en bespreken alles goed door.

Svar från Beter Horen - Naaldwijk
de winkel is chaotisch toen ik ging om te passen konden ze onderdelen niet vinden na lang zoeken toch gevonden
Wat wel beter kan zijn de gebruiksaanwijzingen onoverzichtelijk in vele talen kleine letters wat ik vooral vind de website is onoverzichtelijk kan er absoluut geen wijs uit

Svar från Beter Horen - Naaldwijk
Wij zijn heel goed geholpen. Rustig werd alles uitgelegd een aardige dame mijn man is blij met zijn hoortoestellen .

Svar från Beter Horen - Naaldwijk
Het bezoek van vanochtend was nog treuriger dan de vorige keer. Los van de lange wachttijden voor een afspraak lag er vanochtend een hond in de zaak. Was van een medewerker. Ik heb zelf ook twee honden maar wat nu als een klant allergisch is of bang is voor honden? Op een gegeven moment was de hond achter de medewerker gaan staan. De dame in kwestie brak zowat haar nek. "Goed dat ik geen koffie had", zei ze nog. Jongens, kom op zeg, dit kan toch niet. Ik zou er normaal gezegd misschien niet veel van gezegd hebben maar in combinatie met de bureaucratie mbt beschikbaarheid van ondersteuning. Alsof de zaak altijd vol zit. De 4 keren dat ik er ben geweest zat er geen hond. Nu wel! Uiteraard neem ik nog contact op met het hoofdkantoor vandaag en hoop ik dat ze een goed gesprek met de eigenaar van dit filiaal aangaan. Aanvulling: net terug van huisarts, oren laten uitspuiten. Uitspuiten op advies Beter Horen Naaldwijk nadat een medewerker vanochten gekeken had. Dat kijken was niet fijn deed pijn. Medewerker zei ook: " ja ik ben even goed aan het kijken dus dat kan gevoelig zijn hoor". Huisarts gaf bij uitspuiten aan dat de gehoorgang behoorlijk rood en beschadigd was, een wondje. Uitkijken dat het niet gaat ontsteken. Ik laat deze BH medewerker in ieder geval niet meer mijn oren controleren

Svar från Beter Horen - Naaldwijk
Fijn en vlot geholpen. Duidelijke uitleg door de audicien.
Wat ik persoonlijk nog mis is nog een evaluatie na een paar maanden, om nog eventuele zaken te bespreken en wellicht nog wat extra hulpmiddelen en tips voor het gebruik van de hoortoestellen. Maar ik ga daar nog een keer zelf een afspraak voor maken. Wellicht kan ik er in de dagelijkse praktijk en werksituatie nog wat handige tips krijgen.

Svar från Beter Horen - Naaldwijk
Alles is mis gegaan. Tijdens het testen van de nieuwe toestellen kwam er steeds een andere collega storen wat zeer hinderlijk was. Dit gaat over mijn man Hij is 87 neemt niet zo snel alles op. En nu blijkt dat de aanvraag naar DSW niet goed is gegaan zodat mijn man een toestel zelf moet betalen omdat ze dit niet goed heeft aangevraagd. 700 euro is voor ons veel geld. Wij hopen hier snel een antwoord op te krijgen. Wij hebben nu uitstel van betaling aangevraagd dus hopelijk doen jullie hier iets mee

Svar från Beter Horen - Naaldwijk
2 weken geleden afspraak gemaakt voor vandaag, maar toen we in de winkel kwamen wist de dame nergens iets vanaf. Ook de bestelling, die we vandaag zouden meenemen, was er niet.
De betreffende dame was bezig met iemand toen we binnen kwamen en dat was ook al zeer beschamend (zeer neerbuigend tegen een oudere man iets met zeer weinig geduld zeggen en puffen wanneer een ander iets vraagt).
Voor ons geen beter horen meer.

Svar från Beter Horen - Naaldwijk
Prima geholpen door de audicien ..en een hoorapparaat gekocht …
Prima geholpen en de tijd genomen.
Geduldig alles uitgelegd.
Benadering goed, maar als er naar deze vestiging gebeld wordt, dan wordt de telefoon bewust niet opgenomen !

Svar från Beter Horen - Naaldwijk
Nooit erg tevreden geweest over Beter Horen Naaldwijk maar nu wederom een slechte ervaring. Door een opstapeling van oorproblemen mag ik geen hoortoestel met oordopje meer dragen. Volgende week krijg ik een proefperiode met een Baha band. Nu had ik echter vorig jaar een afstandbediening gekocht bij mijn Resound hoortoestel. Ik heb het nooit gebruikt omdat ik daarna praktisch geen hoortoestel meer heb kunnen dragen. Beter Horen weigert echter het dure apparaatje, wat me €155 gekost heeft, terug te nemen. Zelfs niet voor de helft van de prijs, wat ik hen voorstelde. Wat een slechte service. Terwijl ik hen wel mijn hoortoestel heb gegeven om uit te lenen aan andere klanten .

Svar från Beter Horen - Naaldwijk
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.